Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oleńka 23 lata

Została zmuszona do urodzenia niechcianego dziecka!

Polecane posty

Gość oleńka 23 lata

Moja kuzynka ma 20 lat od dwóch lat jest mamą i nienawidzi swojego syna. Rodzina ją zmusiła do tego żeby to dziecko urodziła! Jak jej pomóc? Żaliła mi się że chce oddac dzieciaka do adopcji ale rodzice jej na to nie pozwalają. Rozmawiałam z bratem tej dziewczyny a swoim kuzynem i ostro go zjechałam że mimo iż jest lekarzem nie pomógł siostrze usunąc.

Gość My ?
pytanie brzmi dlaczego ona nie chce tego dziecka?

Gość oleńka 23 lata
Bo jest zbyt młoda i niedojrzała do roli matki! Sama o tym powiedziała że przez tego dzieciaka czuje się niespełniona, jeszcze w dodatku ojciec dziecka zostawił ją gdy dowiedział się o ciązy.

Gość czuje sie niespełniona.....
jakie to wzruszające... trzeba było dupy nie dawać!!!

Gość oleńka 23 lata
I co z tego że dała dupy! Nikt nie ma prawa zmuszac kobiety do tego by rodziła dziecko, teraz ona chce oddac tego chłopczyka do adopcji ale rodzina jej to utrudnia.

Gość nikt też nie zmusza do seksu
bez zabezpieczenia. Chyba, że to gwałt był? Skoro głupia, to dla niej żaden czas nie byłby dobry na dziecko. A jak się człowiek seksi, to chyba wie, czym to grozi? Trzeba było jej myśleć o konsekwencjach przed a nie po. Teraz to sobie może nagwizdać co najwyżej. Co za głupia dziewucha. Została matką a ona musi się wyszaleć... No, zaszalała i wystarczy. Za swoje błędy płacić trzeba. Nic nie ma za darmo

Gość tylko weż moralizatorko
pod uwagę ze za jej błędy płaci dziecko bo skoro ona go nie chce i nie kocha to wątpię w to ze ejst dobrą matką, a dziecko wychowywane bez milosci własnej matki łatwo nie ma. Lepiej by mu było w rodzinie adopcyjnej.

Gość nikt też nie zmusza do seksu
no pewnie, lepiej oddać, niech się inni martwią. Myślę, że miłość dziadków zastąpi dziecku miłość matki idiotki...

milosc dziadków to milosc dziadków. Dziadkowie nigdy nie bedą rodzicami, a każde dziecko potrzebuje rodziców.

Gość wiekszość kobiet ma
może i potrzebuje, chyba że ma nienormalnych rodziców, to reszta rodziny zastępuje mu tych rodziców. O ile oczywiście na to się godzi. Żaden sąd nie da dziecka do adopcji jeśli najbliższa rodzina się na to nie zgodzi i udowodni, że ma warunki na wychowanie wnuka. A koleżanka co - powie, że dziecko jej przeszkadza i dlatego chce się go pozbyć? Bo musi się jeszcze wyszaleć? No wybacz...

a skad ty masz takie informacje? Rodzina nie ma wiele do powiedzenia. Moze co najwyzej się starac o prawo bycia rodziną zastępczną dla tego dziecka ale matka wtedy traci prawa rodzicielskie badx ma ograniczone. Jeśli dziadkowie przekroczyli dany wiek (nie wiem dokłądnie ile wynosi) mają ciezką sytuacje finansową bądź mieszkaniową albo inne problemy np z prawem, są bezrobotni, uzaleznieni, notowani to nie dostaną zgody sądu na opiekę nad dzieckiem i wtedy dziecko trafia do domu dziecka albo rodziny zastępczej, pogotowia opiekunczego itd nie wiem dokłądnie jak po koleji to wyglada musiałabym sprawdzić. W kazdym razie wcale nie ejst tak ze dziecko z automatu dostaje babcia bo tak chce. Musi spełnic warunki.

Gość hygtfrdtghyuo
oleńka 23 lata Bo jest zbyt młoda i niedojrzała do roli matki! jesli jest sie dostatecznie dojrzalym do dupkowania to oznacza ze do macierzynstwa tez

Gość poparga
Taaa, nie wazne, ze najbardziej cierpi na tym wsystkim dziecko - matki Polki maja jedna rade - dalas dupy :O to teraz sie mecz. Tylko drogie kretynki najbardziej meczy sie dziecko - nie kochane i nie chciane.

Gość hygtfrdtghyuo
tu nie chodzi o to że miała bezwzględnie urodzić, chodzi o to, że niestety dupkowanie niesie ze sobą właśnie takie konsekwencje i należy się liczyć z tym że można mieć dziecko współżyjąc. A może się mylę?

Gość hygtfrdtghyuo
a jak ktoś niestety myśli tylko cipą a nie głową to potem cierpią niewinne dzieci mające matki idiotki, których tu nie brakuje :-O