Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co dalej............

Medycyna po filologii angielskiej?

Polecane posty

Gość gość
Plus dla mnie ze w tej szkole są zajęcia w soboty i niedziele. To na pewo jest taki plus, w innych szkołach zaczynaja sie niestety własnie w piatki.

Gość gość
Faktycznie w Krakowie jest to naprawde znana szkoła i samo to ze mamy tyle ciekawych kierunków też moze spowodować ze bedziemy chcieli wybrać coś dla siebie.

Gość gość
Czemu nie, skoro są własnie chętni na taki kierunek. Uwazasz ze dasz rade sie uczyć to moim zdaniem zawsze warto jest spróbowac. A MCKP jest idealnym rozwiazaniem jesli chodzi o kierunku podyplomowe.

Gość gość
Czemu nie, i dokładnie zgadzam sie z przedmówczynią, ze jednak taka szkoła w Krakowie w której mozna wybrac sobie fajny kierunek podyplomowy jest jak najbardziej ok.

Gość gość
Kazdy wybiera własnie idealny i odpowiedni dla siebie kierunek. Ja tez w tym przypadku postawilabym na dalszą edukacje, zwłaszcza w takiej krakowskiej szkole.

Gość gość
Tez na pewno rozważę i jeden i drugi kierunek. Bardzo interesujące tematy!

Gość gość
To jest dobra szkoła, i do tego wysoka jakość studiów i najlepsi wykładowcy z całego kraju. naprawde super wybór. Ja te bzm na tak sykoe postawila

Gość gość
Tak naprawde co do ceny za szkołe podyplomową racjonalna cena za studia i możliwość płatności w dwóch ratach. Mysle ze jest to dobra opcja.