Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agaczar13

pieluchy PAMPERSY!!!! to już mit że są najlepsze!!!!!!!!! Wasze opinie

Polecane posty

HEJ DZIEWCZYNY!! Czy Wy też zauwazyłyście, że oryginalne Pampersy straciły na jakości..są strasznie cienkie, przeciekają i nie chłoną tak jak wcześciej. Ja polecam pieluchy z LIDLA, pojawiły się też nowe pieluchy HAGISSA i DADY z biedronki, są super.....nie tak sztywne jak te wczesniejsze, ja jestem bardzo pozytywnie zaskoczona

Gość też mama :)
huggiesy nie sa nowe tylko maja nowe opakowanie:) ale sa super,to fakt:)

Czyli to nie tylko w uk ten problem..:( Powiem kochana tak.Uzywalam pampersow przy starszej corce (7 lat) I uzywam tutaj przy 13 miesiecznej..Kupilam juz kazdy rodaj easy-up,activ fit,dry itd..Kazde mi predzej czy pozniej przesikala :( Natomiast po huggiesach takie "rewelacje" nie wystepuja..Juz nie bede kupowac pampersow,czekam az sie pqaczka skonczy z zapasu i przechodze na huggiesy...

Gość gittowar888666
ja z lidla kupuję czasem tą paczkę za 6,50-14 pieluch nie powiem ze rewelacja ale ujdą dla mnie najlepsze sa z rossmana albo dada a pampersy sa do dupy;/2 godziny i przesikane

Gość mama 18 miesiecznego synka
A ja sie nie zgadzam :) Uwazam, ze Pampersy sa najlepsze i to, ze sa cienkie to ich atut, bo podejrzewam, ze sa wygodniejsze. Nie mamy problemu z przeciekaniem.

Gość agnaaaaaaaaaaaaaaaa
a ja kupuke bella i uważam , że sa najlpesze. Mialam juz wszystkie pieluchy dostepne na rynku, polecam Belle

polecam Wam te z BIEDRONKI I LIDLA 50 PAMPERSÓW ZA 26 ZŁ (4)są bardzo chłonne, nie odparzają dla mnie rewelka no i 4-z LIDLA jest wieksza od 4 PAMPERSA

Gość uloslawa
Pampersy rzeczywiście wcale nie są najlepsze zwłaszcza w pierwszych tygodniach. Mój synek stale był obsikany chociarz ślęczałam długo zakładając i sprawdzając czy dobrze zakładam. Ciągle musiałam go przewijać całego a on oczywiście niezadowolony płakał. Z Lidla rzeczywiście są dobre i TESCO takie same tylko trczę droższe.Zapach rumiankowy z PAMPERSÓW można se darować!

dodam ze w obecych Pampersach wkład chłonąny nie jest już na całości papmpersa jak to było kiedyś

Jak dla mojej corci to huggiesy sa wygodne..I to tez zalezy ile dziecko siusia..Moja bardzo duzo pije i sika...Takze na nocnik.. Przykladowo np wczoraj bylismy 3 h w centrum i przyjechalismy juz z mokrymi rajstopkami...Pampers przeciekl niestety..Ale kazdy lubi co mu pasuje..Ja z pampersow rezygnuje ;)

Jesli mieszkalabym w Pl napewno bym cos znalazla..Tutaj w UK niestety kroluja pampersy i huggies najlepsze jest to ze pieluszki np firmy tesco wychodza cenowo podobnie,a sa do kitu...Ten wklad to lepszy juz jest w podpasce :)

Gość Super są
tesco essentiale - dodatkowo mają rozmiar 4+ - nieco większe niż tradycyjna 4 i mniejsze niż 5. Do tego rewelka jeżeli chodzi o jakość i nienajgorsza cena - 32 zł za 54 sztuki. Dada nowe są ok, ale mnie bardziej pasowały stare, owszem, były sztywniejsze, ale o wiele lepiej chłonęły, były super na noc. jeżeli chodzi o pampersy, to super były newborny i 2 te żółte, a już 3 i 4 to jakaś masakra, przeciekają, są mokre po 1 siku i do tego śmierdzą. No i moje dziecko niestety odparzały. Najlepsze z nich były te jasnofioletowe - jako jedyne nie odparzyły tyłka mojemu dziecku, ale też bez rewelacji.

Gość mama 18 miesiecznego synka
Naprawde nie wiem czemu tak narzekacie na pampersy :) U nas maja w prawdzie troche inne opakowania niz w PL (mieszkam w Holandii), ale wydaje mi sie, ze sa to te same, bo tez jakos tak od pol roku sa ciensze, ale dla mnie tak samo dobre jak poprzednie.

Gość Pola234
Ja wyprobowalam Pampers, Huggies oraz najtansze pieluszki i moge smialo powiedziec, ze szybko wrocilam do Pampers. We wszystkich innych pieluszkach pupcia mojej coreczki bardzo szybko sie odparzala.

Moze te z UE są lepsze te nasze przeciekają, wkład chłonący jest okrojony i nie jest na całosci pieluchy...sprawdz sobie. Ja napoczątku tylko uzywałam PAMPERSÓW, ale teraz jestem zaszokowana...taka beznadziejna jakosc a taka wysoka cena

Gość pampers activ
Mielismy ostatnio Huggisy i niestety przemakały i otarły synka (1,5 roku) bo są sztywne. Pampers wg mnie jest najlepszy. Jeszcze mi się nie zdarzyło, żeby przemokły czy odparzyły dziecko. Są bardzo elastyczne i znacznie łatwiej mi je założyć na pupę mojego ruchliwego syna niz Huggisy. Ale co dziecko to inne potrzeby.

Gość Diamentowa Sz
Synek używał i pampersów i huggiesów: Huugiesy- sztywne i mają krótkie troczki, ciężko się zakłada, aby nie przesiąkły - i dodam, ze kupowane ostatnio, więc na pewno nie zrobili jakiś super miękkich, jeśli w ogóle coś w nich zmienili Pampersy - jak dla mnie super, miękkie, cienkie, długie troczki i naprawdę świetnie chłoną. Nie wiem o co wam chodzi z tymi pampkami. Mieszkam w Polsce jakby co.... Pampersów z biedronki, Lidla, tesco, rossmana - szkoda mi kasy na próby i błędy - jakoś nie wierzę, że są tak super, bo na nie też dużo osób narzeka, a skoro znalazłam peiluchy z których jestem zadowolona to nie będę zmieniała....

Też uważam, że obecnie pampersy są najlepsze. Próbowałam Huggisów i nie dość, że są sztywne, a przez to niewygodne, to bardzo szybko nam przemakały. Pampersy zmieniam mniej więcej co 3-4 godziny (jeśli nie zdarzy się grubsza sprawa), natomiast Huggisy musiałam zmieniać co godzinę, bo dłużej nie wytrzymywały. Ale jak starszy syn był w pieluchach (10 lat temu) to zdecydowanie wolałam Huggisy, głównie ze względu na zapięcia, które lepiej trzymały.

Gość dl anas tez pampersy sa
najlepsze. Mała je nosi od poczatku (ma 7 miesiecy) i jestesmy zadowoleni, nic nie przecieka, nie uciska, nie uczula, nie odparza. Próbowalismy innych, al enie zdaly egzaminu. Najgorsze byly rosmanowskie dla nas, po godzinie mokre, wilgotne jak sie dotknęło ręką, dupka czerwona. Szybko z nich zrezygowalismy, jakos pampers najlepiej nam podchodzi

a ja chciałam napisać o pieluszkach na basen huggies little swimers. Otóż skończyły mi się ostatnio dady i zanim mąż przywiózł nową paczkę, założyłam córce tego huggiesa na basen i baaardzo mnie zaskoczyło to że gdy córka się zsikała (tylko raz) momentalnie całe siku przeciekło jak przez tetrową pieluchę ( nie że z boku coś wyciekło, tylko przez całą pieluchę aż kapało. Więc co, jak idę z nią na basen to jak ona sie zsika to całe siku idzie do basenu? To po co w ogóle tą pieluchę zakładać

Gość gittowar888666
co do pieluch babydream z rossmana-wizualnie to samo co pampers ale moim zdaniem lepsze i cena ok-19,99 za 48 pieluch,ostatnio byla przecena po te pakowane po dwie-0,99 gr za 2 szt.,czyli jedna 50gr,a chcac kupic na sztuki jednego PAMPERSA trzeba zapłacic ok 1,40

Gość grdrfgrgrv
ja mieszkam w Niemczech,powiem wam,że pampersy się chyba zepsuły, mój ma już 2 lata.. tak do 1roku życia używaliśmy tylko pampersów.. jak dla mnie te new born i rozmiar 2 ok.. ale później już strasznie przesikiwał.. teraz cały czas używamy z Rossmanna babydream i jak dla mnie o niebo lepsze dla większego dziecka:) bardziej chłonne.. nie śmierdzą tak jak pampersy!

Ja tez uzywam Pampersow i nie moge narzekac. Tylko te "nowe" z bardziej chlonnym wkladem sa wg mnie do kitu. Niby ulepszone, ale pozniej smierdza potwornie. Wiadomo, ze jak dziecko troche nasika w takiego pampersa to nie pachnie przyjemnie, ale to "ulepszenie" im nie wyszlo. I nie polecam tez New Baby. O nich juz nawet nie bede pisac, bo to totalna katastrofa.

Gość mamaaaa
a ja uwazam ze papmersy sa najlepsze, przynajmniej dla mojego synka, nigdy nam nie przeciekly!! Kupilam kiedys dada z biedronki i to byla masakra, sztywne, odciskaly sie na nozkach. Z bolem zuzylam pol paczki i reszte oddalam kolezance ktora chciala ich wyprobowac i zdanie miala podobne.

Gość mamaaaa
pampersy*

Gość aniiula
Wiecie co dziewczyny, chciałabym wam zwrócic taką uwagę. Ogladałam ostatnio dzień dobry tvn w który jeden gośc instruował jak zakładać niemowlakowi pampersa, i on powiedział coś o czym ja wcześniej nie wiedziałam bądz też nie myślałam, otóż powiedzial że zanim dziecku założymy pampersa to trzeba go rękoma rostrzepać(zmiętolić w rękach) , własnie dlatego żeby nie był sztywny.

Gość 0987654
a ja też miałam dosyć przeciekających Pampersów i cenowo też jakaś pomyłka, od pół roku używamy BABY DRY z Rossmanna na noc, a na dzień DADA lub nawet częściej TOUJOURS z LIDLA. POLECAM. Ostatnio niestety znowu się przejechałam na Pampersach, bo chciałam wypróbować pielucho-majtki i niestety przesikane byly nawet po 2 godzinnej drzemce, nie wspominając już o niewygodnym wymienianiu jak dziecko zrobi kupę.......... NIGDY WIĘCEJ PAMPERSÓW. W ŻADNEJ FORMIE i ROZMIARZE!!!