Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsgrtshg

CHCIAŁABYM BYC PSYCHOLOGIEM KLINICZNYM

Polecane posty

Gość dsgrtshg

tylko nie wiem czy dostane sie na psychologie:-(

Gość glupkowaty problem
a czemu miałbyś sie nie dostac?

Gość dsgrtshg
bo skłądam na psychoogie na umcs, a tam pewnie duzo chetnych bedzie.... Mature probna podstawowa zdałam z polskiego na 85%, i matmy na 75%, wiec to pewnie za malo:( a tam to licza:(

Gość fhhjhgy
dluga droga przed tobą, dostanie się na psychologię to akurat najmniejszy problem.

Gość glupkowaty problem
Wyniki są bardzo dobre moim zdaniem. Próbna matura jest zazwyczaj trudniejsza więc się nie martw. Na psychologie zazwyczaj biorą polski, angielski (lub inny język), jeden przedmiot dodatkowy, nie koniecznie musi byc matma. Co piszesz dodatkowo?

Gość dsgrtshg
na umcs licza polski i do tego historia, biologia, matma. wiec mi by sie liczyły polski i matma, ktore zdaje na podstawie. Rozszerzony zdaje wos, bo biore tez kierunki ekonomiczne pod uwage:(

Gość glupkowaty problem
Wiesz co ci poradzę. Zdawaj na umcs ale awaryjnie daj sobie szanse na jakąś troche gorszą uczelnie. Lepiej studiować to co się lubi na "gorszym poziomie" niż to co jest awaryjne. Uwierz mi. Jeśli to cię pasjonuje i kręci to nawet po zwykłej akademii bedziesz mial super pracę. Dodam jeszcze ze można zawsze się przenieść po pierwszym semestrze czy roku jeśli masz dobre wyniki.

Gość dsgrtshg
:(