Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pojebane walentynki

GINEKOLOG MNIE ZJECHALA ZE UPRAWIAM SEKS W TYM WIEKU!!

Polecane posty

Gość pojebane walentynki

Niedawno zaczelam wspolzyc z chlopakiem, dodam ze mam 17 lat no i w zwiazku ztym poszlam pierwszy raz do ginegologa, tak ogolnie sie zbadac, kolezanki mowily ze powinnam. no i poszam. Babka strasznie opryskliwa, zeby nie powiedziec chamska. Mowilam ze jestem pierwszy raz, i widac bylo ze sie stresuje, ona spytala czy uprawiam seks no ja na to ze tak a ona z tekstem : "seks?? w tym wieku??!! jestes za mloda na takie rzeczy!!!" popatrzala sie na mnie takim zawistnym wzrokiem jakby chciala nie wiem... poczulam sie zazenowana i odpowiedzialam ze przyszlam sie zbadac a nie sluchac umoralniajacych pogadanek.... popatrzala na mnie zgory kazala sie rozebrac i posadzila mnie na fotel. miala prawo zwracac mi uwage na temat moich intymnych spraw?

Gość pojebane walentynki
up

Gość pojebane walentynki
co kurva 0/10 to nie prowo idioto :o

Gość pojebane walentynki
moze ktos jeszcze sie wypowie?

Gość reno megane
bywa :classic_cool:

szczerze mowiac to mloda nie jestes, wiec moglas uprawiac seks, a pani ginekolog nie miala prawa Cie krytykować, wrecz odwrotnie. Jesli sie wspolzyje to powinna zapytac o srodki antykoncepcyjne, jesli bys odpowiedzila ze stosujesz prezerwatywa, to ona powinna zapytac sie czy dlugo jestes z partnerem. jesli tak to powinna zaproponowac tabl anty. Takie moje zdanie. Ja sama mialam 1l lat wspolzylam, anty biore od 18 lat i trafilam na bardzo fakna pania doktor do ktorej do dzis chodze :) Pozdrawiam

Gość pojebane walentynki
a ja wlasnie mam uraz do ginekologow od tamtej pory ;/

Gość grazkatoja
A dlaczego życzliwe koleżanki nie podpowiedziały Ci gdzie same chodzą?