Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

DziewczynaZeSzczecina

Bąki a związek :P

Polecane posty

Gość roberto 31
na poczatku zwiazku moze jest ciekawie, ale pozniej wsia zalatuje

Gość Facet jakich tu mało
złośliwość - A co mi było robić jak już po fakcie i wszyscy wiedzą? :P Ja przyszedłem do pokoju to się ze mnie śmiali i tyle :D zygi cbr - Podczas anala to może być troche niebezpiecznie ;) Zresztą od anala się podobno zwieracz rozsczelnia i już potem nie trzyma i baki same wylatują na świat :P W najlepszym przypadku taka osoba może już nigdy nie być w stanie głośnego bąka puścić :P Ger upp nu - No to dobrze że tego nie negujecie, jak niektórzy tutaj. A że tego nie praktykujecie, to Wasza sprawa i trzeba to uszanować :) Choć szczerze mówiąc, ja bym tak nie mógł :P No ale to tylko ja :D

Gość złośliwość moich jelit
Pierdzenie jest naturalne. Każdy pierdzi, a niektóre gwiazdy się nawet do tego przyznają. Katy Perry powiedziała kiedyś, że pierdzi na koncertach, bo skacze i tańczy, a jest nagazowana i dużo piosenkarek tak robi. Komentujący byli oburzeni, jakby oni nie mieli odbytu.

złośliwość - Gwiazdy to już inna bajka :P Kiedyś każdy myślał, że żadna nie pierdzi bo takie idealne, a jak jednej się kiedyś zdarzyło i otwarcie o tym zwierzyła. Pczywiście od razu napisali o tym w gazetach, zrobił się szum.... A teraz inne to podłapały i same się tym chwalą, że mają gazy :P Poza Katy Perry jeszcze słyszałem, że Lady Gaga niby też się tym gdzieś chwaliła. No i Britney Spears to już klasyka :D

Gość Ger upp nu
Na początku znajomości nie myślimy nawet, że nasz partner ma układ wydalniczy:-P Wzajemne zauroczenie i fascynacja, dopiero potem wchodzą relacje brat, siostra i wtedy wiemy, że tematy "wydalnicze", które są wszędzie znane i lubiane, zaczną nam towarzyszyc w codziennym życiu :-D Najważniejsze to ustalic granice, którą razem można przekraczac, my z mężem nie pierdzimy pod kołdrą etc

Dobry wieczór Wszystkim :) Facet, tak gwoli ścisłości, to ja wiem, że faceci puszczają bąki, tylko nie sądziłam, że jest jakiś podział na damskie i męskie - to tak odnośnie wczorajszego wątku. A dzisiaj u mnie to powinien być "dzień słonia" tzn wszyscy domownicy powinni chodzić w maskach. Przyznam szczerze, że po zjedzeniu obiadu sieję smrodliwy terror :classic_cool:

Gość Ger upp nu
A chciałam zapytac, czy pierdzicie codziennie?

Ger upp nu - Całkowicie się zgadzam z Tobą! ;) Głupim trzeba być, żeby przez ileś lat trzymać pierdy i twierdzić, że się tego nie robi :) Choć fakt, na początku jest głupio, ale z czasem hamulce puszczają :D No ale jak się sprawy dalej potoczą, to już od konkretnych osób zależy jakie maja do tego podejście :) Najlepiej razem jakiś złoty środek znaleźć i się go trzymać. Owszem chamskie jest, jak się kadzi przy najbliższej osobie, która sobie tego nie życzy. Ale jak nikt nie wyraża sprzeciwu, to czemu nie? ;)

Młodociana Piromanka - No wiesz, bo upiekły się u nas takie stereotypy, że kobiety inaczej pierdzą niż mężczyźni :P Nie wiem co za inteligent na takie coś wpadł, ale tu bardziej chodzi o podejście do pierdzenia niż pierdzenie samo w sobie, że niby kobiety gorsze w tym są :) Kilak razy się przekonałem o tym, że jednak kobiety jak chcą to też dadzą czadu, tylko normlanie się nie chwalą :P A co do terroru - wyrazy współczucia dla rodziny :P heheh Ja obecnie takie przeciętniaki normalne puszczam, niczym szczególnym nie wyrózniające się :D Ani to różami nie pachną ani na kolana nie powalają i nie skłaniają do pokuty :P

Gość Ger upp nu
Właśnie, jak to mówią, żyj i pozwól życ innym :-) Kiedy poznałam mojego męża nie potrafiłam sobie wyobrazic, że taka słodka istota może puszczac gazy:P On to samo myślał o mnie :-D Może prykam w nocy, nie wiem, ale wątpie, ja nie jestem osobą którą da się namówic na zawody w bekaniu lub co gorsza pierdzeniu, mam zbyt dużo klasy :-P

Ger upp nu - W nocy to akurat mało istotne czy ktoś puszcza czy nie, przecież druga osoba i tak śpi :P No chyba że ukochana osoba cierpi na bezsenność, to wtedy można się trochę przejąć :P A co do zawodów - po prostu powiedz, że nie masz wystarczająco talentu do tego i tyle, klasa nie ma tu nic do tego :P Ale co człowiek to organizm, niektórzy po prostu nie wytwarzają tyle gazów i tyle ;) Jedni mogą się zajadać fasolką i zagryzać jajkami i nic im nie jest :P A są tacy, którzy zjedzą tylko kanapeczkę z serkiem topionym i rodzina ich chce eksmitować :D

Facet- tak czytam wasze posty i widze ze jestesmy w tym samym wieku :P moze dlatego się tak dogadujemy :P hehe ja dzisiaj jadłam na śniadanie jajecznicę z cebulką :P efekt był xD ale na kolację była chińszczyzna mmmm tylko czekam na wiaterek :P

Gość ociężały taboret
ostatnio na uczelni w kibelku mega baka puscilam a w toalecie ludzie ale zenada

Dziewczyna - No tak, coś przeczuwałem że musisz być w podobnym wieku :P Pewnie Cię to nie zaskoczy, ale znowu na Ciebie wpadłem dosłownie :P Ale tym razem w tej samej minucie - widać intensywne te efekty specjalne masz, bo szybko do mnie dotarły :P hahaha

ociężały taboret - W toalecie baka puścić to obciach? Omg a od czego ona jest wg Ciebie? Od przypudrowywania nosów tylko? :P

Gość ociężały taboret
a na zewnatrz kolejka do tej toalety i jak wyszłam to wszyscy się śmiali głupio mi było

hahahha to gdzie mamy bąki puszczać skoro w toalecie to wstyd??? :P ja mam koleżankę która jest tak wstydliwa że jak ktoś jest też w toalecie publicznej to ona sie wstydzi sikać bo bedzie słychać :P

ociężały taboret - Szczerze? Ja bym wyśmiał tych ludzi... Niby gdzie bąka puścić jak nawet w kiblu to za coś nienormalnego uchodzi? :D

Gość ja tez tak mam hahahhaha
wstydze sie robic siku poza domem ze bedzie slychac;p a w domu wstydze sie kupe robic bo bedzie slychac 'plum';p staram sie trzymac az wyjda wszyscy

Ktoś kiedyś na pewnej uczelni napisał na drzwiach toalety takie mądre zdanie: "Hej człowieku to nie raj. Nie snuj wierszy, tylko sraj" :P A to się odnosiło do tego, że niemal cała kabina była popisana jakimiś wierszykami toaletowymi i ktoś to wszystko w 2 zdaniach zripostował ;)

Gość ociężały taboret
ja tam wole jak słychać ze sikam bo jeszcze ktoś pomyśli ze podpaskę zmieniam

A co do "plum" to raz kumpel jeden opowiadał, że ktoś do niego z kibla dzwonił i było tego pluma słychać nawet przez słuchawke :P hahahaa

Gość nie wiem jak sie
tego wyzbyc;( boje sie ze nawet przy mezu kiedy jak bede posiadac bede musiala wlaczac wode w trakcie kupy..

hahhaha ja pamietam raz dzwonie do mamy a ona w szpitalu była akurat noi gadam sobie z nią gadam a ona nagle czekaj chwilkę córcia... i słyszę jak krzyczy chwileczkę! Kupkę robię! noi znowu do mnie no mów dalej a ja zonka złapałam i do niej mamo ty srasz???????? a ona że no i brechta hahahha ja mówie weź jak skończysz zadzwoń :P hahaha dobra jest co????? xD

Dziewczyna - hahaha nie ma to jak w takim momencie dzwonić do kogoś :P nie wiem jak sie - Jakoś się będziesz musiała przezwyciężyć, innej rady nie ma. Najwyżej sobie radio włączysz na początek :) Ja tam aż takich problemów nie mam, bo takie rzeczy o dziwo zawsze bezgłośnie załatwiam - pewnie przez to, że normalnie wszystkie gazy wypuszczę normalnie przed :P Ale za to moja matka jak wparuje w domu na sedes, to chyba 2 piętra niżej sąsiedzi słyszą :D No i ja już zapobiegawczo tak robie, że jak ktoś przychodzi do mnie w odwiedziny to non stop muzykę puszczam :D A jak tylko widzę, że matka dziwnie szybkim krokiem udaje się do WC, to robię głośnej i mówię "ooo to jest dobry kawałek" :D

Hahaha aż się boję co to będzie ze mną w przyszłości jak już teraz takie bony walę xD moja matka też jak siądzie na sedes to nawet jak tylko sika to jest prrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr i się chałupa trzęsie :P kiedy jeszcze z nia mieszkałam i znajomi przychodzili to na szczęście miałam szczelne drzwi w pokoju to je zamykała, i gitara :) teraz kiedy wynajmuję mieszkanie nie mam już z matką problemu xD

Ja dalej mieszkam z rodzicami i tu jest problem :P Swojej dupie, chociaż czasem sieje znisczenie mimo wszystko jakoś ufam, że w miarę szczelna więc spoko. Ale po matce to się można wszysktiego spodziewać :P Aż czasem się boję, że mi wejdzie do pokoju przy kimś (bo ona już taka jest, że musi z każdym koniecznie zagadać nawet jak nie zna :D ) i mi jakiś kabaret skecz :D