Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulisem

200zł za usg 2D - dużo?

Polecane posty

Gość ulisem

usg połówkowe, trwa gdzieś pół godziny, dostajemy film z badania i zdjęcia - ale mimo wszystko wydaje mi się że to dużo kosztuje

Gość kupię
nei wiem czym sie rózni 2D od 3D i 4 D ale u mnie 4D tyle kosztuje własnie nawet 300 zł w innych gabinetach

Gość mamaaaa26
2d - standardowe 3d - lekarz zatrzymuje się na 2d na buzi dziecka i przechodzi na 3d i widzisz buzię w "trójwymiarze" tzn rysy itd 4d - to jest 3d w ruchu - czyli widzisz w "trójwymiarze" jak się rusza itd choć wiadomo zależy jak się maluch ułozy i jak lekarz trafi bo się obraz lubi rozmazywac ja płacilam 200 za 4d

Gość ja płaciłam 100 zł za 4D
.

Gość kupię
no to jak 2D to zwykłe to 200zł to jest bardzo duzo u mnie kosztuje 60zł

Gość ulisem
u mnie normalnie to też kosztuje 50 zł; ale to z oceną budowy anatomicznej 200zł

Bardzo dużo, ja płaciłam 70zł za 2D a 170 za 4D i to u jednego z najlepszych specjalistów .

Gość ulisem
no wychodzi na to ze dałam się nieźle wyrypać. Za ta cenę to mogłabym mieć 3d, chociaz w sumie najważniejsze i tak czy dziecko zdrowe czy nie.

cena zależy nie od usg tylko najczęściej od lekarza -im lepszy tym droższy.Ja chodzę do b.dobrego lekarza jestem jego pacjentką od 8 lat więc za wizytę wraz z nagraniem płyty usg2 a jak dziecko było większe to usg 3 płacę 100 zł a za badania kontrolne 150zł, ale wiem,że inne klientki płacą od 150 zł w górę i to jest mało w porównaniu z tym co płaci moja szwagierka w Poznaniu najtaniej 200 zł a u pani profesor z jakiejś kliniki minimum 300 zł- też jest stałą klientką.

Gość cena zależy od
lekarza, ale przede wszystkim jakości aparatu do usg. Ja w ciąży miałam robione usg 4d i 2d na tym samym aparacie. Za 4d zapłaciłam 250, a za 2d 200. 4d zrobiłam tylko po to, żeby mieć pamiątkę, tak naprawdę zależało mi na porządnym badaniu. U mnie na gorszym aparacie usg 2d też kosztuje 70 zł.

Gość qqqqqwertyuiokj
zalezy od miasta, aparatury, lekarza, itd ja płaciłam 220 i jednego z najlepszych lekarzy. a badnie trwa tyle ile musi. czasem dzieciątko dobrze się obróci i w 10min jest w stanie wsjo pomierzyć, ja leżałam chyba z 25 bo się wiercił niesamowicie. dlatego przed badaniem zalecam meliskę.;]

Gość magda99999
A mi mój lekarz prowadzący zrobił 4D za darmo.

Gość ja za 2 d bez zadnych filmów
płaciłam 160 zł a za 3/4 d z płytką 300 zł I przepłaciłam bo w innej przychodni zwykłe kosztuje 80 zł a 3 d 160

ja za pierwwsze usg 2d placilam w lodzi u dudarewicza 250 nastepne 230 i ostatnie 200 ale z kazdym badaniem dostawalm plyte zdejcia oraz szeroka opinie na temat dzidzusia kazdy narzad byl mierzony sprawdzany mam nadzieje ze sie nie mylil i maluszek jest tak zdrowt jak mowil

Gość izia87
ja za 3d płaciłam 130 zł