Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdfghjkl;lkjhgf

Kompleksy rujnuja moje zycie

Polecane posty

Gość sdfghjkl;lkjhgf

Odkad pamietam zawsze mialam kompleksy od dziecka bylam porownywana do siostry (choc nigdy jej urody nie zazdroscilam) wiele przykrosci spotkalo mnie od pewnych osob na temat mojego wygladu.Dzisiaj juz jestem dorosla osoba ale te wydarzenia z przeszlosci odbily sie na moim zyciu. Wiec ktoregos dnia postanowilam schudnac zmienic fryzure i zaczelam powoli podobac sie sobie ale rodzinaniestety to wszystkorozmyla ,niektorzy z czlonkow rodziny mowia ze moja siostra i kuzynki sado siebie podobne maja poludniowy typ urody a na moj temat nic .... juz bylo dobrze a przez takie slowa czuje sie zle i zastanawiam ze chyba sobie wmawiam ze lepiej wygladam i ze moja samoocena jest lepsza a tak naprawde jest zupelnie inaczej

Gość Ediee
Wmawiasz sobie i tyle

Gość Zajefajna :)
daj sobie siana :P :) i bądz mądrzejsza niż one !! :) każda kobieta jest wyjątkowa i piękna na swój sposób ... :)

wstaw moze jakas swoja fotke zobaczymy jak jest z toba

Gość Zajefajna :)
szkoda zawracać sobie takimi pierdołami głowy :)

Gość sdfghjkl;lkjhgf
fotogeniczna nie jestem....byc moze tosobie wmawiam ale to jest silniejsze ode mnie przez to mam problem z szukaniem pracy z relacjami z ludzmi czuje sie gorsza od innych

Gość Ediee
Zacznij dziewcze zyc dla siebie a nie po to by zadowalac innych i bedzie lepiej

Gość sdfghjkl;lkjhgf
zaczelam ale zawsze jak jest dobrzektoslub cos musi to popsuc a ja jestem osoba ktora wszystkim bardzo sie przejmuje

Gość Ediee
"jestem osoba ktora wszystkim bardzo sie przejmuje" Czyli zyjesz nie dla siebie ale by spelnic oczekiwania innych i to jest zrodlo twoich problemow

Pamiętaj kompleksy każdy sam sobie wmawia. Tak naprawdę to każdy z nas jest porównywany do innych. Trzeba się sobie podobać i być pewnym siebie. Jeśli jesteś pewna siebie świat też cię tak postrzega :) Jeśli chcesz naprawdę pogadać wejdź na mój blog http://zdrowieurodamoda.blogspot.com

Gość kaszmirrrr
Idź do psychologa. Sama to się raczej kompleksów nie pozbędziesz, a już na pewno zakompleksisz się bardziej. Nie licz na to, że ktoś z rodziny - po wielu latach niezauważania Cię - nagle Cię dostrzeże. Ciebie i Twoją przemianę. Oni juz z przyzwyczajenia widzą urodę u Twojej siostry, a nie u Ciebie. Jak chcesz sie zmieniać to rób to dla siebie, a nie dla innych.