Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezrobotna kontra uklady

czemu,powiedzcie mi czemu emeryci nie pojda na emerytury

Polecane posty

in-flagranti- moim zdaniem, polonistyke powinni konczyc ludzie którzy chca zostac nauczycielami... bo co bedziesz teraz robić? Co w ogólemożna robć po polonistyce? Niech mnie ktoś uświadomi boja nie wiem

Gość przynajmniej syn
wykształcony, bo mamuśka to starzystka :D

Gość xcv xvdf
nie mam powodów by tu pisac pierdoły , takie są fakty , widocznie firmy mja jakies wtyki w Polibudzie Gliwickiej , jaki kierunek robotyka automatyka , pracy tylko dlatego nie przyjoł bo jest kazda na trzy zmiany a jak pisałem poszedł dalej robic magistra !

administracja publiczna to wyzsza szkola dla radnych i politykow gminnych, przepraszam,ale wszyscy radni na to teraz ida-pewnie to ciekawy kierunek a praca dyplomowa powinno byc"uklady, ukladziki i bezrobocie w gminie opatowek maly" na przykladzie urzedu gminy i okolicznej podstawowki

po polonistyce lipa. Kiedyś można było iść do szkoły na nauczyciela. Teraz raczej nie szukają nauczycieli a wręcz zwalniają. Czeka Cię szukanie innego zawodu.

koktajl tak mam kurs pedagogiczny:( o boze jestem zalamana:( chetnie bym uczyla dzieciaki,ale gdzie, skoro siedzi emerytka jedna z druga i wysiaduje juz ale skorupki a nie jajka?

Gość xcv xvdf
humanistów jak psów bezdomnych - kazdy głupi takie studia konczy , jak nie dzienne to zaoczne . byle byc kims z wyzszym wykształceniem , znam to mój rocznik też tak myslał , zainwestowali w siebie w wyksztalcenie ja w sprawy techniczne dzis i nie tylko, ja rozchwytywany jestem przez firmy wiec prace mam zawsze i to ja decyduje ile mam zarabiac bo takich fachowców jak ja mało , a oni albo na bezrobotnym , albo pracuja za jakies smieszne pieniadze

Gość xcv xvdf
tak zrobił jakies za cos tam płaciłem acha eksploatacja do 1 KV

Gość xcv xvdf
TAK MASZ RACJE DLATEGO ODMÓWIŁ , ALE PRACA JEST I NAWET DOSC DOBRZE JAK NA ZACZYNAJACEGO PŁATNA

Gość ty zainwestuj
w słownik ortograficzny, "starz", "przyjoł", Boże :O

Gość xcv xvdf
i nie na lini montarzowej bo na niej robotniki pracują , ktos musi te maszyny programowac i ich pilnowac

trochę mało eksploatacja. Trzeba było robić dozór. Do tego bez ograniczeń na napięcie. A chłopak kiedy jaką instalację zrobił? czy tylko teoretyk?

Gość xcv xvdf
powoli jak pisalem dopiero inzyniera zrobił wszystko po kolei

Gość xcv xvdf
po drugie nie jestes w temacie nikt takiemu chlopakowi nie da uprawnien wyzszych niz zrobił , wszystko jak pisalem po kolei bez ograniczen ha ha ha to przyszłosc

przecież jak w sep był zdawać egzamin można było z miejsca załatwić D+E. Szybciej i taniej wychodzi. Niż robienie osobno

Gość I gitara jest
No ale to jest takie gadanie, a przeciez jak nie mam ani trochę talentu do technicznych rzeczy to nawet jakbym skończyła kierunek to nikt by mnie nie chciał albo by mnie wziął i wyrzucił. I co mam całe życie wkurzać się,że robię jakąś lipę? Każdy niby wie, że czeka go bezrobocie, ale wiaodmo- marzenia. A wy na politechnikach cieszcie się, że tyle humanistow, bo w odwrotnej sytuacji wy bylibyście bez pracy.

ciekawe po szkole średniej można mieć D+E bez ograniczeń. Lepiej się zorientuj jak to wygląda.

Gość xcv xvdf
taaa to skoncz studia najpierw techniczne , nie rozumiesz humanista moze zostac kazdy , dlatego te studia i tyle ich absolwentów jak ci pisalem nie jestes w temacie , rozeznaj go a potem pisz

Gość xcv xvdf
tosz pisze a syna mam w tle robił dosłownie to 2 miesiace temu wiec wiem co i jak jak by szlo wieksze to by wytargal na nie ode mnie pieniadze , widocznie nie szło

tak jestem humanista, macie racje, dzis kazdy takie studia konczy:( ale czy to samo powiecie o reymoncie zeromskim i orzeszkowej? ze powinni skonczyc budownictwo? nie porownuje sie do nich, ale chce wam powiedziec ze jest duzo ukierunkowanych magistrow, ktorzy maja do tego powolanie:)

I gitara jest nie po każdym kierunku politechniki jest praca. Weź np chemię po tym też nie ma pracy. Studia trudne a potem nikłe szanse na pracę.

Gość xcv xvdf
po drugie kazde uprawnienia sa wazne na 5 lat to co piszesz tzreba miec doswiadczenie 2 letnie

Gość experssmusic
Polska to dziwny kraj. Szukalam kiedys dodatkowej pracy na serwisach ogloszeniowych. Mam 40 lat, spore doswiadczenie zawodowe, no i wkleilam swoje zdjecie. I sie zaczelo...moze ze dwa ogloszenia byly,ze tak powiem nomalne. Reszta to sami sponsorzy! do cholery ja nie dawalam ogloszenia na stranie erotycznej. Nie ma zwyczajnej pracy da kobiet w PL?

xcv xvdf skończyłem chemię na politechnice. Drugi zawód to elektryk. Papiery 1.5 roku temu wyrobiłem.

to znaczy rozumiem ze Orzeszkowa byla jedna, jedyna tak jak twardowski czy kapuscinski, ale czy to znaczy ze oni tez powinni byc inzynierami? a moze sa ludzie, ktorzy maja powolanie do prowadzenia ognisk muzycznych, kolek zainteresowan, terapii muzyka powazna, no bo ja wiem ze bym takie rzeczy ogarnela, a nawet polecila dodatkowa lekture czytelnikom:(

Gość xcv xvdf
dlatego trzeba byc na czasie i wiedziec co i jak :) ja tam nie mam nic pzreciwko humanistom , ale nie dziwi mnie ze pracy nie mają , zobaczcie jaki wybór ma potencjalny pracodawca ! ogromny ! a npo w moim przypadku gdzie nie jestem po studiach , a uprawnien mnustwo , ktorych nikt nie robił bo sie kształcili ... tu jak pisalem ja decyduje i płaca ! :)

Gość xcv xvdf
i na wiek nie patrza , bo nie mogą takich uprawnien w tej ilosci młody miec dlugo jeszcze nie bedzie :)