Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezrobotna kontra uklady

czemu,powiedzcie mi czemu emeryci nie pojda na emerytury

Polecane posty

lub ich śmierć zabierze wtedy zwolnią się miejsca. Pod warunkiem że córka/syn/zięć nie wskoczy na miejsce umarłego.

nie potrzebujemy nie chcemy mamy komplet moze po znajomosci wkrece sie do sklepu gdzies tylko ze wekendy zajete do konca roku te studia mam:(

Gość xcv xvdf
facet ze mnie

te miejsce o ktore pytalam juz sa dziedzicznie przyjete:) hehe tam czeka na corke miejsce, ktora juz ostrzy pazury

a co wy umiecie dziewczyny robić? macie jakieś zainteresowania? przecież studiując można jaką pracę załapać. Studentów zazwyczaj chcą zatrudniać. Zbierać kasę mieć pomysł ,atakować o dofinansowanie do pierwszej działalności. Siedząc na kafe nic nie zmienicie...

tak jak u nas w pzu, robia "konkurs" na miejsce. zglasza sie wielu chetnych, nieswiadomych tego, ze to miejsce jest odgórnie zaklepane. Wiem, bo moja ciotka tam pracuje. I robia ludzi w chuja. Ludzie jezdza,roba kursy nzeby sie tam dostac (bo trzeba miec kurs agenta ubezp.) normalne jaja..... :o

szukam pracy i dlatego zmienilam kierunek studiow ciekawe czy jednak nie pojde na te pierunska ekonomie:( bo do banku przyjmowali ale potrzebuja ekonomii

nic nowego nie odkryłaś. W wielu firmach i urzędach tak jest... ale wiesz ludzie są zdesperowani łapią się każdej pracy

Gość dvfgwetfg
emeryci ebda mogli dorabiac ztym, ze musza sie zwolnic i znowu rpzyjac. watpie by pracodawca zrezygnowal z emeryta

Gość dvfgwetfg
przechlapane z tymi robotami, jak mam robote to za marne grosze, jak ma sie utrzymac za najnizszakrajowa z dwojka dzieci majac meiszkanie do oplacenia. Szkola, mieszkanie pozre cala wyplate a i to bedzie malo. Za co mam jesc> wg opieki jestem za bogata

Gość i ja się tez wypowiem
xcv no to masz 45 lat zeby znakezc prace i cos osiagnac...powodzenia :D

Gość dvfgwetfg
tak ejst, jak stajesz sie niedoleznym buahaha

Gość xcv
ja tam jestem ustwiony na cacy