Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anula04

Chłopak nalega na rozpoczęcie współżycia

Polecane posty

Gość Anula04
Masz na mysli petting , czy seks oralny ?

Gość Dotusia
Za nic nie idź do łóżka, jeżeli czujesz, że jeszcze nie jesteś gotowa. To jest Twoje ciało i tylko Ty decydujesz, czy, kiedy i z kim będziesz uprawiać sex. Wymuszony sex prawdopodobnie będzie dla Ciebie bolesny i brudny i po tym już wcale nie będziesz chciała spotykać się z nim tak bardzo, jak teraz, a może i wcale. Uwierz mi, w takiej sytuacji lepsze dla Ciebie będzie nawet rozstanie z nim zanim wbrew sobie pójdziesz z nim do łóżka. Uwierz mi mimo tego wszystkiego, co tu wypisują różni podszywacze i pedofile masturbanci.

Gość Anula04
no i stało się byłam z nim już wypiliśmy trochę i mnie bzyknął zabezpieczyliśmy się muszę przyznać że nie było żle :/

Gość Anula04
a na koniec wsadził mi kołek w dupe ależ jęczałam fuck me :)

Gość Anula04
spadaj podszywie

Gość Anula04
to wyżej to podszyw tak naprawdę lubię stolce :)

Gość nie rob niczego wbrew sobie
jeśli cie kocha to poczeka i taka jest prawda że kochający mężczyzna nie będzie chciał krzywdzić osobę którą kocha za nic w świecie. Będzie potrafił to zrozumieć - jesteś jeszcze młoda i masz prawo poczekać na właściwy dla ciebie moment. Mój czekał ponad 3 lata teraz jesteśmy szczęśliwym małżeństwem - to nie zanczy ze było mu łatwo - ale jego opanowanie i cierpliwość sprawiały że zaczęłam go kochać coraz mocniej. zbliżyło nas to do siebie a jeśli Cię zostawi z tego powodu - to bądź pewna że jest wielce prawdopodobne że gdy Cię "zaliczy" też cię zostawi.. wkońcu jest młody i dopiero chce poznawać życie. więc nic się nie martw - postaw wszystko na 1 kartę - jak odejdzie to znaczy że i po stosunku też by poszedł tylko że najpierw by sobie użył a Tobie pozostał by duży ból i poczucie wykorzystania. nie słuchaj tych co piszą że poszuka takiej co mu "da"- niech szuka jeśli tylko mu na d... e zależy. Gdybyś była jego żoną to miał by prawo tego oczekiwać tymczasem po pierwsze - na dzień dzisiejszy on prawdopodobnie niczego więcej poza wspólnym łóżkiem nie może ci zaoferować a po drugie - JESTEŚ MŁODZIUTKA - więc on MUSI cię zrozumieć !!

Gość jak nie to nie i tyle
No litości, dziewczyna ma się zmuszać, bo się może nabawić urazów? A ona się nie nabawi robiąc coś wbrew sobie? Związek i seks powinien bazować na wzajemnym szacunku, zaufaniu i poczuciu bezpieczeństwa, zmuszając się do czegoś nie zbudujesz żadnego z tych elementów. A jak będzie chciał odejść albo puszczać się z inną, to i tak to zrobi. Niezły facet, który chce żeby dziewczyna chodziła z nim do łóżka wbrew sobie - kręci go to? Mój facet czekał ponad rok, ja miałam lat 24 on 25, mieliśmy wcześniej partnerów ale ja właśnie miałam uraz i tym razem wolałam poczekać. Jesteśmy zaręczeni a nasze życie seksualne jest zdecydowanie udane :D Jeśli nie jesteś pewna to koniec i kropka. A z nim poważnie pogadaj na temat szanowania twoich uczuć i potrzeb. Jak zagrozi, że odejdzie do innej to daj mu swoje błogosławieństwo na drogę, bo niewiele jest wart.

Gość jak nie to nie i tyle
Dopiero doczytałam - a wy tak nic a nic nie robicie? Nawet "ręcznie"? No to trochę zmienia postać rzeczy. Dlaczego? Nie ciągnie cię do twojego faceta? Bo z pełnym współżyciem wiąże się ryzyko ciąży, co w wieku lat 17 czy 20 nie jest najczęściej fajną sprawą, ale wszystkie inne "środki"? Przecież bycie z ukachaną osobą, także fizycznie, to jedno z najwspanialszych doświadczeń pod słońcem :)

Gość nie rob niczego wbrew sobie
jak nie to nie i tyle Przecież Ona ma dopiero 17 lat!! ma na to czas jedni wcześniej zaczynają inni później - czemu się tak dziwicie? co to jakaś norma ma być że jak nie pełny sex to ręcznie? Litości!! jak poczuje potrzebę ale przede wszystkim myślę że jak poczuje się wyjątkowa i bezpieczna przy facecie sama coś więcej będzie chciała.. może to jeszcze nie ten moment dla niej. co to wogóle za zamienniki że ona musi jak nie tak to siak... ja wiem że mężczyzna jak KOCHA to dla kobiety zrobi WSZYSTKO i wszyscy mężczyźni, którzy kiedykolwiek tak kogoś pokochali mogą to potwierdzić.