Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość I prawik RP

Czy to prawda ze jak sie na studiach nie znajdzie dziewczyny

Polecane posty

Gość I prawik RP

to pozniej jest juz tylko gorzej?? Jakbyscie mieli porownac czasy studenckie i poststudenckie to gdzi emieliscie wiecej okazji "poruchac"? :classic_cool:

Gość arystoteles
To jest prawie tak prawdziwe jak prawo ciążenia: możliwość poruchania jest odwrotnie proporcjonalna do czasu upływającego od momentu obrony pracy magisterskiej

Gość sarmacja
staszek a dzisiaj co piłeś?

Gość Lauraaaaaaaaa
myslę ,że nie prawda

rany jak mnie ci zezowaci pryszczaci prawiczni studenci wpitalają....rzygać mi sie wami chce

Gość znawcatematucipek
Z mojej perspektywy wygląda to tak. Z laski poniżej 21 lat musisz chodzić, przynajmniej miesiac - mowie o normalnych dziewczynach, ktore nie sa dziewicami i ktore nie sa dziwkami. Po 21 laski sa dziwkami i szmatami, daja dupy bo chca sie wyszalec aby potem "nie załowac" i przynajmniej 3, 4 przygody w zyciu zalicza. No i trzeba zaznaczyc im laska starsza tym łatwiej daje dupy - mowie o wolnych.

Gość tarot allegro!!-Sprawdzialność
MASZ PROBLEMY? DYLEMATY? ZAWĘDRUJ DO MNIE NA MOJE AUKCJE I SKORZYSTAJ Z MOICH KART I WIEDZY JEŚLI W NIĄ WĄTPISZ KOMENTARZE WYSTAWIONE PRZEZ MOICH KLIENTOW O MNIE CIE UTWIERDZĄ ZAPRASZAM SERDECZNIE SZYBKO TANIO PROFESJONALNIE PYTANIE SYMBOLICZNA 1 ZŁOTÓWKA http://allegro.pl/tarot-1-pyt-najtaniej-zaplata-po-1zl-i1443839063.html WRÓŻBA ROCZNA PROMOCJA http://allegro.pl/tarot-wrozba-roczna-profesjonalnie-wplata-po-i1454757393.html

Gość IMO13248
Nie, tego maja jeszcze nie. Przestań wiara kombinować tylko słuchaj sie wróżki!

Zawsze cos moze się zdarzyć 2 kwietnia jadę do Bydgoszczy na galę bokserską Tego maja może coś się wydarzyć. Myślę że los wie że już jestem gotowy na jakąś miłostkę

Gość IMO13248
Na gali bokserskiej to możesz jedynie sie schlać, zrobic rozróbę i po mordzie dostać. Jak juz będziesz leżał zakrwawiony na glebie, to nie licz, że zajmie sie Tobą jakaś seksowna pielęgniarka -pewnie stary dziad będzie Cię opatrywał, także piany...

Gość hyaaahahahahah Faith
z taka morda to ty mozesz czekac raczej na spuszczenie cisnienia przed kompem, niz na milostke :D

Człowiek o małym rozumie sie odzywa Jest duża szansa że w maju czeka mnie miłostka. Fajne uniesienie. Ale nie ma 100% pewności

Jak mieszkasz w Bydgoszczy Boratka to może być jedyna szansa żebyśmy się spotkali na godznę (gala się zaczyna o 19:30 chociaz można wejść po 20 bo potem się zaczyna ciekawszy boks

Mój facet nie pozwoliłby mi się spotkać z nieznajomym z internetu

Gość boratka daj mu na glownym
w wc. nikt nie bedzie wiedzial :classic_cool:

Gość IMO13248
Hahahaha. Boratka załóż poniemiecki hełm, siekierka powinna się śliznąć nieuszkadzając czaszki. No, ale jeszcze kwas i łyżeczka zostaje...

Na głównym daję tylko podszywom offermy. Faith jak z kimś jesteś to liczysz się z jego zdaniem. Ja bym nie chciała żeby on spotykał się z jakimiś laskami

Ale jesteś facetem. A ja spotykam się tylko z moim. I czasami z kolegami po pracy, ale on ich zna tak samo dobrze jak ja