Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niuńkaaaa

zapalenia nadżerka plamienia rok męk i to wciąż trawa co robić????

Polecane posty

Gość niuńkaaaa

witam! bardzo proszę o pomoc...nie mam już sił i jestem załamana... zmieniłam już nawet lekarza dwa razy i nic... mam 22 lata i od roku męczę się na przemian z plamieniami(zmieniałam już trzy razy tabletki antykoncepcyjne-plamienia i tak nadal są)z zapaleniem szyjki macicy, z zapaleniem przydatków i zapaleniem pęcherza..aha jeszcze nadżerka...strasznie boli mnie podbrzusze,jajniki w czasie kiedy nie powinny, wciąż mam upławy i plamię krwią i czasem na brązowo...nie mogę zrobić nawet cytologii ze względu na stany zapalne...usg w życiu żaden lekarz mi nie zrobił bo to problem..chciałabym wiedzieć pod jakim kontem i jakie badania MUSZĘ zrobić.. lekarz prywaty jest dla mnie zbyt drogi nie stać mnie opłacać stu tysięcy badań, więc proszę o informację JAKIE BADANIE MUSZĘ WYKONAĆ..pół roku temu zaczęłam myśleć że może przyczyna leży gdzieś indziej i po bolesnym badaniu gastroskopii znalazłam inny problem zdrowotny(refluks żołądka,zapalenie dwunastnicy,żołądka i przełyku).. mam już dość..nie mogę żyć normalnie..BŁAGAM O POMOC.. boję się że jak tak dalej pójdzie stanę się bezpłodna mój brat jest bezpłodny boję się że też mogę być tym bardziej że wciąż leczę zapalenia bo nie wiem nawet czy na chwilę przeszło..wciąż leczę się antybiotykami co rusz to innymi globulkami dopochwowymi a to wpływa z kolei na refluks..

Gość nie wiem, czy takie myslenie
"nie bede sie leczyc prywatnie, bo mnie na to nie stac" jest wlasciwe. Ja chodze do prywatnego gabinetu ginekologicznego, place, ale w ramach tego mam pobierany wymaz, robione usg (w zaleznosci od czasu ostatniej wizyty i dolegliwosci) oraz bez mrugniecia okiem lekarz wypisuje mi skierowanie do szpitala (kliniki ginekologicznej), jesli taka potrzeba. W szpitalu za nic nie place. Mysle, ze powinnas sie rozejrzec za dobrym specjalista, odzalowac stowe, czy dwie za wizyte, ale zostac w koncu prawidlowo zdiagnozowana. Bezplatnie mozesz pojsc na badanie cytologiczne w ramach Programu Profilaktyki Raka Szyjki Macicy. Jesli wynik wskaze na nieprawidlowosci zostaniesz skierowana do dalszego leczenia w ramach powyzszego programu. Rozsylaja nawet zaproszenia do domow. Moze dostalas?