Gość justine89 Napisano Luty 17, 2011 Witam. Wiem, że o testach ciążowych dużo piszę się na forach, lecz chciałam dodać kolejny taki wątek, aby można było na jego temat podyskutować tu - kto nie chce nie musi... A więc... Dziewczyny, czy któaś z Was robiła test przed miesiączką i wyszedł jej pozytywny? Bo ja zrobiłam dziś, z rana, wyszedł negatywny, okres powinnam dostać jutro. Ale nic mnie nie boli, ani brzuch ani nic. Normalnie zawsze mnie bolał przed @, piersi też bolały (teraz bolą tylko sutki). Podbrzusze mnie bolało parę dni temu, ale to nie jakiś silny ból, tylko jakiś dziwny. Nie robię sobie nadziei typu: "może jestem w ciąży". Mam 22 lata i jeszcze mam czas na to, lecz chodzi mi o to czy opłaca mi się powtarzać test? Jeśli tak to najlepiej kiedy (przypominam, że okreś jutro powinnam dostać, kochałam się z partnerem w dni płodne, do końca, test z dzisiaj wyszedł negatyw.). Pozdrawiam, czekam równiez na Wasze historie, mam nadzieję, że dyskusja się rozwinie, z Wami byłoby łatwiej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach