Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antoska

Bielsko-Biała ciezarne 2011

Polecane posty

Gość Smarta
No ja poki co przytylam 7kg wiec jest oki:))

Witam :) ale dzisiaj skwar :) teraz jest troszke chlodniej ;) iza mam pytanko czy do tej hurtownii na damrota mozna samemu pojechac z gotowa lista i wszystko zakupic? nie wiesz jakie sa godziny otwarcia?

Bry :) W koncu u nas chlodniej :) wczoraj zarowa i 32 stopnie a dzis deszcz i 15 :) Milego dnia Wam zycze ;)

Groszkowa bez problemu możesz jechać osobiście do tej hurtowni z listą, ja własnie zrobiłam tak zakupy. Dużo rzeczy nie mają na allegro wystawionych także na pewno coś Ci jeszcze w oko wpadnie z tego co pamiętam jest otwarta od poniedziałku do piatku od 8.00-16,00 a w sobotę od 10.00-13.00 fajni chłopcy i zawsze Ci dobrze doradzą

To fajnie wlasnie zrobilam sobie liste i z nia tam pojde a to jest jakas hala i samemu sie chodzi czy oni to podaja?

prawie wszystko przynosza pokazać, oliwki, grzechotki, czy gryzaki lub ręczniki są na stojakach, więc można samemu. Ale o co byś nie poprosiła przyniosa w każdym dostepnym kolorze i pokarzą chetnie. Ja robiłam u nich zakupy ponad 3 godziny

Gość Smarta
Powiedzcie mi ile przeznaczylyscie funduszy na wyprawke, bo ja sie przerazilam wydajac 900zl prawie na nic;( tez chyba musze jechac do tej hurtowni:)

ja na wszytsko razem z meblami i moimi rzeczami do szpitala i pomalowanie pokoju, zasłony, firanki i wszytsko dla dziecka, wydałam obłędną sumę 7000zł. tyle że ja nie miałam nic i kupiłam wszytsko sama

dzieki iza :) ja wydalam juz ok 800 zl jeszcze troche mi zostalo wiec tyle samo napewno wydam poza tym ok 1000 na lozek 300 na lozeczko takze ok 3 tys :) ale mam to rozplamowane i nie wydaje tego naraz takze tak tego nie odczuwamy mielismy specjalne konto na to i przeznaczone fundusze :) dodam ze kupuje uzywane i nowe rzeczy :)

my też tego nie odczuwamy, planowalismy duzo wcześniej dziecko i odkładalismy kasę na ten cel systematycznie. Ja jeszcze dzis na damrota muszę wpaść po podkłady do szpitala i mega podpaski z belli bo podobno 3 paczki mi zejdą :-)

Witam :) My z M wybieramy sie tam poczatkiem sierpnia jak M bedzie mial urlop aby spokojnie wszystko wybrac i poogladac :) Milego dnia ;)

jak robicie wieksze zakupy to najlepiej na spokojnie, ja wzięłam mamę bo mężowi ni chcieli dac urlopu na ten dzień, a i tak zawsze mi się jeszcze cos przypomina i muszę jeszcze u nich dokupić.

Spisalam sobie wszystko na kartce i wyszedl mi format A4 :) a moze cos tam jeszcze wpadnie w oko :) widze ze maja tez lozeczka turystyczne takie jak chce z przewijakiem i na dwoch poziomach :) iza a powiedz mi jeszcze czy cenowo to wyglada tak samo jak w ofercie na necie? ceny takie same?

ja patrzyłam na ich oferty na allegro tu jest link do wszystkich ich aukcji http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=4222926 i ceny popisalam sobie obok tego co mnie interesuje i nie było różnicy w żadnej z nich. A jak zrobisz wieksze zakupy poproś o gratis to dorzucą czy 3 pampersy, pojemnik termalny, gryzaczek lub cos innego. Nie wiem czy planujesz kupic sobie pieluchy tetrowe ja kupiłam i testowałam te podwójnie tkane sa 100% lepsze niż pojedynczo czy kolorowe, bardziej wytrzymałe.

Dziekuje za info :) Tak to beda wieksze zakupy :) Pieluchy tetrowa mam zamiar uzywac wiec wybiore te lepsze :)

ja też zdecydowałam się na tetrowe pieluszki, kupiłam tez 20 szt planelowych a i wkładki ceratowe do pieluszek tetrowych takie jednorazowe, ale co ciekawe nie mogli mi ich sprzedać na miejscu tylko miałam kupic przez allegro i po zaksięgowaniu przelewu odebrałam je osobiscie. ALe to jedyny taki przypadek własnie z wkladami do pieluch miałam.

ja nie mam konta na allegro dlatego te wklady do pieluch kupie na cyniarskiej sa w podobnej cenie :)

A to faktycznie jesli nie ma różnicy w cenie kup sobie na cyniarskiej. ja dzis dałam upust i nakupiłam znów ogrom ubranek, ale w róznych rozmiarach od 0-12 miesięcy, i jeszcze obraz w antyramie do pokoju, i 2 wielkie misie na ozdobę póki co a jak Oliwka urośnie będzie z nimi pewnie szalała. :-)

no własnie to ich duzy minus bo nie mają, tylko czapeczki typu smerf i pilotki, oraz niedrapki na rączki, aha i skarpetki uniwersalne 0-6miesięcy. Poza tym nic wiecej z ubrań.

Witam :) Ale w BB leje :O nigdzie nie mozna wyjsc :O A chcialam dzis isc do biedrony po pieluchy dada i do rossmanna po pampersy i babydream :) ale nici z tego :O Milego dzionka ;)

Ta pogoda to masakra, u nas facet nad nami w mieszkaniu cyklinuje podłogi i wali tak w mieszkaniu kaponem że spię już 3 dzień u mamy, ani wywietrzyć ani nic, bo do mieszkania leje deszcz. Jeszcze nam kable od prądu przewiercili, i dzis ma elektryk przyjechac do nas naprawić. Po prostu dramat. Mam do was dziewczyny pytanie, nie wiecie gdzie tanio kupię agrafki do pieluch tetrowych??

izabielsko to faktcznie masz kongo :O nawet nie slyszalam o takich agrafkach :O wczoraj w kauflandzie kupilam wklady do pieluch tetrowych 112 szt za 9. 99 :) nie musze juz nigdzie lazic i szukac :)

to super... wiem ze takie agrafki sa na allegro ale nie opłaca się z przesyłką, w klimczoku zobacze albo na cyniarskiej. ale dziś zimno, kurcze az nie mogę uwierzyć że to lato

kupiłam na cyniarskiej, a własciwie wykupiłam te które były czyli 5 paczek agrafek. Tanie bo po 4zł paczka i jeszcze skusiłam się na zawieszke do wozka lub nosidełka z rybkami grzechotkami do zawieszenia.

Gość Smarta
Hej:) dawno sie nie odzywalam, ale musze sie pochwalic zamowilam sobie łozeczko juz nie moge sie doczekac az mi przyjdzie i bede mogla je zobaczyc. W poniedzialek wybieram sie po posciel do BlancaBaby, chyba ze znacie lepszy sklep z posciela??

Smarta w Blance mają dośc wysokie ceny pomimo iż są producentem, ja zamawiałam z allegro pościel i wyszło mnie taniej. Do wózka akurat mi mama szyła posciel Oj ta pogoda coś nas nie rozpieszcza, weekend i tak paskudnie.

Gość Smarta
Dzieku za informacje, chyba jeszcze poszukam czegos na allegro, tylko zalezy mi zeby to byla dobrej jakosci bawelna. A podaj namiar na firme z allegro gdzie zamawialas ta posciel:) moze tez skorzystam:)