Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pawlikowiecki21

Obroniłem dzisiaj słabszego kolegę!!!

Polecane posty

Gość Na bogacza..
Nie pozowle sobie nigdy by jakas suka pozbawila mnie szacunku. Nie bedzie mnie zadna suka bila po ryju w imie zasady " kobiet sie nie bije", kobiet moze i nie , ale tepe szmaty ,juz tak.

Gość Na bogacza..
Moze nie wiecie , ale duza czesc przemocy w rodzinie jest zasluga kobiet. Tylko mezczyna wstydzi sie zwrocic uwage , powiedziec o tym komus , bo jak to "baba go bije"??.

Gość wwwerrrrrrrr
Na bogacza - nie rozmawiam z patologią :O :O :O : :O :O

Nie bije się nikogo słabszego ( w tym kobiet, starców, dzieci czy mężczyzn którzy z jakichś przyczyn są słabsi niezależnie od tego co by zrobili). W razie czego zawsze można taką osobę unieruchomic. Owszem! przemoc ze strony kobiet również jest możliwa ale wtedy albo odchodzi albo wyrzuca taką babę z domu.

Gość Na bogacza..
A jak podejdzie do ciebie na dworcu pkp grupka 6 dziewvzyn z patologicznych rodzin, widac ze zaprawione w bojach . To co zrobisz?? Gdy bede napierdalac w ten pusty leb ??

Gość wwwerrrrrrrr
Poza tym, to ze nazywasz (nie wazne jaka) kobiete SUKĄ, baaardzo duzo o tobie mowi. Nic pozytywnego.

Gość Na bogacza..
Werrrr zajrzyj do slownika , pogadamy:)

Gość wwwerrrrrrrr
W jaki celu mam zagladac do slownika?

Jakby mnie zaczępiła grupka jakichś osób niezależnie od płci po prostu bym poszedł(uciekł) w innym kierunku! Tylko zmieniasz temat a ja napisałem o konkretnym przypadku!

Gość IMO13248
4/10

Gość Na bogacza..
A ja powiedzialem , ze w tym konkretnym przypadku sie z toba zgadzam. Werr , bo nie wiesz kiedy uzywac znakow interpunkcyjnych.

Gość wwwerrrrrrrr
Dlaczego???????? Gdzie???????

Gość IMO13248
Jutro piatek, wiec pójdę na DISCO i wystartuje do dwa razy większego ode mnie bramkarza. Przyjebie mu z całej pary w ryj i będę się śmiał, gdy ten się wścieknie, ale oddać nie będzie miał prawa. Ewentualnie zaleje się krwią, jak on i jego koledzy słusznie spuszczą mi łomot mojego życia.

Gość IMO13248
No cóż, tylko na kafeterii jest możliwe, aby idiotki zgadzały się z autorem..

Gość Na bogacza. .
bardzo dobrze sie zachowales... to jest taka niby mała sytuacja, ale trzeba wychwalać takie zachowanie bo powoli ginie. ad.1 Przed bo przecinek. Poza tym, to ze nazywasz (nie wazne jaka) kobiete SUKĄ, baaardzo duzo o tobie mowi. Nic pozytywnego. ad.2 Tu przed "ze" powinien stac przecienek , a nie przed "to".

Gość wwwerrrrrrrr
kochany znawco od siedmiu boleści! najpierw sam pisz poprawnie, a potem takie dyrdymały pisuj !!

Gość Na bogacza. .
Wytknij mi blad , a przyznam racje. Ty najwidoczniej tego nie potrafisz , to cecha ludzi slabych i malo inteligentnych.

Gość IMO13248
Na bogacza, tu jest kafeteria. Większość obecnych dziewczyn to kretynki. Zreszta zobacz jakie brednie autor wipisuje, a one mu przyklaskują...

Gość wwwerrrrrrrr
Nie chce mi sie! Ale spojrz na to pierwsze lepsze zdanie: " Nie pozowle sobie nigdy by jakas suka pozbawila mnie szacunku." Nie wiem poc o sie znizam do twojego poziomu!! No ale masz!! Prosze!! Dasmki bokserze :O

Gość wwwerrrrrrrr
Dlaczego wyzywasz mnie od mało inteligentnych????????? Jesteś idiotą. Napawdę. Wypowiadasz sie w topiku o miedzy innymi szacunku do kobiet i nie dosc, ze nazywasz je sukami to jedziesz po innych uzytkowniczkach :O

Gość IMO13248
One sa niesamowite. Ale, tak bywa. Każdą która myśli, że będzie mogła bezkarnie uderzyć mnie w twarz, tylko dlatego, że jest słabszą kobietą, spotka niemiła niespodzianka. Facey, baba, dziecko, pes czy żaba - jeśli zaczynasz machać łapkami, to licz się z tym, że "przeciwnik" też odmachnie...

Gość do IMO13248
Autor postąpił szlachetnie i zasługuje na pochwałę. A ty się przymknij!

Gość Na bogacza. .
Ehhh.. jestescie pojebane... Zyjcie sobie dalej w bajce , ze kazdy facet to worek treningowy , byleby kiedys nie okazalo sie , ze worek tez potrafi oddac.

Gość wwwerrrrrrrr
IMO nie wiem w jakim srodowisku ty sie obracasz, ze kobiety "myslą ze mogą cie uderzyc w twarz". Boję sie wiedziec. Zmien towarzystwo. Prosze cie. Marnujesz sie.

Gość szokkk
IMO13248 TO DAMSKI BOKSER!!! DO TEGO Z KOBIET NAJBARDZIEJ LUBI KURWY!!!!! IMO13248 TO NAJWIĘKSZE ZERO!!!!!

Gość wwwerrrrrrrr
Kim wy jestescie, gdzie zyjecie, ze kobiety uznaja was za "worek treningowy"??? Przepraszam, ale z kim ja w ogole rozmawiam??? Kochani???

Gość Na bogacza. .
Dokladnie imo , zadne dziecko , suka czy starzec nie bedzie odbieral ci szacunku.

Gość szokkk
Czytam jego wpisy jakiś czas i nie ogarniam tej wady genetycznej jaką on ma!

Gość IMO13248
Zmien towarzystwo powiadasz? Popatrz na ten jebany temat, tutaj, gdzie wszystkie klepiecie autora po chuju w geście aprobaty.

Gość IMO13248
Hipokrytki.