Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pawlikowiecki21

Obroniłem dzisiaj słabszego kolegę!!!

Polecane posty

Gość dresy nie odpuszczą
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Gość IMO13248
Jestem notorycznie szykanowany za potajemne wyjadanie suchej karmy Chappi z misek rotweilerów pilnujących zakładów przemysłu betonowego "Beton". Także mój zwyczaj wyskakiwania zza krzaków i wykrzykiwania "Huhu, Bonanza" w Parku Rozrywki w w Pcimiu Dolnym spotyka się z ostracyzmem społecznym

Gość IMO13248
Na bogacza. Czujesz to? To nasze IQ spada od ich głupoty...

Gość IMO13248
Wypada mi również nadmienić, iż kolekcjonuję włosy łonowe swego kochanka, Łysego Romana, z których zrobiłem już trzy zmiotki do kurzu

Gość IMO13248
Światopogląd. Owszem. Głupota? Nie.

A tak co do tego włosia, to proponuję kolekcjonować dalej, szczotki do włosów przedłużanych z naturalnego włosia są dość drogie w porównaniu z tymi normalnymi. :classic_cool:🖐️

Gość IMO13248
1:22 lepszy.

Gość IMO13248
Wyruchałem Burka, a mama zobaczyła, że krzywo chodzi i dostałem lanie na goły tyłek przy dziewczynkach. Od tej pory nienawidzę kobiet. Baby śmierdzą i są głupi! :(

Gość Na bogacza. .
Ja juz dawno dalem sobie spokoj, o ile na poczatku ta rozmowa nie miala sensu tak teraz przerodzila sie w zlepek dywagacji, ktore wstyd komentowac. Zerowy poziom kobiet na tym forum , pod kazdym wzgledem zacofane.

Gość IMO13248
Miejmy nadzieję, że to tylko ich forumowe alter-ego. Uchowaj Boże przed takimi w "realu".

Gość Na bogacza. .
Carrie jestes kolejna pusta gwiazda kafe , ktora kariere robi na idiotycznych pozbawionych sensu wypowiedziach. Nie masz nic wartosciowego do dodania , ale nabijasz sie z ludzi i kazdy sie cieszy.

Gość IMO13248
Powiedz mi co jest mądrego w tym, że twierdzicie iż "słabszy może bezkarnie bić silniejszego"?

Gość Na bogacza. .
Czekam juz na twoja odp. , ktora obowiazkowo zawierac bedzie emotikonke 🖐️ Swoja dorga dosc popularna ostatrnimi czasy na kafe.

Gość Na bogacza. .
O trafilem.

Gość Na bogacza. .
Mój nick wziął się stąd, że bowiem w moim wypadku wypada nadmienić iż z przyjemnością nadmienię wam iż pomimo to co napisałem, dobrze by bylo dopowiedzieć coś istotnego a więc w takim bądź razie w moim wypadku wypada nadmienić iż z przyjemnością nadmienię wam iż pomimo to co napisałem, dobrze by bylo dopowiedzieć coś istotnego a więc w takim bądź razie w moim wypadku wypada nadmienić iż z przyjemnością nadmienię wam iż pomimo to co napisałem, dobrze by bylo dopowiedzieć coś istotnego a więc w takim bądź razie w moim wypadku wypada nadmienić iż z przyjemnością nadmienię wam iż pomimo to co napisałem, dobrze by bylo dopowiedzieć coś istotnego.

Gość IMO13248
Czekam.

" Na bogacza. . Mój nick wziął się stąd, że bowiem w moim wypadku wypada nadmienić iż z przyjemnością nadmienię wam iż pomimo to co napisałem, dobrze by bylo dopowiedzieć coś istotnego a więc w takim bądź razie w moim wypadku wypada nadmienić iż z przyjemnością nadmienię wam iż pomimo to co napisałem, dobrze by bylo dopowiedzieć coś istotnego a więc w takim bądź razie w moim wypadku wypada nadmienić iż z przyjemnością nadmienię wam iż pomimo to co napisałem, dobrze by bylo dopowiedzieć coś istotnego a więc w takim bądź razie w moim wypadku wypada nadmienić iż z przyjemnością nadmienię wam iż pomimo to co napisałem, dobrze by bylo dopowiedzieć coś istotnego." HAHAHA! Zgłupiałam. :D :classic_cool:🖐️

Gość IMO13248
Wy twierzdzicie, że nie powinien się bronic. Bowiem uderzenie napastnika jest obroną.

Gość IMO13248
ostatnio nawet japoński turysta nadmienił,że pierdolę farmazony jak świnia rażona prądem przez boskiego romana z pierdziszewic dolnych/wylot na dupów.

Gość IMO13248
Aha, czyli jak zajebie silniejszemu facetowi - ten mi nie powinien oddać. Czy może to działa tylko jakbym był kobietą?

I tak w dniu sądu ostatecznego Allah rozliczy Was wszystkich z waszych grzechów, więc reasumując - po chooy koorva ta dyskusja? :O

Gość Na bogacza. .
IMo nie ma sensu tlumaczyc ciemnej masie , oni i tak tego nie pojma.

Gość IMO13248
i tak wszyscy pójdziemy do piekła - a ja będę na czele tej zacnej pielgrzymki

Gość IMO13248
A jeśli "słabszy" jest uzbrojony, także mam dążyć do obezwładnienia? Kosztem własnego zdrowia/życia?

Gość autor zachowal sie jak facet z
jajami!

Gość IMO13248
Temat jest o słabszym facecie. Owszem. Tylko czemu w waszych wypowiedziach ciągle krąży właśnie ta kobieta? Przeczytaj moje posty - ja nie zacząłem.

Gość Na bogacza. .
A jeszcze takie pytanko do autora , na jakiej zasadzie ocenia sie sile potencjalnego wroga?? Domyslam sie , ze chodzi tu o ilosc kg. wycisnietych na lawce tak??