Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pawlikowiecki21

Obroniłem dzisiaj słabszego kolegę!!!

Polecane posty

Gość dobrze mu napisałaś
:D :D :D

Gość IMO13248
Jezu, tak sobie myśle, czy te dziunie naprawdę wierza w to co mówią.? Czy może prawdą jest, że kobieta przekonana jest o autentyczności powtarzanych przez SIEBIE KŁAMSTW.

Gość dobrze mu napisałaś
Z tym dziwkarzem. :D :D :D

Gość Na bogacza. .
Wwweeerrrr zalsugujesz na wpierdol:D

Gość IMO13248
Chociaż Was kobietami jest trudno nazwać. Zwykłe zwierzęta opierające wszystko na swojej waginie, roszczeniowej pozycji i agresji. Żal mi Waszych fagasów zbierających razy na pysk, tylko dlatego, bo sa silniejsi...

Gość IMO13248
A więc tak jak podejrzewałem - jestes jedną z tych kretynek, które nawet zrozumiale wysłowić się nie potrafiły.

A ja sie troche zgodze z panami "Imo" i "Bogacza" Gdy osoba slabsza(niezaleznie od plci czy wieku) uderzy to niech potem nie bedzie zdziwienia ze ten silniejszy jej odda. Zreszta niech nikt nie myli uderzenia w twarz z pobiciem bo to sa dwie rozne rozne rzeczy. Ja czasem potrafie wytlumaczyc to jak mezczyzna uderzy kobiete w twarz. Bylam w zwiazku z facetem ktory prawie przez caly zwiazek mnie nie uderzyl, to raczej ja go policzkowalam , ostatnia awantura skonczyla sie na tym ze policzkowalam go z jednej i drugiej strony i w koncu mi oddal. Na poczatku reakcja? jak on smial, jestem kobieta ale potem jakos uznalam ze mial prawo tak postapic.

Gość IMO13248
Poprosiłbym Cie o argumenty - czemu uważasz, że słabszy ma prawo bić silniejszego, ale Ty juz udowodniłaś, że z myśleniem masz na bakier.

Gość wwwerrrrrrrr
mm - projekcie z 1 postem na koncie!

Gość IMO13248
mm22, uważaj bo z pochodniami Cię z tąd przepędzą...

Gość IMO13248
"stąd"..cholera

To nie chodzi oto że słabszy ma większe prawo, ale byś może to jest jedyny sposób obrony, po prostu zrobi mniejszą krzywde. Wiesz, ja dostałem dwa czy trzy razy od tego chłopaka po twarzy, ale przytrzymywałem mu ręcę, obracałem to w żart ale to żadna satysfakcja oddac komuś słabszemu. Ten chłopak ma trochę głupkowate zachowanie, ktoś zwrócił mu uwagę i nie wytrzymał i uderzył go w twarz po czym tamten próbował go uderzył i to nie z liścia ale w dodatku z pięści. A tamten jest chłopcem który naprawdę ma problemy zdrowotne, jest trochę bardziej wrażliwy. A takich osób się nie bije.

Gość IMO13248
Wrazaj na erotyczne - szukać sponsora, albo zonatego kochanka, a nie wypowiadać się będziesz na tematy, których nie rozumiesz.

Gość małaaa2
co za pojeb na tym filmie. nie wiem z czego się cieszycie... mu nic nie było, a ona aż się popłakała tak mocno ją walnął...

Gość IMO13248
To po chuj leci z łapami? Naprawdę trudno Ci to zrozumieć? Zachowałeś się jak bezmózgi kretyn. Czemu tego drugiego nie przytrzymałeś? Co?

Gość wwwerrrrrrrr
Taaa.... taka patologia oglądnie taki filmik i jeszcze bardziej naisspiruje się na bicie swojej żony/jakiejkolwiek kobiety.

Gość Na bogacza. .
TO po co go bila?!?!?!!? niech odpowiada za swoje czyny . Zwroc uwage , ze kazdy jest za policjantem:)

Gość IMO13248
Ona popłakała się ze strachu i szoku, że ktos śmiał oddać. Żadnych uszkodzeń ciała nie uświadczyłem ani u niej ani u niego.

Gość wwwerrrrrrrr
Podsumowanie tego filmiku - dwojga glownych bohaterów to niezłe pojeby

Gość IMO13248
Gardzić możesz sobie do woli, nawet spuścić Ci na ryj bym się nie chciał. Dlatego Twoja pogarda starsznie mnie smuci...ojej moje biedne zranione serce, kafeteryjny pasztet/idiotka by mnie nie chciała.

Gość Na bogacza. .
A tak na marginesie , to ona podniosla reke na policjanta!! Moge wam pokazac , co spotkalo kobiete , po ataku na amerykanskiego policjanta.

Gość wwwerrrrrrrr
jak ktos jest pojebany to wszystko jest pojebane. Zaznaczę ze my tu mowimy o normalnych ludziach i ich zasadach. Patologia zawsze miala i ma i bedzie miec inne zasady bytu

Gość IMO13248
Patologią sa Wasze poglądy. Nie jest wolno uderzyć ani kobiety ani mężczyzny. Ale tego prostego faktu, hipokryzja nie zrozumie.

Gość linki które ja dałem są o
wiele lepsze! http://www.youtube.com/watch?v=95wWcip4ZHw http://www.youtube.com/watch?v=lPJuWQ6xZWg&feature=related Oglądałem kiedyś serial! W którym tak Kobieta(czarny charakter) przed laty zleciła wymordowanie rodziny głównego bohatera(faceta), po latach doszło do rozmowy między nimi i ona go uderzyła a on w zamian za to(I NIE TYLKO!) bo gdy był małym chłopcem dzięki niej patrzył jak bandyci zabili mu rodzinę oddał jej! I co wy na to??? Dwa czy jak facet nasyła kobietę na kobietę to również jest zaliczany do damskich bokserów?

Gość rozmowa na dwa monitory
A ci ciągle o patologii . Widać innego świata nie znacie .

EMO ty pojebie..... wspolczuje ci naprawde. Zmien otoczenie

EMO jestes po prostu istną ofiarą patologii Mnie takze nie obchodzi twoja opinia Także.... przymknij jape

Gość IMO13248
Czyzbym słyszał głos kolejniej idiotki? Słuchaj kotku myślenie zostaw mężczyzną. Mi możesz zrobić loda z połykiem. bo do niczego innego się nie nadajesz.

Gość IMO13248
Podszyw tak samo durny jak oryginał.