Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pawlikowiecki21

Obroniłem dzisiaj słabszego kolegę!!!

Polecane posty

Gość IMO13248
Carrie masz cos sensownego do dodania, czy będziesz tak turlać się z kąta w kat - tryskajac na wszystkie strony śliną zmieszną z krwią miesięczna?

Gość IMO13248
wybaczcie mi,że jestem taki zjebanym burakiem,ale w przedszkolu wuj Stefan napierdalał mnie w kakaowe oko i mam uraza

Gość IMO13248
przepraszam was za to,że uważam iż wszystkie baby to kurwy i nic nie warte suki,ale mam niewykryte porażenie mózgowe w stopniu debilnym i chuj

Gość IMO13248
Podsumowuję swoje wypowiedzi: UDERZYĆ NIE WOLNO NIKOGO, ALE ZAATAKOWANY MA "PRAWO" SIĘ BRONIĆ.

Gość IMO13248
przesiaduję całe dni i noce na kafe,bo w rl wszyscy się już mnie wyrzekli. nawet mój pies burek krzywo na mnie patrzy i mruczy pod nosem,że mam krzywego ryja jak flinston

Gość IMO13248
Samiczko powyżej wiesz co to jest ironia?

Gość IMO13248
Kiedy grywałem w młodości na komputerze w mario, to bardzo mi się podobał pomysł wybijania tych szpetnych żółwi z drogi tak bardzo, że na egzaminie gimnazjalnym w rozprawce pt. "Sprawiedliwość w sytuacjach codziennych" podałem argument, iż żółwie z gry mario słusznie odgrywają rolę ofiar ze względu na ich chamskie torowanie drogi głownego bohatera gry

Imo, ja wiem doskonale, ale widze, że z Twoją wiedzą już tak dobrze nie jest. Umocz w końcu, szeregi kafe prawiczków, w końcu się wykruszą, warto zainwestować w siebie. :classic_cool:🖐️

Gość IMO13248
Owszem nie można. Od tego jest prawo aby te granice rozsądzic. Jednak broniąc sie mam zamiar zrobic to skutecznie (nie, jesli nie trzeba będzie nie napierdalając zaraz po pysku).

Gość IMO13248
baby są od tego żeby pracować w polu , łorać pole na traktore i zarabiać na moje utrzymanie! ja muszę mieć czas na kafe,bo inaczej będę miał spazmy a mój szanowny wacek skurczy się z popłochu

Gość taka jedna.......
wiec ja mam mieszane uczucia co do tego...ten slabszy koles robil z siebie idiote (nie wiemy co zrobil konkretnie) po czym uderzyl silniejszego co oznacza ze sam nie do konca jarzy...silniejszy chcial oddac i zarobil dodatkowe dwie bomby...chora sytuacja! winni sa oboje! ale autor nie powinien bic tylko wlasnie tez zablokowac cios zeby ten silniejszy nie zgladzil tego cherlawego :O bohaterwsto...hmm chyba zbyt duza nadinterpretacja, zalagodzil sytuacje przynajmniej, ale chcialam jeszcze napisac cos o jednej pseudoYntelYgĘtnej osobie co sie tu wypowiadala : wwwerrrrrrrr - co za skonczona idiotka!! widac jej slownik zatrzymal sie na etapie "patologicznym" bo wszystko dla niej bylo patologia i przez godzine sie zastanawiala po co ona odpisuje i co ona tu w ogole robi (niezwykle mnie pustaczka rozsmieszyla :D ) PS ja ogolnie brzydze sie przemoca,gardze nia bo ona nigdy do niczego dobrego nie doprowadza, ale sama uwazam ze jesli ktos kogos uderzy i sobie mysli ze moze sie czuc bezkarnie, powinien dostac za to jakas kare, nie koniecznie fizyczna, ale poczuc ze nie jest bezkarny i nie moze robic wszystkiego bo jest slabszy,starszy,innej plci,brzydki,madry i chuj wie co jeszcze!! Dziekuje za uwage ;)

Gość IMO13248
Oświeć mnie carrie. Czy to może krwawienie jeszcze Ci sie nie skończyło?

Gość Na bogacza. .
VIM VI REPELLERE LICET wygooglojcie to sobie teraz ynteligentki. Trzymam sie tej zasady,nie wazne czy slabszy czy dziewczyna czy staruszek na wozku. Atak zawsze jest atakiem. WOLNOSC konczy sie tam , gdzie zaczyna sie wolnosc drugiego czlowieka , zgodnie z ta maksyma, dozwolone jest mi sie bronic ,a to w jaki sposob zamierzam to robic , to juz zalezy od sytuacji. Wiec skoro prawo RP dozwala , sumienie mowi tak , to dlaczego mam nie oddac??Przypominam ze jest to obrona , nie atak.

Gość grgtgttg
taka jedna.....- wez daj spokoj "na bogacza", czlowieku!

Gość IMO13248
taka jedna...dziękuje. Dobranoc.

Gość IMO13248
mam problem - nieszczęśliwie zakochałem się sam w sobie. jestem piękny,mądry,mam chłopięcą urodę,białe zęby ( używam pasty blend-a-med). chuj,że zakompleksiony burak ze mnie.

Gość IMO13248
Dobranoc,dobranoc muszę spadać,bo na HBO puszczają właśnie trzecią serię bolka i lolka! nie mogę przegapić! dzisiaj mają zruchać tolę

Gość IMO13248
Na do widzenia dla wszystkich dotkniętych moimi słowami panienek: ZŁE JESTEŚCIE? :D

Gość taka jedna.......
grgtgttg z czym mam dac spokoj? ja rowniez mam prawo do wypowiadania sie na tym forum :)

Gość wwwerrrrrrrr
bogaczu! Przestan mnie wyzywac od idiotek! Ciągle pod innymi nickami.

Gość wwwerrrrrrrr
no masz prawo... az za duze :D zbyt czesto korzystasz z prawa zmiany nicku :D

Gość IMO13248
wpierdalam krytykę aż mi się uszy trzęsą :D

Gość Na bogacza. .
Jestem z siebie dumny ,ze jako pierwsza osoba na tym marnym forum , nie zachowalem sie jak konformista i postawilem sie zgrai glupiutkich kobietek.

Gość wwwerrrrrrrr
8 stron marnej dyskusji! A tobie dalej chce sie wyzywac mnie od idiotek! Podziwiam!

Gość IMO13248
kurwa,nikt mnie nie kocha ja pierdolę nawet papa smerf

Nic innego Ci się nie potrzęsie, bo nie wykupiłes abonamentu na redtube. 😭 Suodkich snów wszystkim zgromadzonym życzę. ❤️🖐️

Gość Na bogacza. .
IMO ma rację - kobiety trzeba przywiązać do łańcucha i wypowiadać do nich jedno słowo : WARUJ

Gość Na bogacza. .
Redtube jest darmowy 🖐️

Gość IMO13248
Kurwa jego mac.... tak sie starałem. Myslalem ze docenicie moje starania o wasze wzgledy, moje kochane kafeterianki. Ale coz. takie zycie. Nie doceniają mnie nawet na babskim forume.... ide sie powiesic. A to wszystko przez was, glupie kobiety!