Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie lubiem i juz

Nie lubię nieśmiałych,spokojnych ''ułożonych'' facetów ... a FUUU !

Polecane posty

Gość nie lubiem i juz

takie memeje :O np bankowcy takie ciapy w garniturach , mili ,spokojni , boze az rzygać sie chce :O Tylko cyferki mu w glowie , chodzi taki z wypchanymi kieszeniami pelnymi elektroniką , telefony ,dżipiesy , laptopy , samochod ma byc elegancki , bo sportowym nie wypada , ma zajebiscie nudne zycie, praca , wiadomości w tv nie chce mi sie wiecej opisywac , to dotyczy nie tylko bankowcow bo moze byc kazdy inny zawowd Niesmialy,spokojny facet to sprzeczność z naturą ! facet powinien byc zmienny jak wsciekly byk :D , niestabilny, odwazny , spontaniczny ehh ...Gdzie ci męzczyzni ? :(

nieśmiały to jedno ułożony to drugie a ja lubie niegłupich

Gość nie lubiem i juz
dla mnie takie połączenie jest niedopuszczalne : nieśmiały + ułożony + spokojny technokrata 😭

Gość a kim jesteś autorko
.

Gość taka właśnie jestem
mnie tez nie lubia.

Gość miałaś robiony pośiew moczu
a ja poznałam takiego spokojnego ułożonego chłopca;) z czasem wyszedł z niego i ten niegrzeczny:)

Gość A JA WŁAŚNIE LUBIĘ.
a sama jestem w sumie przeciwieństwem.

Gość nie lubiem i juz
lubie gwałcicieli ktorzy mnie rzna na siłe i mi sie to podoba

Gość nie lubiem i juz
własnie mowie o tych zamulonych ciapach !! Siedzą takie ofermy caly dzien w pracy , przychodzą do domu siadaja przy komputerze , potem oglądaja wiadomosci , spać i rano znow do roboty , jak małe robociki , raz w roku urlop , w zime na narty i to jest ich cale zajebiste życie Pisze to bo moja najlepsza przyjaciolka byla zafascynowana jego ''ulozonym i spokojnym zyciem'' a teraz przychodzi i placze ,ze jest nieszczesliwa :O zawsze byla aktywną osaobą spedzala czas na swiezym powietrzu a teraz ? bez k0omentarza , idzie z nim razem na dno

Gość nie lubiem i juz
podszywaczko - jak juz cos piszesz to wysil się bardziej , żartowac z gwałtu , oby Ciebie to nie spotkalo

A ja już wolę spokojnych, i nawet nieśmiałych, niż cwaniaczków i babiarzy ;) A ułożony - znaczy, ze ma poukładane w głowie, czyli jak najbardziej ok. :) I broń Boże od niestabilnych mężczyzn!! Mało ci wrażen w życiu czy jak? potrzebujesz, żeby ktoś pobawił się tobą i twoimi uczuciami? Ja dziękuję, nie skorzystam. Wolę spokojnych:)

Gość Feministki do gazu!
Ty kurwa ździro pierdolnięta! Taki spokojny facet nigdy cię nie uderzy, nie zdradzi, jset inteligentny, ma wiele zainteresowań, będzie wiernym mężem i dobrym ojcem! Ty i 99% kobiet w Polsce jak i całej Europie dostrzegacie tylko dresów i cwaniaczków, którzy leją was po waszej głupiej mordzie, bo zupa była za słona!

Gość ddddddbbbxx
tak jak wyżej :O kobieca hipokryzja z jednej strony narzekają na damskich bokserów a z drugiej strony lubią byc fizycznie lub psychicznie poniżane i zniewolone :O

Gość Śmierć feministkom!
Piszesz autorko, że taki facet to technokrata? Najpierw sprwdź malowana pustogłowa paniusio czym jest technokracja! To faceci, których lubisz są technokratami, bo mają zakute łby i dzielą czas na tępe rozrywki i robotę, a spokojny facet po pracy zajmuje się poszerzaniem intelektu i szukaniem wiedzy, co uopdparnia go na wyzysk i manipulacje!!! Rozrywkowy typ faceta nadaje się do życia w socjaliźmie, bo jest głupi i myśli chuejm, a nie mózgiem!

Gość Śmierć feministkom!
Jebane literówki mi wyskakują! Pewnie jakaś femina jest moderatorem forum?!

Gość /////////....
na kafe nie ma moderacji

chłopku bez wyobraźni, tacy cipowaci i flegmatyczni faceci bez zycia wlasnie czesto maja skumulowany w sobie stres i wyładowują go na rodzinie bo nie potrafia w inny sposób, bywa tez, ze drecza rodziny psychicznie. straszne jest takie zycie praca-komputer-wiadomosci-spanie za zadne pieniadze bym nie chciała tak zyc, a jakbym miala miec takiego faceta to bym wolała zostac sama na całe zycie

"facet powinien byc zmienny jak wsciekly byk , niestabilny, odwazny , spontaniczny ehh ...Gdzie ci męzczyzni ?" odważny, spontaniczny owszem, ale niestebilny, zmianny "jak wściekły byk"??? - ciekawa jestem, jak długo podobała by Ci sie zabawa w związek z takim egzemplarzem poza tym, to, że facet jest intelektualistą, wykonuje zawód, który wymaga pewnego poziomu, nie znaczy, ze nie jest fajnym gościem, że ma nudne życie, że nie jest męski itd. Ile Ty wiesz o człowieku, którego widzisz przez kilka minut np. w banku? Nic o nim nie wiesz - to tylko twoje wyobrażenia na podstawie jakichs tam powierzchownych elementów typu odprasowana koszula, garnitur itp.

wulgarny chamie idź lepiej na siłownie albo zajmij sie sprzątaniem a nie pluj jadem bo jest to conajmniej załosne, ale czego sie spodziewac po jakims prostym chlopku-roztropku

Gość Śmierć feministkom!
lOSt gENERATIOn Dziwne, bo jakoś życie pokazuje co innego, a jeśli zdatrzył się taki przypadek o jakim ty piszesz to jest to wyłącznie wina głupich, pojebanych hipokrytek, które mówią jedno, a robią drugie! Dziwki do wora, a wór do jeziora! Miejsce babsztyla jest przy garach!

Takie przypadki zdarzaja sie czesto w tym kraju, wytłumacz mi dlaczego niby ma to byc wina jakiejs kobiety, tylko bez wulgaryzmów poprosze

Gość Śmierć feministkom!
LOSt gENERATIOn czy jak ci tam... To właśnie takie fałszywe dwulicowe baby jak ty zrobiły ze mnie takiego faceta jakim jestem! Wy, pierdolnięte egoistki, gadające o facecie, który będzie dobry i spokojny, a zdradzające go z pierdolniętymi menelami z blokowiska! Feministki do Auschwitz!

i niestety "Feministki do gazu!" ma dużo racji w gruncie rzeczy jest duzo kobiet, które wyją w poduchę, bo facet ich nie szanuje, leje po gębie, traktuje jak ścierę domową, ale tak naprawde większość sama z premedytacja sobie takiego własnie "męskiego maczo" wybrała zapewniam Cię, że zdecydowanie częściej wyją kobiety będące z facetem "zmiennym i niestabilnym jak wściekły byk" (jak się wyraziłaś), czyli takim, którego ty postrzegasz jako ideał, niż te, które są ze spokojnym, zrównoważonym, odpowiedzialnym facetem

ty jestes kretynem i zacofanym prostym chamkiem a wiesz dlaczego? po pierwsze dlatego ze nie potrafisz sie nawet poprawnie wysłowic a po drugie dlatgo ze nie przyjmujesz do wiadomosci iz ktos moze miec inne zdanie nic twoje! to wlasnie swiaczy o tym jaki jestes, a to wulgarne szczekanie to mogloby sie sprawdzic pod jakąś dyskoteką dla buraków gdzie wstep kosztuje 10 zł, ale jestemprawie pewna ze sie z takiego srodowiska wywodzisz

Gość proponujem,
Kolejny sfrustrowany prawiczek albo porzucony facet, jakie to typowe dla tego forum :) Autorka przesadza i tyle , jeśli szuka mocnych wrażen niech sobie znajdzie takiego właśnie faceta , jedna woli życie domowe a inna ....trochę inne :P

Gość Śmierć feministkom!
lOSt gENERATIOn Bo babsztyl nie chce mieć takiego chłopaka w młodości! Taki dobry facet jest przez was całe życie poniewierany i później zmienia się na gorsze! To wasza wina! Śmierć feminą!

Gość lepiej i polub
bo to jedyni frajerzy na swiecie ktorzy tolerują takie pindzie hehe

najgorsze w mentalności wielu kobiet jest to, że dla nich coś musi być albo białe, albo czarne ( w tym faceci - albo inteligentna ciota w ganiturze, która zapewni nudne życie, albo prostak, cham i flejtuch, z którym zawsze będzie coś sie działo ... )- co za bzdura i ciasnota umysłowa :O