Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie lubiem i juz

Nie lubię nieśmiałych,spokojnych ''ułożonych'' facetów ... a FUUU !

Polecane posty

Nie ma to jak "wściekły byk" co będzie prał to buźce na śniadanie i przed snem, "niestabilny" czyli emocjonalna bomba z opóźnionym zapłonem i jak ładunek potrafiący tylko szkodzić, "odważny" czyli z połamanym nosem, wyrokiem za rozbój i większą szansą na śmierć w wypadku samochodowym niż trafienie dwójki w lotto , "spontaniczny" co spontanicznie się zakochał ale i w ten sam elegancki-inaczej sposób się odkocha. "ehh ...Gdzie ci mężczyźni ?" W każdym zakładzie karnym, poprawczaku, pod każdą budką z piwem lub na dyskotekach z dilerem jako wkładką :D

Gość onnnnwdea
nie generalizujmy , że ułożony to dobry , a szalony wariat to drań właśnie spotkałam takiego ułożonego faceta, jest mega nudny, poukładany, wszystko musi wiedzieć z wyprzedzeniem conajmniej 2 dniowym... masakra, żadnej spontaniczności!!!!!!! tacy faceci są beznadziejni... zorganizowani na dopięty guzik.. żadnej spontaniczności, a wszystko co szalone uważają za zagrożenie

"Siedzą takie ofermy caly dzien w pracy , przychodzą do domu siadaja przy komputerze , potem oglądaja wiadomosci , spać i rano znow do roboty , jak małe robociki , raz w roku urlop , w zime na narty i to jest ich cale zaj**iste życie " To co proponujesz w zamian?

"tacy faceci są beznadziejni... zorganizowani na dopięty guzik.. żadnej spontaniczności, a wszystko co szalone uważają za zagrożenie" Nawet nie spróbuje cię molestować, ciapa jebana :D

Kobiety chcialyby takiego faceta: -zeby byl zwariowany, szalony, ale myslal powaznie o przyszlosci i byl odpowiedzialny -nie pracowal calymi dniami, oddawal sie przyjemnosci, uzywal zycia, relaksowal sie oczywiscie z kobieta u boku, poswiecal jej caly czas, ale jednoczesnie zarabial ogromne pieniadze za to nic nie robienie -byl inteligentny, oczytany, ale najlepiej nie wypowiadal sie na zaden powazny temat, zeby nie byc nudziarzem -powinien sie troszczyc o dom i kobiete, ale najlepiej nie powinien umiec sprzatac, gotowac, prac, zeby nie sprawiac wrazenia cioty -ma byc szarmancki, ale nie za bardzo bo zbyt mily to tez ciota

Gość doświadczona przez życie :)
He he, dostaniesz w mordę od życia, od takich panów żadnych wrażeń to będziesz marzyła o takim ułożonym i grzecznym. Nie, nie teraz, nie za 5 lat, ale za 10, może za 20. Jak będziesz marzyła o rodzinie i stabilizacji, by z kimś w spokoju usiąść i napić się wina czy herbaty... Sama się będziesz śmiała ze swoich słów które tu napisałaś... I będziesz się zastanawiała co takiego siedzi w głowie młodej dziewuchy że jest taka głupia...

Gość man size
kobiety i tak zaprzeczą, ale one co jednego myślą, co innego mówią, a jeszcze co innego robią 1. kobiety lubią energicznych mężczyzn (sprawka ewolucji - ludzie muszą mieć energię do działania, żeby przetrwali) 2. kobiety lubią silnych mężczyzn (to samo) 3. jest dużo takich mężczyzn 4. jest też sporo spokojnych 5. pierwszy typ mężczyzn nie jest dobrze wychowywany - nie ma zasad; są często dosyć chamowaci, wulgarni, prymitywni, potrafią uderzyć kobietę; energicznych i z zasadami, z szacunkiem do kobiet jest najmniej 6. a ci najlepsi i tak wybierają sobie najlepsze kobiety - piękne i przyzwoite 7. a zatem zostaje cała masa "fajnych" facetów, czyli energicznych - energiczność to wartościowsza cecha u mężczyzn niż grzeczność, spokój - nie wychowanych 8. kobiety wybierając lepiej dla siebie wybierałyby spokojnych, ale muszą wybierać przede wszystkim energicznych, żeby ludzkość się rozwijała 9. przypominam, że energiczni dżentelmeni są już zajęci (jest ich mało) przez najlepsze samice :) 10. i dlatego cała masa dresików i cwaniaków jest zajęta, bo mają cechy dobre dla gatunku ludzkiego :P zapamiętajcie sobie mój wywód

Gość man size
kobiety nie wybierają dobrze dla siebie, zapamiętajcie to sobie.

Gość jak ci idioci łykają te
prowokacje. Aż przykro :(

Gość htsgdhs
fiku miku to jakas psychicznie chora lub bot :O co za scierwo :O ze tez zyeby jeszcze odpisuja tej szmacie :O

Gość zmień zwierzę z byka na wszy
facet powinien byc zmienny jak wsciekly byk - napiasała młoda jałówka, którą wściekły byk rozniósłby na strzępy, gdyby go chciała wydoić z kasy

Gość marta121
Lepszy spokojny niż zbyt pewny siebie (taki cwaniak)

Gość dsfdsfdgh
ja tam wlasnie wole takich niz ruchaczy imprezowiczy cwaniakow

Gość Zuzanna Amelia & 2
16:05 [zgłoś do usunięcia] Darker "Siedzą takie ofermy caly dzien w pracy , przychodzą do domu siadaja przy komputerze " To co proponujesz w zamian? Mozesz mi pomoc przekopac ogrodek

[zgłoś do usunięcia] AniaZZZ AniaZZZ@tlen.pl'; nieśmiały to jedno ułożony to drugie a ja lubie niegłupich :-)

16:31 [zgłoś do usunięcia] doświadczona przez życie :) He he, dostaniesz w mordę od życia, od takich panów żadnych wrażeń to będziesz marzyła o takim ułożonym i grzecznym. Nie, nie teraz, nie za 5 lat, ale za 10, może za 20. Jak będziesz marzyła o rodzinie i stabilizacji, by z kimś w spokoju usiąść i napić się wina czy herbaty... Sama się będziesz śmiała ze swoich słów które tu napisałaś... I Ja bylam w wielotetnim zwiazku z takim niegrzecznym i niespokojnym... Dzis jestem szczesliwa ze jestem z facetem niekoniecznie '' grzecznym'' facetem ale dojrzalym i myslacym.

ja tez nie lubie niesmialych..w ogole wstydza sie cos powiedziec takie dzikusy,sa malomowni..ja nie nawidze takich urzedasow ani takich kujonow..nie nawidze takich..nie lubie tez takich bardzo religijnych...nie znosze takich...ja lubie takich odwaznych,fajnych z ktorymi mozna fajnie i milo spedzic czas a nie z tymi dzikusami z ktorymi nic nie mozna nie zrobic..nawet ani jednego slowa nie powie..

"Siedzą takie ofermy caly dzien w pracy , przychodzą do domu siadaja przy komputerze , potem oglądaja wiadomosci , spać i rano znow do roboty , jak małe robociki , raz w roku urlop , w zime na narty i to jest ich cale zaj**iste życie " też chciałem zadać takie pytanie bo takie właśnie mi się wydaje normalne życie i jak ktoś twierdzi że jestem nudny to nie zaprzeczam ale chciałbym się dowiedzieć co robią ci "nie nudni". szkoda że od początku tematu minęło już 1,5 roku.

Gość p-hydroksybenzoesan etylu
Nie rozumiem - jeśli facet jest "ułożony" tj pracuje, ma plany na przyszłość, lubi się uczyć dla siebie - oznacza to od razu nudę i ciapowatość? Energiczny, spontaniczny i odważny = damski bokser? Hmmm idąc tym tokiem myślenia mój facet jest ciapowatym, nudnym damskim bokserem :D Ma pracę, którą lubi, uczy się żeby pogłębiać wiedzę dla siebie, ma 3 specjalizacje, marzy o własnym domu ze mną przy boku, nie olewa obowiązków, uwielbia czytać, łazić do kina i galerii sztuki - nudziarz nie? Ale dodatkowo zawsze potrafi mnie czymś zaskoczyć i nie jest to prawy sierpowy wymierzony w moją twarz, ale spontaniczny wyjazd w góry, wycieczka rowerowa, wyjście na imprezę, nieplanowane ognisko, całonocny wypad nad jezioro z toną browarów ze mną i kumplami. Poza opcjami albo taki albo taki jest jeszcze coś takiego jak normalność.

"spontaniczny wyjazd w góry, wycieczka rowerowa, wyjście na imprezę, nieplanowane ognisko, całonocny wypad nad jezioro z toną browarów ze mną i kumplami" no po prostu hardcore :D rozmawiajmy poważnie. "wypad nad jezioro" to chyba jedna z rozrywek "nudziarza".

Gość autorka woli ruchaczy/drani/
kłamców, którzy wykorzystają i porzucą będą emocje zdradzi itp.

To jakie są rozrywki nie-nudziarza? Zaćpanie się zna imprezie? :D

Gość Zuzanna Amelia & 2
20:09 [zgłoś do usunięcia] p-hydroksybenzoesan etylu spontaniczny wyjazd w góry, wycieczka rowerowa, wyjście na imprezę, nieplanowane ognisko, całonocny wypad nad jezioro z toną browarów ze mną i kumplami. Cholera, to ja jestem strasznie nudna.

Ja nie kumam jednej rzeczy, po co takie dywagacje o tym, że energiczny obije jej twarz a lubiący pracować jest nudny? Ani to nie ma pokrycie w rzeczywistości ani nikt nie karze na siłę wybierać partnera, który nie spełnia naszych oczekiwań. Każdy wybiera kogoś kto mu pasuje, a jeśli wybiera kogoś bo "tak lepiej" to jest idiotą ;)

Gość dormicum
przypalić cię żelazkiem jak tak lubisz brutalność

"spontaniczny wyjazd w góry, wycieczka rowerowa, wyjście na imprezę, nieplanowane ognisko" takie rozrywki to mnie podniecały w gimnazjum. do której klasy chodzisz? "całonocny wypad nad jezioro z toną browarów ze mną i kumplami" gangbang znaczy? jesteś taka brzydka, że muszą się przed tym spić?

Gość dgsgd
nie lubiem i juz---od razu widać że to durne prowo :D

Gość po oaoop a
żab-X a teraz jakie rozrywki preferujesz?