Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ropucha26

Czy 43 funty wystarcza mi na sam poczatek w UK? Mam gdzie mieszkac itd.

Polecane posty

Gość ropucha26
zal mi ciebie i szkoda, ale jeszcze bardziej mi zal twoich dzieci.

dostanie po tygodniu... chyba kopa w tylek. Robota na czarno przy bekarcie - masakra... zlota sie chce dorobic :) sama sie zalilas ze chcesz z pl wyleciec jak najszybciej a teraz co ci do tego? a to ze jestes zalosna... przyleciala dla 3f na godzinke i bedzie wielka angolke zgrywac. Ja polakow tu nie trawie a na angoli uwazam. Brytyjczyk jest ok i pisalam tu o angolach a nie innych narodowosciach malpiszonie :) poczytaj czym sie rozni brytyjczyk od angola

Gość ropucha26
Ty jesteś chora psychicznie kobieto.

Gość hej andy srandy
z tego co sobie poczytałem twoje dzieci tez są bekartami prawdaaaa??? :D :D

angol i Brytyjczyk to to samo.Angol to mówią tak Polacy na anglików i tyle A to małpiszonie to do kogo było?

Gość kazujoszi funaki
ropucha no to czyli Ty juz jestes w UK i prace masz u swoich znajomych, tak??

zeby w UK mieszkac trzeba wiedziec i znac tu prawo. Zapierdzielisz raz, znajdziesz sie na skrawku i nikt nie bedzie sluchac twoich wytlumaczen ze łzami w oczach " bo ja nie wiedzialam, ze tak tu jest". Jednego w tym kraju sie przestrzega... chcesz tu zyc, musisz umiec i wiedziec jak zyc trzeba, bo prawo i zycie w odroznieniu od zycia w polsce wiele sie rozni. Wqriwaja mnie osoby ktore nalatuja starymi info i twierdza ze gowno wiem. POdaje im stronki na ktorych jest wszystko napisane, to albo zbluzgaja za to ze są niedorajdami albo lepiej... nic sie juz odzywac nie beda. Chcesz tu zyc? musisz sie duzo dowiedziec i poczytac. A niestety... chcac byc tutejszym obywatelem, musisz zdac egzamin z historii Anglii wiec chyba cos wiedziec o niej musze, mimo iz jeszcze nie zabieram sie do tego typu egzaminu ale juz zdecydowałam.

Gość ropucha26
kazujoszi, tak.

Gość kazujoszi funaki
andy szczerze?? Takich jak ty tu unikam. Wyzej sra niz dupe ma. I jakie to niby specjalne prawo czy przepisy tu obowizauja?? Osmieszasz sie dziewczyno

angol i brytyjczyk to to samo... no nieeeeeeeeee zbryzgałam sobie monitorek angola nigdy nie spotkasz ciapatego czy murzyna... brytyjczyk jest to osoba innej rasy innej krwi narodowosci ktora sie tu urodzila i ma status rezydenta a potem obywatel lecz tylko i wylacznie brytyjskiego, nie angielskiego. Angole są zazwyczaj biali, czystej krwi pochodzenia angielskiego. Ja angolka nie bede ale brytyjka po egzaminie tak.

Gość hej andy srandy
ty sie dziewczyno nawet porządnie wysłowić nie potrafisz! :D Jaki egzamin, jakie biznesy ty do UK sprowadziłaś?? :DDD

specjalne? ja nie pisze ze specjalne... jest poprostu inne... Wyjdziesz z gazem lzawiacym na ulice, idziesz siedziec kobieto - nie mozna tego trzymac w miejscu publicznym. W polsce ponoc mozna :)

Gość eve leve
po egzaminie bedziesz brytyjska scierka trzeciej kategorii nie warta spluniecia

Gość kazujoszi funaki
nigdy nie bedziesz brytyjka kretynko:o Polactwo jak diabli

Gość kazujoszi funaki
z tego co wiem nie ma obywatelstwa angielskiego tepa strzalo:o

A gryź co tam chcesz, nawet tapetę ze ściany jak masz ochotę. Pisałaś wcześniej że angole są zakłamani, to pytam się znasz to z plotek od głupich polaczków narzekających nawet na to że słońce świeci? Czy masz konkretny kontakt z anglikami tj. rozmowy, dłuższe spędzanie razem czasu?

Gość hej andy srandy
dobrze ze nasz kraj sie ciebie pozbyl w takim razie, a powiedz mi jeszcze co robisz na polskim forum?? dlaczego na angielskim nie siedzisz?? Język kuleje?? :D :D :D

Gość kazujoszi funaki
ba, przeciez pisala na tamtym temacie, ze jest troche niekumata...I bylego nie bedzie o benefity sadzila za pomoc przy wypelnianiu roznych formularzy. I ona chce egzamin zdawac:o

Gość hej andy srandy
ona jest troche bardzo niekumata :D :D :D

Gość ropucha26
a mi zal tych dzieci od niej.

ropucha. zjezdzaj wylizywac jaja czarnuchom, moze zarobisz lepiej jak babysitter buahahahaaha

Gość hej andy srandy
no ale raczej w tym temacie nic nie można zdziałać, ale moim zdaniem niektórzy powinni być pozbawiani mozliwości macierzyństwa tudzież ojcostwa...

a ty nie wiesz, ze na wszystkich tematach mozna pisac co sie chce? nie wszystko musi byc prawda? ty tutaj na tych topikach az tak we wszystko wierzysz?

Gość kazujoszi funaki
czytam wypowiedzi tej "szlachcianki" i wylania mi sie opis typowej tipsiary. iedzi na kafe od rana do nocy, z brzucholem, obraza innych ale sama jest cacy. Zalosna:o Polactwo na kilometr smierdzi...

Gość hej andy srandy
zeby nie rozsiewać złych genów po świecie :D tak tak andy srandy, a ty powinnas byc w pierwszej kolejności do podwiązania jajników hahahah :D

Gość ropucha26
oczywiscie ze tak. mi sie nie chce wierzyc ze taki czlowiek moze miec dziecko wiec mi sie wydaje ze tak naprawde to osoba ktora siedzie moze gdzie w UK w pokoju z innymi10 Polakami. ma internet i chce sie wyzyc.

Gość kazujoszi funaki
facet nie wytrzymal z taka prostaczka i poszedl w dluga...

ja pisalam, ze angole są do kitu tepa dziuro a nie... ja sie dogaduje z brytyjczykami bo angole nie maja w sobie innej kultury jak angielska, a brytyjczyk ma swoja juz wykształconą. Polska sie mnie nie pozbyła :) moze piszesz o sobie, wziela zapukała mi do drzwi wmoim slicznym domku, spakowala walizkę i zamowila bilet :) Ja z polski wyjechalam z kasa taka jak 10 tys zł ropuuuuchoooo a nie majac przy tylku 200 zł... zacznij troche kumać i nie brac kasy od innych, bo to wstyd !!! Wlasnie dajesz opinie polakom, ze nigdy nie moga sami do niczego dojsc, tylko za pomoca kogos.. jak dziecko ktore dzieki szafce stoi na swoich nogach. Masakra.

Gość hej andy srandy
andy srandy a zastanowiłaś się dzieweczko po co ktoś miałby sobie wymyślać takie różne dziwne historie? żeby prowokować innych i żeby ludzie na ciebie potem gówno wylewali? No ale cóż jesli tak sobie to wszystko wymyśliłaś to jeszcze bardziej chora mi się wydajesz i dzieci mieć na pewno nie powinnaś