Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EM......

miłość - kiedy jedno spada w dół drugie ciągnie je ku górze

Polecane posty

Gość EM......

czy warto w to jeszcze wierzyć w dzisiejszym świecie?? Czy Wy w to wierzycie -- Ile jestem ci winien? Ile policzyłaś mi za swą przyjaźń? Ale kiedy wszystko już oddam, czy będziesz szczęśliwa i wolna czy... będziesz szczęśliwa i wolna czy... Ale zanim pójdę, ale zanim pójdę, ale zanim pójdę chciałbym powiedzieć ci, że: Miłość to nie pluszowy miś ani kwiaty. To też nie diabeł rogaty. Ani miłość kiedy jedno płacze a drugie po nim skacze. Miłość to żaden film w żadnym kinie ani róże ani całusy małe, duże. Ale miłość - kiedy jedno spada w dół, drugie ciągnie je ku górze. Ile jestem ci winien? Ile policzyłaś mi za swą przyjaźń? Ile były warte nasze słowa, kiedy próbowaliśmy wszystko od nowa? Kiedy próbowaliśmy wszystko od nowa? Ale zanim pójdę, ale zanim pójdę, Ale zanim pójdę chciałbym powiedzieć ci, że: Miłość to nie pluszowy miś ani kwiaty. To też nie diabeł rogaty. Ani miłość kiedy jedno płacze a drugie po nim skacze. Miłość to żaden film w żadnym kinie ani róże ani całusy małe, duże. Ale miłość - kiedy jedno spada w dół, drugie ciągnie je ku górze... Ale zanim pójdę, ale zanim pójdę, Ale zanim pójdę chciałbym powiedzieć ci, że: Miłość to nie pluszowy miś ani kwiaty. To też nie diabeł rogaty. Ani miłość kiedy jedno płacze a drugie po nim skacze. Miłość to żaden film w żadnym kinie ani róże ani całusy małe, duże. Ale miłość - kiedy jedno spada w dół, drugie ciągnie je ku górze... Miłość to nie pluszowy miś ani kwiaty. To też nie diabeł rogaty. Ani miłość kiedy jedno płacze a drugie po nim skacze. Miłość to żaden film w żadnym kinie ani róże ani całusy małe, duże. Ale miłość - kiedy jedno spada w dół, drugie ciągnie je ku górze... Happysad

Gość olka z olkusza
napisz coś własnymi słowami o miłości. cytowanie tekstów jest chronione prawem autorskim :P

Gość EM......
na początku jest pytanie :) a dalej piosenka którą bardzo lubie, z której pochodzą te słowa więc kolejne pytanie czy to tylko piosenka?

Gość olka z olkusza
na pytanie odpowiem: WARTO ! na drugą część; tak, to jest tekst piosenki chronionej prawem autorskim, o czym wielu zapomina wklejając tu nie tylko teksy różnych piosenek, ale i same piosenki z YouTube. o miłości można pisać tylko sercem, a kto tego serca nie ma lub ma je zimne jak głaz będzie czekał, aż mu ktoś napisze słowa, które kiedyś sam wykorzysta. :P

Gość EM......
wklejanie tekstów piosenek z ogólnodostępnych serwisów nie jest łamaaniem prawa - tak byli tacy co nawet teksty posenek chcieli cenzurować z internetu ale na szczęsicie się nie udało

Gość EM......
Olu jeszcze coś - jesteś strasznie złośliwa ;) można by napisać tylko zapatrzony w siebie narcyz nie dostrzega i nie rozumie twórczosci innych

Gość EMILY.
czy... ja wierzę,tak, taka jest właśnie miłość - bezcenna, niewymagająca, wierna, wzruszająca, szczera, oddana, zwyczajnie piękna i platoniczna ale też ....

Gość olka z olkusza
nie zmienia to jednak faktu, że sama od siebie na temat miłości nie napisałaś NIC :D

Gość 0101
jaki jest tytul tej piosenki?

Gość olka z olkusza
ależ ja rozumiem twórczość innych, ale też rozumię samego twórcę. nie znoszę, kiedy ktoś woli wkleić gotowca i netu, a sam nie ma pojęcia o temacie, który zakłada bowiem nie pisze od siebie nic, co z tematem jest związane poza pytaniem, czy taka istnieje. stąd moja "złośliwość" ;)

Gość EM......
jestem facet :) - powinnaś się zatrudnić w ZAKSie a tak pozatym zepsułaś mi temat :(

Gość EM......
Happysad Zanim pójdę http://www.youtube.com/watch?v=W1jIuwYGIrU ara się na mnie Ola rzuci i naśle na mnie policje gospodarczą :D :) :) ps. napisałem w życiu jeden wiersz - jak na pierwszy i jedyny całkiem nieły :D ale Ci nie pokarze bo jest bardzo osobisty :)

Gość EMILY.
ale ważne jest też to czy mamy sobie coś do powiedzenia, ważny jest blask oczu w czasie wspólnych rozmów, spacerów, ważne są wspólne plany na przyszłość, ważne jest to czy to co możemy sobie dać wystarcza obojgu, itd. 🖐️

Gość 0101
Miłość to równiez to, o czym mówi ten tekst, ale przecież nie wyczerpuje tematu :)

Gość rokkk
Cholernie wierzę ;). Niezmiennie od lat ;).

Gość Anixa
Piosenka jest cudna.. słowa chwytaja mocno za serce.. uwielbiam ja powiedziałam prostu.. a Ola.. zalosna jesteś dziewczyno. Chlopak wkleil teost piosenki bo ktos mogl po prostu nie wiedziec skad pochodza dane słowa. A do Ciebie EM napisze, iz warto wierzyc w milosc.. moja taka wlasnie trwa juz dziesiaty rok i nadal kocham.. kazdego dnia coraz mocniej... dzis wiecej niz wczoraj...mniej niz jutro... :)

Gość gość
HAPPYSAD :D

Gość gość
MOJA ULUBIONA :) Tak często Cię widzę Choć tak rzadko spotykam Smaku Twego nie znam Choć tak często Cię mam na końcu języka Jeśli u mnie zasypiasz To tylko w kącie mojej głowy Jeśli ubrana To tylko do połowy A kiedy już Cię prawie znam I łapie Cię za rękę by imię Twoje zgadnąć Potykam się na sznurowadle Bo Ty tak pięknie pachniesz Kiedy przechodzisz pod oknem Śmiejesz się w głos Nie obchodzi Cię to Czy ustoję czy upadnę (x3) O ud***enie totalne Niewiasty nosisz imię Ile Cię trzeba dotknąć razy żeby się człowiek poparzył? Ale tak żeby już więcej ani razu Żeby już więcej za nic Żeby już więcej nie miał odwagi No ile razy?! O ud***enie totalne Niewiasty nosisz imię Ile Cię trzeba dotknąć razy żeby się człowiek poparzył? No ale tak żeby już więcej ani razu Żeby już więcej za nic Żeby już więcej nie miał odwagi No ile razy?! Razy, razy, razy, razy, razy

Gość gość
wszystko co idzie w górę musi spaść w dół