Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madra zyciowo

szukam brzydkiego mezczyzny

Polecane posty

Gość madra zyciowo

Do tej pory zawsze mialam przystojniakow. Moje ostatnie dwa zwiazki to porazka. Zawsze przez nich cierpialam. Jeden ciagle mnie zdradzal, drugi umawial sie ze starszymi kobietami i bral za to kase. Chcialabym poznac brzydkiego mezczyzne, bo tylko taki potrafi dochowac wiernosci. Dodam, ze jestem bardzo ladna dziewczyna, wiec mezczyzna przy moim boku nie musi sie mnie wstydzic. Potrafie kochac i jest we mnie ogromnie duzo czulosci. Moze znajdzie sie jakis brzydal do 30 ki. ?

Zapewne chcesz brzydala jako męża, który będzie przebaczał zdrady z pięknymi?

Gość fthgfghfhfhfg
bez foto sie nie obejdzie ale nie generalizuj .poprostu mialas pecha

Gość madra zyciowo
Nie uznaje zdrad. Nie po to ktos jest w zwiazku, by zdradzac. Zona, gdy kocha swego meza nigdy go nie zdradzi. Jak pisalam, nie interesuja mnie przystojni faceci. Sa zarozumiali i nie potrafia docenic kobiety.

Gość no właśnie... ...
spadaj stąd :P tak to właśnie jest na tym świecie albo ty kogoś kochasz a on cie zdradza albo ktos ciebie a ty zdradzasz wszystko musi byc poukladane

Albo masz jakieś traumatyczne przeżycia, albo jesteś fetyszystką brzydoty. Innych powodów takiego myślenia nie widzę.

Gość f342
Brzydki, czyli jaki konkretnie?

Gość madra zyciowo
Co w tym jest zlego, ze kobieta szuka brzydkiego mezczyzny? Znudzili mi sie zapatrzeni w siebie pieknisie majacy przeswiadczenie, ze kazda kobieta leci na ich miesnie i urode. Szukam mezczyzny brzydkiego, majacego poukladane w glowie. Chcialabym pokochac jego dusze i to wszytsko czego golym okiem nie widac.

Gość brzydaal@
zgłaszam się🖐️

Gość madra zyciowo
Brzydkiego to znaczy malo urodziwego. Jest tylko jedno ale. Musi byc wysoki, bo nie umialabym byc z mezczyzna niskim. Ni musi miec klaty, moze miec troche brzucha, moze miec duzy nos i male oczy, moze miec krzywe( ale zdrowe) zeby. Jejku! Moze byc po prostu brzydki. Brzydki dla swiata - wyjatkowy dla mnie.

Gość f342
Chcesz przeciętnego, a nie brzydkiego.

Gość madra zyciowo
Chce brzydkiego. Brzydki ale zadbany, czysty.

Gość f342
Brzydki to np. niski albo otyły, a ty takiego nie chcesz.

Gość madra zyciowo
Brzydki ale wysoki. To jedyny warunek. Moze byc przygarbiony i z zapadnieta klata. No nie mowicie ze taki wysoki jest przystojny. Niskiego nie moge miec. Nie umialabym sie do niego przekonac.Znam siebie.

Gość madra zyciowo
Jejku! Nawet moglby byc lysy.Brzydki po prostu. Czysty i zadbany. Brzydal dbajacy o siebie.

Gość f342
Raczej sama nie wierzysz w to, co mówisz.

zglaszam sie jestem taki tylko pewnie daleko mieszkasz i nic z tego nie wyjdzie

Gość madra zyciowo
Dlaczego uwazasz, ze sama w to nie wierze co pisze? Nigdy w zyciu nie bylam bardziej pewna jak teraz. Za duzo juz cierpialam przez przystojniakow. Wiecej nie mam zamiaru. Jestem przekonana, ze brzydki mezczyzna moze dac mi to wszystko czego potrzebuje, chce zasypiac spokojnie, bo chce byc pewna, ze jest tylko moj, nie chce sie ciagle bac... Wiem, ze charakter jest najwazniejszy. Madry brzydal jest u mnie na wage zlota niz pusty przystojniak.

Gość f342
Z naturą nie wygrasz. Zawsze będzie ciągnęło cię do przystojniaka. To naturalne.

Gość madra zyciowo
BLE BLE a jestes czlowiekiem madrym zyciowo? I czego oczekujesz od swojej partnerki? Co jestes w stanie dac, z czego zrezygnowac, by stworzyc normalny zwiazek. A skad jestes?

Gość madra zyciowo
Przystojniakow to ja sobie moge ogladac w czasopimach, w filmach. Do zycia potrzebuje brzydkiego - madrego mezczyzny.

Gość f342
Jestem brzydki i całkiem niegłupi i żadna mnie nie chciała. Wy już tak macie, facet dla was musi dobrze wyglądać. :)

Gość madra zyiowo
f342 a Ciebie ciagnie do pieknych kobiet? Wydaje mi sie , ze mowisz przez pryzmat wlasnych doswiadczen. Byc moze nie jestem taka jak Ty. Byc moze wreszcie wiem, co w zyciu jest wazne.Byc moze mam tak serdecznie dosc platikowej pieknosci, ze marze o... brzydalu? Wiem, ze taki ktos moglby dac mi to wszystko co w zyciu wazne.

Gość ihaaaaaaaaaa
ale musisz dac foto bo wiesz brzydki tez ma wymagania

Gość f342
Nie ciągnie mnie do ładnych, bo to nie moja liga... zresztą jak się okazało liga brzydkich kobiet również nie jest dla mnie, bo każda chce ładnego.

Gość madra zyciowo
Facet dla nas musi byc przede wszystkim madry. Zdecydowany. Zaradny. Wierny. Obecnie dla mnie - brzydki.

Twój nick jest bardzo mylący. rozumiem, że ktoś Cię dotkliwie zranił i boli. zdrada nie jest zależna od atrakcyjności. ok. ludzie atrakcyjni mają więcej "propozycji" zdrady. to jest prawda. ale to czy zdradzamy, zależy od nas. od tego jakie mamy zasady, jak silną psychikę i jakie wartości wyznajemy i sa dla nas ważne. a jeżeli dwóch facetów Cię zdradzało, to można pomyślec, że nie może nie jesteś dobra w łóżku...

Gość cvbcvbcvbcvb
to idz na dworzec tam zwykle siedzi pelno zuli w kazdym miescie

jestem raczej zadbany wmiare dobrze sie ubieram czy madry zyciowo to musiala bys sie sama przekonac

Gość madra zyciowo
Nie mam kompleksow. Wiem, ze jestem ladna kobieta. Atrakcyjna. Inaczej pewnie moi byli nawet by na mnie nie spojrzeli. Fotki nie wkleje. To forum. Musi Wam wystarczyc to co pisze :P