Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madra zyciowo

szukam brzydkiego mezczyzny

Polecane posty

Gość 36hre
taaaki sobie chce sobie tutaj jakąś upolować. :)

Gość madra zyciowo
toruniak - zdecydowanie pepsi w szklanej butelce. Sport: taniec brzucha, relaksuje i wyrabia talie. Uwielbiam wszelaka muzyke, jednak najblizej mojej duszy jest poezja spiewana. Stachura zrobil swoje . Anna Szalapak w " Mszy wedrujacego" mnie powala;)

Gość madra zyciowo
Doktorku - chyba lubisz uzalanie sie nad samym soba. 20 lat bez kobiety robi swoje, ale przeciez zawsze jest ten moment, by chciec zmienic swoje zycie. Nauka daje satysfakcje i w pewnym sensie wyzszosc nad innymi. Ale rowniez izolacje. Jestes nie do wytrzymania, bo takim chcesz byc. Nie mnie to zmieniac. Sam musisz chciec.:)

Gość toruniak brzydki
Konkretne odpowiedzi, czyli chociaż coś już o Tobie wiem:) Chciałabyś się dowiedzieć czegoś ode mnie? A dokładniej poszerzyć swoją wiedzę o dwie informacje zawarte w temacie.

Gość madra zyciowo
toruniak - tak. Chcialabym wiedziec dlaczego jestes sam- to po pierwsze i dlaczego uwazasz sie za brzydala - to po drugie ?

Hej. :) Medycyna nuklearna eneralnie czy jakiś jej wybrany aspekt? Dużo publikujesz?

Gość madra zyciowo
broom - zaraz mi zableblasz temat :D witaj :) tez szukasz brzydala?

Dzięki za miłe powitanie. :D Nie szukam. Zaciekawiła mnie medycyna nuklearna.

A tematy spamuję tylko wtedy kiedy ktoś mi w tym towarzyszy. :D W pojedynkę nie daję rady.

Gość kfdhfjfh
nie polcam... zakopmpleksiony facet - mieszanka gorsza niż nitrogliceryna...

Gość toruniak brzydki
Dlaczego jestem sam. Mógłbym to zgonić na brak szczęścia, stwierdzić, że nie poznałem odpowiedniej osoby, jednak szczerze i w tym (co może powiedzieć każdy singiel) jest jakaś cząstka prawdy. Ściślej mówiąc mam swoje wymagania, zarówno odnośnie wyglądu i charakteru, sam na swój sposób mam drażniący sposób bycia, co może odstraszać, chociaż przy bliższym poznaniu jestem przesympatyczny. Odnośnie drugiego pytania, to lepiej tego nie mogłaś ująć. Dlaczego uważam się za brzydala? Czyli dopuszczasz opcję, że wcale tak być nie musi? Do bycia brzydkim dużo mi brakuje, prędzej można mnie nazwać przeciętnym. "Brzydki" to tylko słowo w nicku na potrzeby Twojego tematu.

Gość taaaki sobie
Broom , generalnie to kardiologia, medycyna nuklearna tylko naukowo, nie specjalizuje sięw tym. Mam z interny i kardio. Do tej pory mam kilka publikacji ale w średnio liczących się pismach, jedno poważne w Lancecie i z tego jestem najbardziej dumny. Ogolnie praca naukowa polega u mne bardziej na wykladaniu na UMP niz pisaniu prac bo to mi sprawia przyjemnosc ale planuje w przylosci zacząć traktować to poważnie. Wykladam też w katedrze biochemii lekarskiej ale więcej nie moge powiedziec bo chce byc anonimy. Pozdrawiam

Gość taaaki sobie
Ogólnie bardzo fajne z was dziewczyny, ale czas na mnie. Jak zwykle. Pozdrawiam i powodzenia życzę.

Gość kfdhfjfh
zamiast brzydkiego radze szukać takiego który jest interesujący i poza urodą ma dużo więcej do zaoferowania. Poza tym dobrego człowieka :) Uroda osoba z któa się wiążemy na całe życie musi mieć w sobie to coś co nas przyciaga. np. mój facet ma takie oczy i coś takiego w twarzy że ja po prostu nie potrafię przejść obojętnie... nie nie tylko seks mam na mysli... choć też - nie ma dobrych związków bez dobrego seksu. Seks jest bardzo ważny, ale oczywiście to jakim jest człowiekiem nasz facet jest waniejsze :)

Gość taaaki sobie
Jeszcze tu jestem więc sprostuje Broom, nie bylem głównym autorem publikacji w lancecie bo to udaje sie nielicznym z tej części europy ale mialem poświęcone 1/3 strony (bez redagowania, tekst byl moj) oraz bylem wymieniony pod artykułem jako współtwórca (był też wymieniony Polski autor w piśmiennictwie, i tak uważam ze to "coś"). Także tego. Do usłyszenia!

Dzięki za sprostowanie. :D Obyś kiedyś (szybko :D ) był autorem samodzielnym. Powodzenia.

Gość taaaki sobie
I znowu tu jestem!! (są dwie rzeczy nieskonczne, czas i żałośność :) ) Jesteś kobietą czy mężczyzną ? Pytanie generalnie poniżej wszelkiej krytyki ale jednak bylo by miło wiedzieć z kim sie rozmawia (choć instynkt zawodzi to "wyglądasz" na kobiete bardziej niż "NA PEWNO" haha. I uznaj to za komplement bo uważam że kobiety są lepszym Tworem ewolucyjnym niz mężczyźni, w przeciwnym razie to oni żyli by dłużej :) ) Adios

Nieskończony jest także wszechświat i ciagle się rozszerza. :D I rzeczywiście jestem kobietą. :D

Gość erh
"w przeciwnym razie to oni żyli by dłużej" Idiotyczny argument, zółw olbrzymi może dożyć 150 lat. Jest lepszym tworem od człowieka?

Gość taaaki sobie
Wszechświat jednak może się skonczyć rozpatrując to zarówno z punktu widzenia fizyki jak i filozofii, a ja nadal tu jestem gdyż moja dzisiejsza, chwilowa absencja nie jest związana z wyższymi obowiązkami tylko wyskoczeniem do sklepu bo butelke whisky. Dziś jak to mówi to internetowa młodzież "pierdole, nie robie"

Gość taaaki sobie
erh :D :D :D :D argument nie jest idiotyczny, żólw olbrzymi dzięsiekrotniej metabolizuje i jest ewolucyjnie starszy od nas o dziesiątki milionów lat, przez ten czas wykształcił takie mechanizmy adaptacji że zyje tyle ile żyje.

Gość taaaki sobie
10 krotnie wolniej oczywiscie, skrócenie czasu podziałów komórkowych to wydłużenie skracania telomerów. Z resztą czy to ważne? Dajmy juz spokoj pseudonaukowym rozwazaniom chociaz w sobotni wieczór :)

Gość Sentra
Kobieta w podeszłym wieku nie może już się rozmnażać, stary mężczyzna jak najbardziej. Kto zatem jest "lepszy"?

W zasadzie to co miało swój początek, zdaje się też mieć na horyzoncie jakiś koniec. Więc może i Kosmos osiągnie kiedyś swoją granicę.

Gość Litanijka
przeciez ten tekst o wyzszosci kobiet to ewidentne zagranie pod publiczke, oczywiscie kobieca :D

W kwestii żółwia - chyba nie bez przyczyny wolucja popchęła nas nieco dalej. :D Chciłbyś nie posiadać umiejętnosci czytania, pisania o możliwości picia whisky nie wspominając? :D

Gość taaaki sobie
Sentra, rzadko ale zdarzają się 60 letnie mamy, to jest podyktowane genetyką. Kobieta po 40stym roku życia ma bardzo duże ryzyko urodzenia upośledzonego płodu ale mężczyźni w ich wieku mają w 90% problemy z erekcją, to jest argument przemawiający za tym że widocznie nie powinni juz sie rozmażać gdyż mogą przekazać wadliwe lub nawet letalne geny. Kobieta po 50 roku zycia nadal "MOŻE" u panów jest juz gorzej. Seks jest przyjemnością a hedonizm to życie, więcej tu filozofi niż medycyny i nauki ale jednak natura wybiera zeby to panie żyly dluzej. Cos musi w tym byc.

A czy komuś preszkadza trochę lukru na pączku? :D Rozmowę można zaczynać niekoniecznie plując komuś na buty. :D

I jak zauważa Taki sobie ważne jest też nie tylko samo płodzenie.