Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madra zyciowo

szukam brzydkiego mezczyzny

Polecane posty

Gość madra zyciowo
Poki sam sie nie skreslisz ja tego nie zrobie. Dlaczego chcesz ze mna pisac?

Gość toruniak brzydki
Mam 24 lata... ułożony i sympatyczny:D Ale nie wiadomo nic o Tobie prócz tej próżnej atrakcyjności, którą ciągle podkreślasz.

Gość no dobra jestem
Bo pasuje do twojego opisu, jestem strasznym brzydalem i do tego wysokim (185cm). Moze podaj gg to sie jakos zgadamy ?:)

Gość tez szukam faceta
może być brzydki zewnętrznie ale wewnętrznie i ogólnie musi być dla mnie piękny wyjątkowy i przede wszystkim zawsze zwarty i gotowy :D

Gość madra zyciowo
toruniak - jesli chcesz cos o mnie wiedziec to pytaj. I tak tu mnie nikt nie zna wiec nie mam problemu. Skoro jednak uwazasz, ze jestem prozna nie trac ze mna czasu :P Nie mam gg i nie mam zadnego komunikatora.Dziwe, co nie? Nigdy w ten sposob nie nawiazywalam znajomosci. Masz jakis problem pogadac tu? :)

Gość wybierz coś
albo jest głupia albo prowokuje

Gość no dobra jestem
I co mam uzewnetrzniac swoje flaki na forum ?:) Ty chyba zartujesz. Szukaj dalej frajera 👋

Gość madra zyciowo
trzydziestoletni :P:P

Gość toruniak brzydki
Dwa banały: Skąd jesteś? Jak masz na imię?

Gość madra zyciowo
no dobra jestem - zegnaj ;) wcale nie jest mi przykro, rozumiem :)

Gość madra zyciowo
toruniak - Nie mam problemu odpowiedzic na dwa banaly : Monika Krakow czujesz sie usatysfakcjonowany ? :P

Gość taaaki sobie
Ja raczej nie należe do modelów, średnio podobam się kobietom. Chętnie nawiąże z kims znajomosc bo jestem od 20 lat sam. Mam 35 lat, jestem lekarzem, mieszkam i pracuje w Poznaniu. Jestem niezależny finansowo, nudny jak flaki z olejem, interesuje mnie tylko nauka ktorej poświecilem zycie i to jest chyba moja jedyna partnerka (mam dwie specjalizacje a od 2008 roku doktorat z medycyny nuklearnej). Wychodze z domu w poniedzialek wracam w niedziele. Na codzien jestem osobą nie do wytrzymania, jestem wredny a czasem chamski do ludzi bez wyksztalcenia. Jestem mendą jednym słowem. Jesli jestes zainteresowana taką męczarnią to zapraszam

Gość rhnss4
"Jestem niezależny finansowo" Na to poleci chyba każda. :D

Gość coś nie zgadza się
''Wychodze z domu w poniedzialek wracam w niedziele.'' A dzisiaj soboto, a ty piszesz w najlepsze na forum :P

Gość 3w65262
pisze w pracy

Gość taaaki sobie
To była mała przenośnia która miała na celu uświadomienie że częściej mnie w domu nie ma niz jestem. Ale jest to bliskie prawdziwie.

Gość taaaki sobie
a telefon to akurat mam wyjątkowo nędzny, kupiony chyba w 2002 roku. Nie ma ani aparatu ani kolorowgo wyswietlacza.

Gość toruniak brzydki
trzydziestoletni - aktywność w kilku tematach, przecież miał być pewny siebie Monika - dwa banały na wstępie żeby zobaczyć Twoją chęć odpowiedzi... Powiedz mi dlaczego szukasz akurat tutaj, a nie na jakimś forum motoryzacyjnym, sympatii czy innych?:D

Gość toruniak brzydki
trzydziestoletni, jak już tu jestem to po co próżnować?:P

Gość madra zyciowo
toruniak - nie znam sie kompletnie na motoryzacji - banalnie, prawda? Dlaczego tutaj - nie wiem. lekarz nuklearny? - zniechecasz mnie Twoim podejsciem do ludzi. Nie lubie chamstwa. Brzydki nie znaczy chamski.

Gość co z ciebie
że nie masz nawet wypasionego telefonu !!! :P kupisz to możesz wtedy tutaj startować ;)

Gość taaaki sobie
Z tym chamstwem to moze troche przesadzilem, to że baba ze wsi sprzedaje na rynku jajka i nie wie jak działa mikroskop elektronowy to nie jest dla mnie powód żeby jej to wytknąc, ale jeśli ktoś ma mature i udaje Einsteina chcąc zaistnieć w towarzystwie rzucając puste hasła z wikipedii to wtedy jestem skurvysynem i potrafie powiedziec mu pare niemiłych (delikatnie mówiac) słów. Nie mam jednak zamiaru się zmienic, taki juz jestem i koniec, moze dlatego mam mało znajomych. Innym wytłumaczeniem jest to ze jestem może po prostu "złym człowiekiem" i tyle. Tacy też musza byc, równowaga musi byc zachowana bo inaczej swiat byłby nudny. To jest moja teoria

Gość madra zyciowo
przestancie z tymi telefonami. Sama mam stara nokie. nie robi zdjec, nie ma zadnych bajerow. Sluzy mi do odbierania rozmow i do ich wykonywania.Na pewno nie swiadczy o czlowieku.

Gość madra zyciowo
Doktorku - uwazam, ze to blad. Czlowiek powinien dazyc do ulepszania sie. Miara jego czlowieczenstwa sa relacje z innymi. Tolerancja bardzo wskazana. Dla kazdego.

Gość toruniak brzydki
No dal m nie w telefonie to ważniejsze żeby bateria wytrzymywała jak najdłużej, bo nie chce mi się co chwile ładować:D Co chwile mam na myśli częściej niż co 6 dni w moim przypadku:) Powiedz Monia, masz jakieś zainteresowania, pasje? Lubisz jakiś sport? Wolisz Colę czy Pepsi?:P Polecę dalej w banały bo jakoś nie chce mi się wysilać przy publice...

Gość taaaki sobie
Miarą człowieczeństwa jest jego sumienie, a mnie ono nie gryzie z powodu jaki jestem. Ale nie będę się z Toba kłócił ponieważ to Ty jesteś mądra życiowo a ja jak napisalem na początku jestem sam 20 lat i upośledzony w kontaktach z kobietami. Widzisz? 5 minut na forum jestem i juz mam 100% rożnicy w poglądach. Jak juz mowilem, na dłuższą mete jestem nie do wytrzymania