Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madra zyciowo

szukam brzydkiego mezczyzny

Polecane posty

Gość taaaki sobie
"chyba nie bez przyczyny wolucja popchęła nas nieco dalej. Chciłbyś nie posiadać umiejętnosci czytania, pisania o możliwości picia whisky nie wspominając?" ewolucja prawdopodobnie nie przewidziala ze obdarzenie nas najbardziej rozbudowanym mózgowiem zrodzi zdolnosc do abstrakcyjnego myslenia, za czym idzie nasze czlowieczenstwo ale też skłonnosc do kreowania absurdalnych teorii i samowyniszczenia, dlatego zolw zyje duzej bo jest neutralny dla srodowiska, kiedy my na kazdym kroku niszczymy samych siebie. Zolw ucieknie od dymu tytoniowego a my wiedząc ze jest szkodliwy kupimy nastepną paczke. Inteligencja i więcej możliwosci jest nagrodą za to że możemy abstrakcyjnie myslec ale za tym idzie krótsze zycie bo wolimy przezyc je przyjemniej w krótszym czasie niz tak jak żólw, beznadziejnie przez 150 lat.

Zgubiłam temat. :D Zółw z Galapagos ma tylko jedną misję do zrealizowania w swoim długim życiu - przedłużyć gaunek. Z tego, co napisałeś wynika, że skomplikowany mózg jest naszym przekleństwem. :D Może coś w tym jest. :D Fajne i przyjemne są takie czynności wykonywane odrdzeniowo. :D Wyłączamy platy skroniowe i dajemy się ponieść impulsom płynącym z pnia mózgu. :D

Gość taaaki sobie
Kochanie śliczne, płaty skroniowe to nie tylko słuch, to też mowa, pamieć (a więc to co mamy najpiękniejsze i czego odebrać nikt nam nie może) a także zapach który najbardziej przyjemny jest jak wąchamy kobietke :D (przepraszam za prymitywne instynkty ale tego że jestem facetem, nawet jesli beznadziejnym nie zmieni nikt ) A zolw jaki jest kazdy widzi, dajmy mu juz spokoj, nie jeste

Gość sssssssssssssssssssss
Oj bidoki jakas kobita robi sobie jaja a wy sobie robicie nadzieje. ehhh :/

Gość taaaki sobie
em zoologiem :(

Gość frasunek hantelka ;)
No tak typowa intelektulizdka ...uwielbiam listki ,nizstety bez wzajemnosci ..ech ...i nie chodzi nawt ze bayer nie wyszukany czy z mordki zbyt daleko do Brodjego czy Alena,(boshe pszeciez ja nawet potreafie koncertowo dzielic wlos na 4woro..co jest ewidentnom oznakom jakosci kju ktore wemnie drzemie )nie stety moja ciele-snosc to jawny afront i kpina dla kazdej wielbicilki Prusta ,cienzki dyskomfort dla admiratorki Prusa i tylko lekki kwas dla fanki Polskiego fantazy;) i nie mówcie że wygląt nie ma znaczenia ,kobiety to przezorne istoty obdzone duzym darem wybiegania myslami naprzut ,mi kiedys kolezanka powiedziala tak sluchaj rysiu ,ty jezdes nawet fajny facet ale pomysl tylko ile razy kobieta musi tłumaczyc znajomym ze ty tylko tak wyglondasz ,ze nie haraczysz w restauracjach ,naprawde czytasz ksionzki ,walczysz ze slabosciami.. zapisalem siem do grupy wsparcia dla AWP(anonimowi wielbiciele pompek)baaa.. nosilem siem nawet z kupnem karnetu do opery...ile razy tlumaczyc ,swiecic oczami zeby zrezygnowana mahnoć wreszcie renkom..??? Ogarnij siem! Tak mi żekła, zrub cos z tom klatom bo z takim bicem zadnej rodzimej Sylwi Plath nie poderwiesz (no chyba ze w martwym ciongu ..)

"Kochanie śliczne" - no, no, nooo... Wychodzi na scenarisz "Pięknej i bestii". W płatach czołowych jest to, co ludzkie a w pniu to bardziej zwięrzęce. :D Ale nie jestem specjalistką więc mogę pisać głupoty. Wybacz jeśli potrafisz.

Gość taaaki sobie
W czołowych jest to co napisałaś. Jestes bardzo fajna a jesli nie jestes zawodowo związana z tym o czym piszesz to jest to intrygujace ze "nie lekarska" dziewczyna o tym pisze i ma pojęcie. Jestem Twoim fanem :)

Taki sobie dzięki. :) Chyba jeszcze nigdy tak szybko nikt nie zostal moim fanem. :D Sodówka mi odbije jak nic. Co tam Plath! :D

Podobnie jak nie ma brzydkich kobiet tylko wina czasem brak.

Gość taaaki sobie
Broom odważe się pokazać Ci moje zdjęcie, gdybyś chciala wiecej to moge przeslac na poczte, moze nie jestem modelem (zdjecie z przed roku, od tamtej pory zlapalalem troche "srebrnych wlosow" - nazywam tak siwe bo nie dopuszczam do siebie ze to juz wiek hehe) ale ogolnie nie bardzo sie zmienilem. http://img695.imageshack.us/img695/4799/74363776.jpg Mam jeszcze godzine czasu na forum więc jesli wykazujesz zainteresowanie to daj jakis namiar, jak nie to po prostu nic nie pisz :)

To pewnie jakiś podstęp. :D Z sasady nie otwieram linków na forum. :D Żeby chronić swe zdrowie psychiczne. :D Ludzie wklejają różne rzeczy, o którch trudno zapomnieć. :D Namiar na mnie jest w moim profilu. Jesli chesz porozmawiać - proszę bardzo.

Gość taaaki sobie
Pewnie że chce. Nie otwieraj tego linka jeśli jesteś uprzedzona! Może rzeczywiscie zwyrole zwojowali internet :D W takim razie...do uslyszenia !!

Gość madra zyciowo
toruniak - a wiec jednak uzyles podstepu, by zwrocic moja uwage. Teraz odpowiedz mi czy mam sie smiac czy plakac? doktorku - sobotni wieczor Cie rozgrzesza, pij ile wlezie :D broom - inteligentna blebrara? :D

Gość madra zyciowo
Nie ma na kafe brzydkich mezczyzn. Nie wierze. Co robia w sobotni wieczor?

Gość prawdopodobnie
siedzą na jakimś innym forum :]

Gość madra zyciowo
moga tak jak doktorek upijac sie, moga tak jak torunczyk klamac, ze sa brzydcy moga siedziec na jakichs czatach szukajac nie waidomo czego...

Gość toruniak brzydki
Pytasz czy się śmiać czy płakać? Przecież to oczywiste, że trzeba się śmiać i traktować życie z przymrużeniem oka:) Życie bez uśmiechu byłoby tragiczne... Poza tym jakoś wcale nie wierze w ten Twój temat:P

Gość madra zyciowo
Tak naprawde to bardzo trudno o mezczyzne swiadomego swojej meskosci, malo urodziwego, stanowczego i majacego wysokie poczucie wlasnej wartosci, ktora jest ponad wyglad zewnetrzny i ponad wysokiej jakosci komorke badz samochod...

Gość madra zyciowo
toruniak - masz prawo nie wierzyc. Nawet nie wiem jak moglabym Cie przekonac... Z reszta nie mam zamiaru, po co. Masz prawo nie wierzyc. Mowisz z przymruzeniem oka... no przeciez caly czas to robie. Po takim zyciu jak mialam moglabym sie tylko zalamac, a jednak tego nie robie...

Gość madra zyciowo
damiano525 - na zdrowie zatem. A co masz zamiar zapic?

Gość toruniak brzydki
Umówiłbym się z Tobą na jakąś kawę i mogłabyś rzeczywiście stwierdzić jaki jestem.... jednak za daleko:D Musisz sobie znaleźć kogoś ze swoich okolic.

Gość madra zyciowo
Mezczyzna, ktory z gory przekresla znajomosc ze wzgledu na odleglosc jest dla mnie malo interesujacy. toruniak - wyobraz sobie, ze nie zaluje tej nie wypitej z Toba kawy.

dziekuje:) zapic nic, wzniose toast za to ze jestem szczesciarzem, ktory nigdy nie bedzie mial problemow zwiazanych z byciem z piekna kobieta:)