Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madra zyciowo

szukam brzydkiego mezczyzny

Polecane posty

Gość ihaaaaaaa
na slowo to wiesz kazdy jest piekny inaczej a szczegolnie forum pasztetolandi kafe

Gość rsc
temat śmierdzi prowokacją. nie wierzę jej.

Gość madra zyciowo
trzydziestoletni, smiesznie byloby gdybym teraz Cie uswiadamiala jaka jestem w lozku. Znam swoja wartosc. Wiem ile znaczy swks w zwiazku. Zaskocze Cie pewnie jak powiem, ze bardzo go lubie.Ze nie mam oporow, ze nie ma dla mnie zlych rzeczy w lozku jesli sie kocha. Z kims kogo kocham kocham wszystko. A pomimo to... zostalam zdradzona. Przez pieknisiow. Boze! Jacy oni byli piekni. I gowno z tego. Mam gdzies przystojniakow. Juz nigdy nie bede cierpiec przez zarozumiale, zapatrzone w siebie karykatury mezczyzn!

Gość wikjhhalkhah
pojebalo cie? :O

Gość madra zyciowo
brzyd@l wcale nie jestes brzydki i chyba jeszcze bardzo mlodziudki :P

Gość Marcin84w
to że jestem może brzydki (kwestia gustu) ale nie jestem zdesperowany. Opisywanie Twojego dotychczasowego życia erotycznego raczej nie zachęca

Gość 7347734734743
dała ruchaczom i teraz szuka stabilizacji. :D

Gość madra zyciowo
Marcin- ja rowniez nie jestem desperatka i naprawde nie musimy sie poznac :) Swiat przez to sie nie zawali . Juz sam fakt, ze masz o mnie taka opinie na temat seksu po kilku slowach na ten temat z mojej strony w moich oczach Cie dyskwalifikuje , chocbys byl nie wiem jak brzydki nie chce Cie znac. Szukam madrego brzydala a nie glupiego brzydala!

Gość udało mi się
daj foto to zrobi sie casting brzydali

Gość brzydaal@
Młodo wyglądam tylko:P Myślałem że jestem wystarczająco brzydki:O

Gość madra zyciowo
hahahaha czyli bylby rowny mnie :D

Gość madra zyciowo
Ok podbijam stawke laska i anal gratis :)

Gość Marcin84w
coraz więcej tych wymagań masz, jaki jeszcze ma być? brzydki ok wysoki,mądry, może zaraz dodasz bogaty? A mimo to potem zdradzisz go z przystojnym?

Gość madra zyciowo
Niestety tak wyglada zycie. Osoby swiadome swojej atrakcyjnosci nie potrafia dochowac wiernosci, wydaje im sie, ze wyglad zewnetrzny to wizytowka do szczesliwego zycia. Jakiez to blednne. Tak naprawde to kazdy marzy o szczesliwym zwiazku, w ktorym bedzie sie docenianym za to kim sie jest a nie to jak sie wyglada. Dziwny jest ten swiat...

naturalnie że bogaty;) na biednego nawet nie zwróci uwagi. W związku jeszcze facet musi Cię pociągać. W przypadku brzydkiego nie będzie pociągania i chemii. To jest wtedy związek z rozsądku.

madra zyciowo bo pierwsze na co zwraca się uwagę to wygląd zewnętrzny. Tyczy się to facetów i kobiet. Dopiero potem się poznaje człowieka jego charakter itp.

Gość madra zyciowo
marcin - moje wymagania sa proste: brzydki i madry. Nie interesuje mnie ile zarabia. Sama potrafie zadbac o siebie. Pieniadze i dobra materialne nie sa wyznacznikiem satysfakcjonujacego zycia. Tak jeszcze musi byc wysoki, bo jakos nie wyobrazam sobie mezczyzny nizszego ode mnie. Nie potrafilabym z kims takim byc. Nazwij to wymaganiem, ale to jest szczere z mojej strony. Przeciez to ja mam byc z tym kims, dzielic z nim zycie, wiec musi mi sie podobac. Przepraszam Was wszystkich niskich, ale naprawde nie moglabym byc z nizszym ode mnie mezczyznom.

madra zyciowo - to że lubisz seks z fantazją to Ci się chwali. ale nie znaczy np: że jesteś w tym dobra. bo ja np: uwielbiam grać w piłkę, ale nie znaczy że jestem dobrym piłkarzem, prawda? ;) nie twierdzę, że jesteś słaba w łóżku. to może być tylko przyczyna. może być że trafiałaś na męskie szmaty dla których własna kobieta jest warta tyle co niedopałek papierosa. mieli okazję i skorzystali. nie jest powiedziane, że brzydal któremu trafi się okazja nie skorzysta. wtedy co? zostaniesz lesbijką? ;)

Gość madra zyciowo
mezczyzna * :)

ja twierdzę że jest świeżo po rozstaniu i tak teraz piszesz. Minie trochę czasu pojawi się kolejny przystojniak i zmienisz zdanie;)

Gość udało mi się
No ale jak ty chesz poznac jak ktos cie nie widzi. PRawda jest taka zeby cos bylo musisz sie chodz troche podobac komus. Chyba masz wybojala wyobraznie ze ktos poleci w ciemno.

dziewczyna szuka bardziej przyjaciela niż faceta. Brzydki facet to idealny na kolegę.

Gość madra zyciowo
Jakie to dziwne.... Przeciez Wam nie udowodnie jaka jestem osoba w lozku :O Z reszta malo to istotne. Mysle, ze gdy miedzy dwojgiem ludzi jest uczucie to wtedy bliskosc jest tantrycznym dopelnieniem sie. Wyobrazcie sobie zwykly pocalunek z kims kogo kochacie i z kims kto jest Wam obojetny. Niby pocalunek jest taki sam ze wzgledu na maechaniczny ukld ust i jezyka ale jakze rozny, gdy caluje sie kogos z miloscia. Mysle, ze w seksie jest tak samo. Wiem, ze nie z kazdym mezczyzna moglabym byc i osiagnac spelnienie jak i zarowno nie kazdy mezczyzna bylby ze mna spelniony. To jednak nie przeswiadcza o udanym wspolzyciu z kims wyjatkowym.Wyjatkowym, bo kochanym.

madra zyciowo żeby byłó uczucie musi być chemią facet musi się podobać w sensie fizycznym. Jakoś nie widzę seksu z osobą która Ci się nie podoba. To jest bardzo ważne w związku... no chyba że to będzie biały związek bez seksu.

Gość madra zyciowo
Jak najbardziej mezczyzna to przede wszystkim przyjaciel. Nie wyobrazam sobie byc z mezczyzna i szukac przyjaciela gdzies poza zwiazkiem. Patrner to cos wiecej. Partner to wszystko w jednym. Przyjazn z nim jest dla mnie bardzo wazna. Nie. Nie skusze sie juz nigdy na przystojniaka. Nie chce takiego typu. Z doswiadczenia wiem, ze sa pusci, ze za bardzo zapatrzeni w siebie. Chce mezczyzny madrego. Z ktorym bede pewna jutra.

nie chce od Ciebie dowodu jaką dobrą kochanką jesteś. podsuwam Ci tylko mysli - dlaczego mogłaś zostać zdradzona. dla mnie to możesz nawet z Walujewem się spotykać. myslę, że przypadnie CI do gustu. spełnia Twoje kryteria. brzydki i wysoki. ;)

Gość madra zyciowo
kapselko - racja , musi mi sie podobac. Jesli bedzie wysoki, brzydki i madry bedzie mi sie podobal. Juz nigdy nie zatrzymam sie na zalotnym usmiechu przystojnego lalusia. Nigdy!

Gość oczywisty
przecież to prowo