Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bieduleczkaaa

pocieszcie mnie błagam,, musze sie komus wygadac..leze wlasnie w szpitalu

Polecane posty

Gość bieduleczkaaa

wczoraj poszlam z 4 letnia coreczka do kina, potwornie bolal mnie brzuch ale nie chcialam jej przerywac i wysiedzialam do konca..po senasie poszlam do kibelka bo myslalam ze jak puszcze pawia to mi przejdzie.. zemdlalam z bolu w ubikacji, zabralo mnie pogotowie,, w szpitalu podejrzenie ciazy pozamacicznej,krew w brzuchu,,, potem jeszcze 3 lekarzy potwierdzilociaze pozamaciczna mimo ujemnego betahcg.. otworzyli mnie i zdziwili sie bardzo bo nie byla to ciaza pozam a pekniety wyrostek.... moze jestem nienormalna w kazdym razie jedyne o czym teraz mysle to to ze nie nakarmie juz mojej 5 m corci piersia.. jadla tylko z piersi.. teraz dostala butle, ja odciagampokarm, mam go duzo ale wiem ze 90% po butli odrzuci mi piers... jestem jakas omamiona tym karmieniem, zalamana psychicznietak bardzo mi zalezalo:( wiem ze wiekszosc pomysli ze jestem nienormalna jakas ale nie nie moge przestac plakac.. czy ktos po butli nauczyl dziecko ponownie ssac piers?

Gość mnie sie nie udalo
bylm w szpitalu gdy dziecko mialo 3 miesiace, wrocilam po 2 tg i mała juz nie chciala piersi, łatwiej jej było z butelki

Gość motylekkolorowy
Moj syenk skonczywszy rowno 3 mce odrzucil piers, za nic w swiecie nie chcial. Od 6 tyg, zycia dawalam mu dodatkowo butle i po tym 3 mcu tolerowal tylko butle, wiesz co ja sie naplakalam, tak bardzo walczylam o pokarm - wciaz mialam za malo i jak mi sie ta laktacja jakos unormowala to ten odmowil wspolpracy - rozumiem, ze jest ci bardzoi ciezko - ja myslalam, ze zwariuje, tak chcialam karmic, niestety nie udalo sie juz...

moje dziecko mając 2 tygodnie trafiło na 10 dni do szpitala, odciągałam pokarm, żeby utrzymać laktację, natomiast w szpitalu jadał z butli. Po powrocie do domu bez problemów kontynuowałam karmienie naturalne i tak praktycznie przez rok :-)

Gość anulsss
Mówią, że jak dziecko spróbuje butli to nie chce cycka. Nieprawda! Ja moją córeczkę karmię od początku i z butelki i dokarmiam piersią. 5-miesięczna dzidzia jest już tak przyzwyczajona do piersi, że nie sądzę by ją odrzuciła. Zresztą dla dziecka to nie tylko jedzenie ale i bliskość matki... Będzie dobrze ;)