Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fitneska eska

Na siłowni same szczupłe dziewczyny

Polecane posty

Gość kapsellek
Widziałam Staszka: ma brzydkie wargi, żółte zęby, włosy w nosie, koślawe nogi i sepleni. Dostał kiedyś kosza od ślicznej tancerki brzucha i teraz leczy kompleksy na forum :) Staszku, ile Ty masz lat, bo wypowiadasz się jakbyś był na poziomie nastolatka.

Gość Do staszka
Staszku, będę wulgarna: a chuj Ci do tego, jak kto wygląda i dlaczego???? Zajmij się sobą i swoja kobietą, o ile ją masz...

Gość IMO13252
@cfghhhhhhhhhhj "Wam jakąś krzywdę osobistą zrobiły. Ciekawe jaką? Swoim istnieneim chyba.." Idzie człowiek do szpitala z poważną sprawą a tam kolejkę zajmują grubasy, które chore są tylko przez swoje lenistwo. Wszyscy przez to tracą, łącznie z tucznikami.

staszek Ty to widze znasz się na wszystkim :D Ponadto ja nie przytyłam w ciąży. Tydzień po urodzeniu dziecka wyglądałam jak przed ciążą- byłam szczupła. Tyle, że po ciąży mi się coś poprzestawiało i po 3 misiącach zaczęłam tyć- nie wiem od czego. Podejrzewam tarczycę, bo faktycznie jest powiększona... ale mi wydaje mi się, że tycie od tarczycy to mit... z resztą sama nie wiem. W tej chwili odchudzam się dla siebie- tylko i wyłącznie. Mój mąż wręcz narzeka, że tyłek mi spadł ;P I nie jest tak, że nie umiał wyrwać szczupłej laski bo po 1. ja byłam szczupła jak go poznałam po 2. jest przystojny i masa moich koleżanek by na Niego poleciała ;) Zatem swoje mądrości o ludziach grubych, o współmałżonkach ludzi grubych zostaw dla siebie, bo głupoty tylko wypisujesz :D

Gość fitneska eska
o widzę, ze syskusja sie wywiązała i bardzo dobrze!!! Właśnie chodziło mi o zwrócenie uwagi na problem. Tysiąc tematów na kafe jest o odchudzaniu, znam wiele dziewczyn w tym kilka koleżanek, które chcą schudnąć i żalą się, że nie mogą nikogo znaleść. Ale z tych chcących schudnąć nie widzę nikogo na siłowni. I ten kto twierdzi, ze tsam same obgadujące laski to chyba nigdy na siłowni nie był. Każdy przychodzi tam poćwiczyć a nie oblukiwać innych :O

Gość IMO13252
Ciekawe czemu nie jestem zdziwiony słysząc słowo "tarczyca" w tym temacie...

Gość yyyyyiiu
"staszek spod monopolowego to jest forum i będę pisał co chcę, nie każdemu będzie pasować moja wypowiedz" To jest kula ziemska i każdy będzie sobie wyglądał jak chce, nie każdemu musi to pasować. :)

Gość piwko booooo......
Grubaski chodzą na zajęcia specjalnie dla grubasków:)(puszystych).Jest teraz cały wachlarz ofert i nie muszą poprawiać samopoczucia szczuplakom:).Jest fitnes dla puszystych,i nauka pływania DP(dla puszystych),aerobik w wodzieDP,wydzielone godziny na siłowniach(dobrych)z instruktorem nastawionym na ćwiczenia redukujące masę ciała(a nie np:kardio-które nie są dla osób z nadwagą i bez kondycji).Grubaski chodzą tam gdzie czują się dobrze-jak każdy-czyli na zajęcia z innymi grubaskami gdzie nie stanowią takiej sensacji jak tu na forum:)

IMO no właśnie... ja też słyszałam, ze ludzie od tarczyce tyją... nie wiem tylko ile jest w tym prawdy, bo ja miałam powiększona jako nastolatka. nie tyłam wtedy. Dopiero po ciąży mi wylazła i zaczęłam tyć... ale raczej podejrzewam, że to skłonności do tycia wylazły niż że to wina tarczycy :/ Bo wcześniej od niej nie tyłam

Gość syjk
IMO13252 -specjalista się znalazł :) Taki z Ciebie specjalista jak z koziej dupy trąba. :)

Gość IMO13252
@piwko booooo...... Oczywiście, broń Boże cardio. Przecież to ciężkie jest i można się spocić...

a ja to mam głęboko w dupie jak wyglądasz, możesz i ważyć 150 kilo, ale abyś dopłacała za bilet w samolocie lub w autobusie jak zajmujesz dwa miejsca. i oczywiście płaciła większe podatki bo możesz być narażona na inne choroby

Gość IMO13252
syjk, a Ty ile kalorii spaliłaś wściekle klepiąc w klawiaturę? :P

Staszek ja u lekarza byłam dzisiaj ( podejrzenie odry) a wcześniej to na cc 5 lat temu :D Więc o moje wizyty u lekarza się nie martw xD

Gość IMO13252
Japonia już nakazała rządową ustwą odchudzanie grubasów. Tam nikt z tego powodu nie płacze, bo to ludzie myślący.

Gość IMO13252
Bellik, wiesz, że ważysz tyle co ja?

Gość fitneska eska
piwko booooo...... o fajnych rzeczach piszesz, ale w moim mieście jest chyba z 5 klubów i w żadnym nie ma specjalnych wyróżnień "grubas" "nie grubas". Jest sprzęt dla każdego i na nim się ćwiczy.

IMO nie no teraz ja ważę 74,6 więc nieco mniej niz na stopce ;P ale tą postanowiłam odnawiać co miesiąc :D hehehe

bellik ale teraz mówię tu o osobach bardzo grubych i nie tylko kobietach. i nie chodzi mi tylko o choroby takie jak grypa. a sama przyznaj czy to nie jest wkurwiające że grubi rodzice nie dbają o zdrowie dzieci i pozwalają im tyc. to już nie moja sprawa, ale całego społeczeństwa

Gość fitneska eska
a co do tycia po ciąży to chyba zrozumiałe że sie tyje. Tylko mądra kobieta tyje mądrze, bo dba o siebie i dziecko. Nie wpiepsza kanapek z nawalonym kopcem majonezu, ani nie pochłania czekolad itp. Ile jest kobiet które stosują zdrową dietę w ciąży i piją tran? Warzywa na parze, chude mięso i nabiał? Moja koleżanka całą ciąże zajadała się fast foodami i wiadomo jakie są efekty.

Gość syjk
Tak się składa, że jestem szczupła :) Zawsze jednak będę stawać w obronie tych, którzy są opluwani bez powodu... A skoro jest Ci to takie obojętne Staszku, to czemu od godziny siedzisz na tym wątku i się produkujesz jakie te grubasy są be? :)

Gość fhhjjghjtru
Chrzanicie.... Tak samo -a nawet bardziej -na choroby, których leczenie jest bardzo kosztowne narażeni są palacze.

Gość fitneska eska
no właśnie, na hasło że grubasy nie ćwiczą odezwało sie stado obrońców tylko czego bronicie? Nie lepiej przyjąć do wiadomości i cos z tym zrobić? Czemu młoda 19 letnia dziewczyna ważąca prawie 90kg nie pójdzie poćwiczyć na siłowni? A przecież pisałam że wiało pustką, tylko ja i jeszcze jedna dziewczyna ćwiczyłyśmy. Argument z kasą jeszcze rozumiem, ale to że sie wstydzi to już jest dziwne na pustej sali :O

Staszku ależ oczywiście!!!!!!! I ja się z tym zgodzić muszę!!!!!!! Tylko, że są grubasy i grubasy! Ja nie chcę być gruba, nie objadam się, nerwów też nie zajadam czy coś w tym stylu i staram się o siebie dbać! A matki, które mają grube dzieci bo je przekarmiają to jest masakra!!!!! Bo jak człowiek jest jako dziecko już gruby to co będzie potem?

Gość fhhjjghjtru
Nie zawsze sala jest pusta. Nigdy nie trafiłam jeszcze na pustą salę :) Gdy chodziłam na siłownię (prosto po pracy, ok. 16:00) to zawsze było bardzo dużo osób. Z dwadziescia facetów i ze trzy dziewczyny...

Ja za resztę grubasów nie będę się wypowiadać. Napisałam wcześniej dlaczego nie chodzę na siłownię... mimo iż lubię ćwiczyć!!! Mówicie, że to bzdura, że grubi są wyśmiewani a pełno jest chociażby na forum obelg...