Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydzę się jak gównem

Brzydzę się głupimi kobietami które siedzą w domu

Polecane posty

Gość e tam- mądra- reszta
bab - głupie.

Gość kobiety sa pełne sprzecznosci
to wynika z ich natury cyklu miesięcznego wahań nastroju itd mogą zaprogramować się na coś i z uporem maniaka dążyć do tego co o tyle jest łatwiejsze im więcej męskich pierwiastków w charakterze i temperamencie kobiety

Gość eeee tam
Kobiety są pełne sprzeczności? Z pewnością w większości, dlatego głównie mężczyźni dochodzą do władzy. Tak więc zgoda. Germaine i pewnie wiele jej podobnych pełne są sprzeczności, ja nie. Kobieta pełna sprzeczności niczego sensownego w życiu nie zdobędzie, bowiem aby do czegoś dojść, najważniejsza jest w życiu KONSEKWENCJA! A ta z natury swojej nie znosi sprzeczności.

Gość comka
"Brzydzę się głupimi kobietami które siedzą w domu" czemu tak mówisz?

Witam:0 Mam na imię Kamil i jestem liderem AVON Dzięki tej firmie zacząłem spełniać swoje marzenia i rozwijać sie Pragnął bym podzielić się swoim doświadczeniem i umiejętnościami z innymi osobami:0 Ja też zaczynałem od bycia konsultantem(i wiem jak bardzo ważne jest wsparcie lidera )-więc wszystkim swoim konsultantom jestem dostepny do udzielenia i wyjaśnienia wszelkich wątpliwości i informacji. Każdy we mnie ma wsparcie i może na mnie polegać!!!!!!!!! AVON oferuje; -zarobek 15-50% -katalog z 3 terminami zamówień -darmowe dostawy do domu-nigdzie nie trzeba chodzić po kosmetyki -kosmetyki tańsze dla siebie nawet o 80% -różnego rodzaju promocję i konkursy-oferta demo,netto,program motywacyjny itp -możliwość budowania własnej grupy i możliwość awansu np.na lidera sprzedaży -różnego rodzaju szkolenia i wycieczki -możliwość zakupu po szkoleniu zestawów o wartości ponad 370zł -21 dni na zapłatę faktury Jeżeli jesteś zainteresowana zostaniem konsultantką lub liderem avon to serdecznie zapraszam do mojego zespołu NIC NIE TRACISZ MOŻESZ TYLKO ZYSKAĆ-ZOSTAŃ KONSULTANTKĄ AVON: Wiem ,że nie zarobicie na tym wielkich kokosów ,ale zawsze kilka stówek wpadnie do portfela:) eMAIL;kamilmaliszow@onet.pl tel;505293722 Pozdrawaim,Kamil,lider avon

Gość dona karina nina
a ja tam juz 4lata siedze w domu i mi dobrze jest mam czas na wszystko:) uwielbiam sopC DO 13..KAWKA NECIK ZAKUPY ZNAKOMI HEEmoge sobie pozwolic bo zyje z mieszkania ktore wynajmuje i dzieki bBogu, isc za 1200 to ja wole pospac a zreszta na czatach troche dorabiam.