Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama joasi

Prezerwatywa w małżeństwie

Polecane posty

Gość facet 35
Marti jako jedyna kobieta tutaj dobrze gada. Inne to jakieś oszołomy, nie mają penisów, więc nie czują jak faceci, to rozchylanie cipki główką penisa bez gumy to wspaniałe uczucie.

Gość dftghfghjnj
My jesteśmy ze sobą 9 lat, mamy dwójkę zaplanowanych dzieci. Od zawsze używamy tylko prezerwatyw. Zadnych tabletek, plastrow itd. Na seks bez gumki pozwalamy sobie tylko w czasie miesiączki - wtedy gdy juz tylko plamię oraz na 2-3 dni przed okresem. Osobiście wolę kochac się bez prezerwatyw ale coż.. :P

Gość bajki bajki :)
u nas guma jest metoda zabezpieczania sie nie jest problemem ani dla mnie ani dla mojego M bo w pozostale dnie jest bez Mati gume potraktowalam jako 3 sek w przerwie aby zalozyc ale to nie znaczy ze przez ten czas nic nie robimy to juz jest lapanie za slowka

Gość teresa 45 lat
Jak chcecie być workami na sperme, to proszę bardzo, my z mężem od 25 lat używamy gumek, jest nam z tym dobrze, mężowi przedłużają wzwód i dzięki temu ja dochodzę do orgazmu. Przy dzieciach miałabym lecieć z cieknącą spermą z pochwy do łazienki? Jakiś obłęd.

Gość ja się przyzwyczaiłem
kiedyś było bez, teraz używamy, bo badania źle żonie wyszły i póki nie będzie mogła inaczej to będziemy to robić w gumce. co do tarcia to z moich odczuć tarcie jest mniejsze jak kobieta jest mocno podniecona i mokra, ale mi to nie przeszkadza, bo wtedy mogę dłużej się poruszać i też jest dobrze. żona nie dochodzi tak szybko, więc dłuższy stosunek jest nawet lepszy w naszym przypadku. a gumki też są różne do kupienia. jedna jest lepsza, druga gorsza. jak byłem młodszy to jakiś czas używałem tych najgrubszych i też dawałem radę.

Gość do ojjjjjjjjjjjjj
nie bądż taka pewna, że twój mąż to jedyny na cale życie, tak każda z mężatek mówiła biorąc ślub i co, niejedna jest już po rozwodzie. Ja jak jak uda nam sie z mężem przeżyć to dopiero przed śmiercią tak powiem, że to był jedyny

Gość Masz rację Teresa
Bardziej czysto jest z prezerwatywą i można w każdej chwili iść do dzieci jak coś się stanie. A tak to co? Pobiegnę z wyciekającą spermą? Nie ma mowy.

Gość nielubię z gumką
niemawidze z gumką, ten zapach jest obrzydliwy, a jeszcze jakies wypustki, bleh.... ;/

Gość Gumowy waldek
Z rok temu jestem w żonie, powoli kończymy, już zaczynam tryskać i słychac MAMA, żona chciała szybko zerwac się na równe nogi, całe szczęście że ją przytzrymałem, to trysnąłem w niej, wytarłem fiuta i poszedłem do dziecka, a ona zajęła się cieknącą spermą z ci pki. Gdyby wyskoczyła to ja obspermiłbym łóżko ścianę za nim i pościel, byłby kłopot.

Gość bez gumki jest syf
ale co kto lubi. nie lubie jak mi wycieka. jak bez to z konczeniem już poza mna. chce konczyc we mnie to tylko w gumce. ale przerywany na wlasne ryzyko. jak zaplodni to musi zaplacic za aborcje. od razu to ustalam z facetem. chyba, ze bogaty to wtedy alimenty. i tak wszyscy robia co chce i zakladaja gume, a jestem ladna i jak zerwe to w ciagu 2 tygodni juz mam nowego faceta. mezczyzni mnie kochaja bo jestem taka stanowcza. nawet jak jestem zajeta to probuja mnie odbic.

Gość do bez gumki syf
Syf? Ty dziwa jestes

Gość bez gumki jest syf
dla mnie nie lepiej nawet z odczuciami bez. jakbym wiedziala, ze facet skonczy we mnie to bym nie doszla, bo bym myslala o lazience i czekala, a tak to moge sie rozluznic i isc spac zaraz po seksie, a umyc sie rano.

Gość analizatorek widma
Kobitkom chodzi o to, że spermą się ubrudzą. A faceci wolą bez. Fajnie to nie wygląda.

Gość bez gumki jest syf
sam jestes dziwny. nie prosilam o komentarz, a ty mnie obrazasz. nie masz nic madrego do napisania to nie pisz wcale.

Gość do bez gumki jest syf
Jak sie walisz z kazdym bez gumki to juz pewnie jakies syfy polapalas, wiec dobrze piszesz, ze bez gumki jest syf i kiła i hiv

Gość Halinka na diecie
Autorka dala dobry temat i na poczatku byla kultura, a teraz wyzwiska, jak to na jebanej kafeteriee..

Gość do Halinki
Wiesz Halinka, jak jakaś ladaco wyjeżdza, że daje bez gumki, to kim ona jest? Pewnie siedliskiem chorób, skoro co chwile zmienia partnera, wiadomo niektórzy zakładają gumę, ale reszta?

Gość bez gumki jest syf
nie wale sie, bo kazdy z ktorym spalam to moj chlopak byl. dopiero jak sie zdeklarowal, ze jestesmy razem to zaczynalam seks. po prostu zaden mi jeszcze w pelni nie odpowiadal i stad te liczne zmiany chlopakow. jak w jakims widzialam niepokojace cechy, albo fizyczie mi nie odpowiadali np. maly penis to musialam szukac nastepnego. ja po prostu nie szukam byle kogo, tylko kogos kto mi w pelni bedzie odpowiadal. sama jestem bardzo ladna i tez chce chlopaka ktory bedzie do mnie pasowal, bo zasluguje.

Gość BEZPREZERWATYWOWA
mARTI, JAK NIC NIE WYPLYWA? To co on ma? krople, to co sie z tym dZieje? wsiaka ci w cialo?

Gość siv jensen
hej! ja uzywalam tabletek odkad skonczylam 17 lat (jak poznalam obecnego meza,on mial 25 i bez sensu byloby zajsc wtedy w ciaze).Skonczylam majac 21 lat (ustabilizowany zwiazek,mieszkanie,praca),stosowalismy stosunek przerywany z wytryskiem na wierzchu.Slub wzielismy jak mialam 23 lata a w ciaze zaszlam majac 25 po 7mcach staran,seks codziennie lub co drugi dzien z wyjatkiem oczywiscie @.PO urodzeniu synka zaczelam brac tabletki,ale zapominalam i przeszlam na plaster.Po 1,5mcach na plastrach wyladowalam w szpitalu z podejrzeniem skrzepu,na szczescie wykluczyli.Teraz od mca nic nie uzywam,moj syn ma 20mcy,ale nie chce drugiego dziecka i juz raz sie zdazylo ze wzielam postinor.Zastanawiam sie na LadyComp ale rownie dobrze moge mierzyc temp zwyklym termometrem,ale jakos nie wyobrazam sobie robic tego codziennie przed wstaniem z lozka (niby trwa to 30sek ale zawsze) czekam poki co na @ po odklejeniu plastra (mialam krwawienie z ostawienia jakos po kilku dniach od odklejenia),seks uprawiamy normalnie (z wytryskiem na zewnatrz),musze pomyslec co robic bo zadna metoda antykoncepcji polegajaca na zazywaniu hormonow nie wchodzi w gre,spirala mnie przeraza chociaz gin mi proponowal,prezerwatywa w ogole nie wchodzi w gre. Ale sie nie spinam,w koncu jestesmy malzenstwem i mamy jedno dziecko,stac nas na wiecej ale swiadomie sie nie zdecydujemy,ew wpadka (ale jak juz pisalam zazylam juz raz postinor ale to bylo po seksie w 13dc jak wydawalo mi sie,ze chce drugie dziecko :P na szczescie poszlam po rozum do glowy :D )

Gość bez gumki jest syf
wy jestescie z pierwszym lepszym ktory was chce, a ja wole szukac lepszego mezczyzny niz zgadzac sie na pewne wady. moja metoda wyboru jest lepsza, bo teraz mam najlepszego faceta z tych co mialam, a jakbym zostala przy tamtych to bym go nie miala. zobaczymy czy to ten wlasciwy. jak nie to bede dalej szukac.

Gość szukaj ale mądrze
tylko z tego szukania nie narób dzieci, bo co niektóre baby tak mają, co facet to dziecko

Gość bez gumki jest syf
nigdy nie wpadlam i nie sadze zeby mi sie przytrafilo. niby jak? najwyzej usune, albo urodze. z tym z ktorym jestem moglabym nawet rodzic, bo to dobry material na ojca. a czy facet dla mnie to sie okaze.

Gość Ja mówiem
pozostaje mi strzał do ucha, a potem cieknie spermucha, jak trysne w picze rozwartą, to bede miał koszule podartą, zostało mi kakaowe oko, zrobiłem tak w maroko, nie chce polizac kutala, lepiej smakuje melasa, czasem przyjmie cipeczką, na koniec wytrze chusteczką.

Gość bajki bajki :)
mialo byc kulturalne wyrazanie swojego zdania na temat sexu w gumce a zrobilo sie wielkie halo :O przeciez kazdy ma prawo do swojego wyboru i pisze o swoich odczuciach oraz decyzjach czy to tak trudno zrozumiec? :O dlaczego potepiac za to ze ktos to robi w gumce czy bez bezsens :O

Gość bERALA
juz nie ma tego tematu