Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama joasi

Prezerwatywa w małżeństwie

Polecane posty

Gość bajki bajki :)
kazda para wybiera sobie taka metode jaka im pasuje i coz tu duzo gadac ...

Gość taratara
dokładnie, zgadzam się z wami w 100% dziewczyny. Kompletnie nie rozumiem ludzi, którzy zaglądają innym do sypialni (po co???) i komentują, że mój mąż "na pewno wolałby sobie strzelić bez gumki". No nie mogę, naprawdę nie dociera do niektórych, że sa ludzie, którzy lubią kondomy?

Gość nawet taniej
My teraz używamy. Odstawiłam tabletki bo myślimy o dziecku ale lekarka zaleciła czekanie 3 cykli. Wiec używamy. Nie przepadamy- wiadomo lepiej bez ale naprawdę da się przeżyć. Do NPR nie mam zaufania i lubię spontaniczność w łóżku.

Gość taratara
Mało tego, założe się, że na świecie znaleźliby się nawet fani pieniących się globulek:D

Gość kkkiiikkkaaa
Ja stosuję jedno i drugie:) Czyli pigułki i prezerwatywy. Mąz nie narzeka, ja tez nie. Zgadzam się z taratara, co to za róznica z gumką czy bez? A i prezerwatywa to pomysł męża, bo boi się ciązy mimo stosowania pigułek:)

dla mnie i dla mojego M guma to nie problem kiedy mozna bez robimy bez a kiedy nie to w gumce i nikt nie widzi w tym nic zlego ... widocznie jak ktos jest d u p a wolowa i trudzi sie z nalozeniem gumki i to mu sie dluzy albo nie potrafi tego momentu jakos zapelnic no to trudno jego problem :D

Gość hgvvkklknjl
my też używamy gumek ja nie mam zamiaru truć się hormonami. Znam swój organizm i prawie ze 100% dokładnością wiem kiedy mam jajeczkowanie. To jest tak, że po okresie do jajeczkowania uzuwamy gumek, a potem juz na golasa:D

my od zawsze stosujemy tylko gumki i wpadki nie bylo jak co to planowana ciaza :)

Gość czechosłowak
kkiikakakka masz dziwnego meza, co woli w gumie, lizak w papierku

hgv my tak samo jak wy :D

Gość co za dzieciaki
"lizak w papierku" młodzież tak mówi, a nie dorośli ludzie... co za dno

Gość kkkiiikkkaaa
No niech ci będzie, mam dziwnego męża. Ulżyło? Ja tez jestem dziwna, bo nie przeszkadza mi seks w gumce. Wiesz, możemy sobie te gumki nawet na ręce i nogi pozakładac jak lubimy, a wam nic do tego.

kika ale nie denerwuj sie nie warto tak jak powiedzialam kazdy ma swoje zdanie swoje przyzwyczajenia swoje zasady i juz nikt nikogo do niczego nie bedzie przekonywal oraz naklanial jestesmy dorosli mamy wolny wybor i bajobanga :D

Gość czechosłowak
dla kobiety jest mniejsza roznica, czy ma gume czy nie. zwlaszcza jesli chodzi o czystosc po seksie, nie cieknie z pochwy sperma, mozna od razu zasnac.

My używamy tylko prezerwatyw... osobiście nie uznaję tabletek, ale to moje prywatne zdanie i może być dla was subiektywne :)

ja rowniez nie uznaje tabletek oraz spirali itp wybralismy wspolnie taki rodzaj zabezpieczenia i jest ok :)

Gość gtgfrctxdxfdxc
od 16 lat gumki , dwoje planowanych dzieci , jak jest dobrze ludziom razem to i guma nie przeszkodzi!!!

swieta racja :)

Gość Kondom
Cóż za twórczy temat???????????/ Tylko książke napisać

Gość Kondom
Szkoda, że wolicie jechać bez gumy

ile ludzi tyle opinii i zdan ... wolny kraj ...

aha zaczyna sie podszywania pod kogos :)

podszywaczko masz problem bo M sie we mnie spuszcza czy w gumce czy bez :)

to był zarcik, nie lubie nasienia miedzy nogami

podszywaczko akurat nie mam problemu z wyciekajaca sperma nie przeszkadza mi to a gumka to nasza metoda abym jak kroliki nie byla co chwile w ciazy ... sperma nie jest dla mnie problemem bardzo lubie oral z wytryskiem w buzi takze to nie tu jest problem :)

tak jak napisalam wczesniej gumki uzywamy tylko w dni plodne a tak to jedziemy bez :)

polecam onanizm w d ni płodne

Dziewczyny nie oszukujmy się tu...przecież wiadomo, że jest różnca w seksie z gumka i bez a największa dla mężczyzny..nikt mi nie wmówi że jest identycznie....z nałożoną gumką tarcie jest mniejsze i facet gorzej czuje kobietę. To jest 100% fakt, oczywiście ważniejsze jest w tym wypadku zapobieganie niechcianej ciąży ale fakt pozostaje faktem i już. Ja sama przyzwyczajona do " gołych" stosunków czuję delikatny dyskomfort. Bajki skoro zakładanie gumki traktujesz jako element gry wstępnej, podnieca to Was oboje i dla Ciebie stosunek jest identyczny dlaczego nie kochasz się w gumce cały cykl? Przecież w ciąże można zajśc cały m-c, prawdopodobieństwo nikłe ale jest. A skoro sięgacie po nią tylko w płodne dni jest ona dla Ciebie koniecznością....czyli bez jest Ci lepiej tak? No i tak ględzicie o nasieniu wypływającym z ciała....dla mnie najprzyjemniejsze jest gdy kończymy razem i mąż zostaje we mnie jeszcze na troszkę ( z gumką niebezpieczne, może zostać ;) a później leżymy sobie przytuleni- mnie nic nie wypływa. Korzystam z wc i jest ok. a ściąganie gumki, zawiązywanie jej i odrzucanie na bok bądz wynoszenie do śmietnika dla mnie nie jest ciekawe.

Gość infantylna jestes Marti..25
niestety 🖐️

Gość jak kobieta ma orgazm
to nasienie wypływa dopiero po dłuzszej chwili, takze nic nie jest ubrudzone