Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

abrakebabra

mam randke z facetem z netu cz. II

Polecane posty

a piszemy od jakis 2 tygodni, ale rzadziej i mniej intensywniej niz tamtym wtedy to była wielka ekscytacja....a tera zneutralne mam podejsciee wiec nie wiem czy to dobrze:O

a mieszka tam gdzie Ty?? ile ma lat, bo tamten był chbya starszy o pare latek;) swobodnie Wam sie pisze?? macie wspólne klimaty? temperamenty?? lubicie podobnie czas spędzać??

Gość inneov
ten gosci co nie mial kasy nawe na herbate tj.7 zl.tez byl z sympatii zrestza dalej tam jest

Gość inneov
najgorsza w moim zyciu!!!!1masakra

to pogodny człowiek, jak ja:P raczej jest bardziej akytwny niz ja, jesli chodzi o spedzanie czasu co mi sie podoba rozmawia nam sie dobrze straszy jest 2 lata;) wiec spoko

Gość JUUUUUJU
a moze na sile szukasz emocji, powrotu do dawnych odczuc

inneov pokaz go nam :D zeby kazda nastepna wiedziala ze na randke z nim trzeba zabrac drobne na herbate :D abrakebabra - ja tez tak mialam, poprzedni facet poznany na necie wielka fascynacja od samego poczatku, wrecz szalenstwo a na dluzsza mete nic z tego nie wyszlo ( 3 lata zwiazku w sumie). nastepne poznanie juz bez nadmiernej ekscytacji, bardziej z nudow i od niechcenia, a zwiazek zupelnie inny, bardziej normalny i poki co trwaly :) mysle, ze zycie jest tak krotkie, ze warto dawac sobie szanse, bez zbytniego rostrzasania, i zastanawiania sie czy cos wyjdzie czy nie wyjdzie czy warto czy nie ;)

Gość inneov
nie nie zrobie tego .jak sie zorienutuje ze to ja cholera wie co m odbije.koles ma 36 lat wiec myslalam ze w miare normalny znajacy zycie.a tu ....brak kasy /fakt ma problemy bo nie ma pracy,ale mogl mnie nie zapraszac na ta herbate .w sumie to dobrze ze zaprosil od razu wiedzialm ze musze placic za siebi8e bo nie wiadomo co bybylo gdybysmy poszli na jakas kolacje ....

Gość bujający w obłokach
Ja też miałem konto na sympatii... Jednak bardzo szybko się zniechęciłem brakiem odezwu ze strony płci przeciwnej. Mnóstwo wiadomości i żadnej odpowiedzi nie otrzymałem. Fakt - nie miałem zdjęcia, ale wystarczyło mnie w odpowiedzi zapytać, albo poprosić a bym przesłał bez chwili zwłoki. Co do opisanych przypadków. Inneouv ten Twój znajomy z randki to naprawdę przesadził. Ja czasami proponuję płacenie po połowie, jednak jeśli już to raczej mniej dosadnie i bardziej kulturalnie. Dlaczego? Bo przede wszystkim sprawdzam podejście, czy dziewczyna jest raczej nowoczesna, czy nie ma problemu z płaceniem za siebie itd. Odnośnie dziewczyny z mąką we włosach, prawdopodobnie uznałbym to za żart i nie mógł przestać się uśmiechać przez całą randkę:)

Czy baby wymagają żeby to facet płacił ? A co jest w zamian ? Nie byłem nigdy na takim spotkaniu i chcę wiedzieć Ogólnie to kiedy jest spotkanie a kiedy jest randka

Gość Tarot allegro - sprawdz!!
MASZ PROBLEMY? DYLEMATY? ZAWĘDRUJ DO MNIE NA MOJE AUKCJE I SKORZYSTAJ Z MOICH KART I WIEDZY JEŚLI W NIĄ WĄTPISZ KOMENTARZE WYSTAWIONE PRZEZ MOICH KLIENTOW O MNIE CIE UTWIERDZĄ ZAPRASZAM SERDECZNIE SZYBKO TANIO PROFESJONALNIE PYTANIE SYMBOLICZNA 1 ZŁOTÓWKA http://allegro.pl/tarot-1-pyt-najtaniej-zaplata-po-1zl-i1466133264.html WRÓŻBA ROCZNA PROMOCJA http://allegro.pl/tarot-wrozba-roczna-profesjonalnie-wplata-po-i1454757393.html

Gość Tarot allegro - sprawdz!!
MASZ PROBLEMY? DYLEMATY? ZAWĘDRUJ DO MNIE NA MOJE AUKCJE I SKORZYSTAJ Z MOICH KART JEŚLI JESTEŚ PRAWICZKIEM TO WEŹ UDZIAŁ W LICYTACJI A MOŻE STRACISZ CNOTĘ !

było miło ale bez fajerwerków rozmowa momentami się nie kleiła.....byłam mocno zestresowana:P no nic zobaczymy czy bedzie nastepne spotkanie

a ja spotkałam się z jednym poznanym przez czaterię. To było 2 stycznia 2009 roku. Do dzisiaj jesteśmy razem.

martwi mnie jedna rzecz nie dostałam smsa po spotkaniu i dzis tez nic... jak mu sie nie spodobałam to wpadne w kompleksy:D:D

no to może nie ma w zwyczaju tak pisać czekaj do wieczora czy się odezwie na gg czy gdzie tam gadacie ja już kiedyś dawno temu byłam na sympatii ale z nikim si ę nie spotkałam ogól ie to jeśli chodzi o spotkania z os poznanymi w sieci to ejstem swego rodzaju weteranką:D

no własnie dzis pewnie wieczorem bedzie w domu hehe jak sie przez 3 dni nie odezwie..robiąc ten numer..przeczekania to powiem mu zeby sie gonił:O