Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

abrakebabra

mam randke z facetem z netu cz. II

Polecane posty

Gość inneov
piewrsza czy druga czy moze kolejna? ja zaczepiam jednego goscia ale niestety nie odp.moze dlatego ze nie mam zdjecia?

Gość ja nie zaczepiam
sami mnie zaczepiaja a moje zdjecie-to okruszek mnie;)nie mam pojecia dlaczego pisza;).Zauwazylam,ze w wiekszej czesci to mlodsi ode mnie faceci.Szukaja mamusi?:D

Gość inneov
ja nie mam zdjecia i nie wstawie.ale przeciez mozna wymienic sie zdjeciem przez meila.nie rozumiem loguja sie na jakies portale niby po to zeby kogos poznac a apozniej totalna cisza.bez sensu

ja tez takim zazwyczaj nie odpowiadam ja sama sie odzywam do tych którymi jestem zainteresowana ciekawe jak bedzie spotkamie dzisiaj:D

Gość Grecka Helena
A gdzie się spotykacie ? na mieście czy w jakiejs knajpce?

Gość inneouv
wiecie co ja bylam pare miesiecy temu na randce z jednym gosiciem.zaprosil mnie po spacerz ne herbate i mowi do mnie dawaj kase ja zacelam sie smiac.bo myslalam ze to zart ,a on moiw do daj jakies tam 2.5 bo mu zabraklo hehehehe.w koncu powiedzialam ze ja kupie ta herbate i poszlam kupilam..po pru dniach powiedzial ze mi odstawi ta herbate,fakt odstawil ale robiona u niego w domu.

Gość inneouv
sama bylam w szoku.zatkalo mnie .ale coz sa i tacy .a jeszcze do tego szuka bog wie jakiej.gada ze dobra materialne sa nie wazne,ja uwazam ze niestety takie mamy czasy i sa wazne.dupek juz wiecej sei znim nie spotakalm facet za grosz nie ma klasy anie kultury.eee szkoda gadac

Gość a co myślicie o kimś takim
www.Obserwatorr.sympatia.onet.pl bo zastanawiałam się parę razy czy nie napisać?

Gość Grecka Helena
życzę powodzenia , też się już z kilkoma spotkałam i jeden wyobraźcie to sobie przyszedł w koszyli , krótkich spodenkach i sandałach ....tak się to komponowało z tą koszulą że po godzinie uciekłam.

Gość miły_PAN
troche to śmieszne, że z takimi burakami sie umawiacie, a na moją kulturalną propozycję nikt nie odpowiedział... :(

Gość inneov
widocznie kulturalna byla tylko Twoim zdaniem.

Gość Pewien on z Sympatii
Kiedyś spotkałem się z kobietką bardzo fajnie wyglądającą na zdjęciach. Pisaliśmy ze sobą około 2 miesięcy. W końcu postanowiliśmy sie spotkać. Przyszła z "mąką" na włosach. Zapytałem w żartach czy przed randką ze mną dorabiała sobie w młynie przy przesiewaniu mąki, a ona na to że nie zdążyła umyś włosów i talkiem je przesypała, żeby nie było widać że są tłuste :o

Gość miły_PAN
mi sie wydawała normalna, no chyba, że ja jestem jakiś nienormalny :P

Gość inneov
no to zrdaz jaka to byla ,ocenimy:)

pewien pan z sympatii :D :D :D no niezle masz doswiadczenie :D ja jak mialam konto na sympatii to musze powiedziec, ze udalo mi sie spotkac z samymi fajnymi facetami, albo raczej zadbanymi i z klasa :D tylko z jednym niemilosiernie sie meczylam i chcialam zeby spotkanie sie jak najszybciej zakonczylo :o ale ogolnie mi nie przypasowal w rozmowie, wizualnie bylo ok :)

Gość JUUUUUJU
opowiedz cos o nim

ej ale ten Observator czy jak mu tam to jakis dziwny, pokazuje stopy i skarpety? brakuje odwagi na pokazanie twarzy, czy tez nie chce kobiet wystraszyc :o ja bym do niego na pewno nie pisala 🖐️

Gość często też jest tak
Little_Miss_Trouble że nie każdy ma ochotę pokazywać twarz na portalu randkowym i nie wiąże się to z urodą.

Gość pieprzycie głupoty
:classic_cool:

nie czuje motyli i dreszczu emocji jak przed poprzednim spotkaniem rok temu..wtedy zaiskrzyło od razu ale zwiazek był z tego marny ciekawe jak bedzie teraz

opowiedz coś o tym nowym:) gdzie go poznałaś? jaki portal? ile ma lat jak wygląda ile piszecie ze sobą

jest inny od mojego byłego przynajmniej wizualnie ten jest wysokim blondynem szczupłym;) a tamten wiadomo mały, z paroma kilogramami za duzo i brunet;) tez na sympatii facet ogólnie od połtora roku jest sam..ale mam nadzieje ze nie jest depresantem jak tamten..a pryznajmniej poki co o byłej nie wspomina:D