Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

abrakebabra

mam randke z facetem z netu cz. II

Polecane posty

Gość samanthajonesssss
Ja jestem bardzo bardzo sceptycznie nastawiona do portali randkowych i nigdy takowego nie posiadałam, ale że mam facebooka i badoo załołyło mi się automatycznie to pewnego wieczoru dodałam jakieś zdjęcia i postanowiłam zobaczy kto się odezwie. Dostałam chyba z 50 wiadomości a odpisałam do tej pory tylko na 2. No i z tym drugim się spotkałam, przystojny, normalny nie jakiś dziwak fajnie się pisało na ggm więc mówie co mi szkodzi. Bałam się że będę musiała uciekac, bo nadal tłumaczyłam sobie że to nie możliwe zeby fajny facet korzystał z takiego portalu. A okazał się strzałęm w dziesiątkę, spotkaliśmy się raz iii mam motyle do teraz:D (z jego strony to samo, zawsze pierwszy pisze z resztą na spotkaniu też mówił że mu się podobam i że bardzo pozytywnie się zaskoczył) Następne spotkanie dopiero za jakieś 2 tyg bo wyjeżdżam. Nie wiem jaki okaże się na dłuższą metę, ale póki co jestem podekscytowana;p i to miłe uczucie:) Więc może warto spróbowac:) choc ja pewnie gdybym trafiła na takich dziwaków jak wy to od razu bym się zraziła

Gość Torens
Znajomości nawiązywane w ramach taki społecznościowek mogą być niebezpieczne. Dlatego lepiej się w to nie pakować, jeśli nie sprawdzisz porządnie danej osoby. Oczywiście jak się ma szczęście to wszystko wydaje się takie różowe, zapewniam, że nie jest i można się nieprzyjemnie zaskoczyć.