Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jowita2388

Co byście wolały dla swojego dziecka na urodziny?

Polecane posty

Gość Jowita2388

Moja chrześniaczka niedługo kończy 2 latka i chce kupic prezent. Pomyślałam, że kupie jej rowerek dziecięcy. Mam przeznaczoną pewną kwotę i nie wiem, czy kupic taki lepszy firmowy rowerek- droższy. Czy tańszy zwykły rowerek niefirmowy, a za resztę pieniędzy dokupic jeszcze jakieś fajne ubranko i jakiś tam drobiazg?

Gość Jowita2388
Mam nadzieję, że rozumiecie o co mi chodzi:) po prostu mam przeznaczoną pewną sumę, ktorej nie mogę przekroczyc. Tak więc albo kupie lepszy rowerek i koniec Albo gorszy rowerek plus ubranko i cos tam jeszcze Co byście wolały jeden lepszy prezent, czy kilka mniejszych?

Gość ile rower lepszy?
a jaka cena drozszego? rower za 250 jest ok

2 latka to takie dziecko że wyrasta już z rowerków z pozytywkami (takimi do pchania) ale nie wsiadzie jeszcze na taki rower z podpórkami. Ja bym się wstrzymała z kupnem roweru.

moj syn dostał rowerek (za 250 zł) i mi to odpowiadało nie chodzi o cenę a mały zadowolony

Gość Baajerantka
Mi się wydaje że niekoniecznie ubranka - maluch szybko z nich wyrośnie, rowerek aby kupić to musiałby móc być regulowany [bo dzieci błyskawicznie rosną w tym wieku]. Ja jak byłam mała wolałam dużo prezentów, ale jak miałam 4-5 lat, nie pamiętam co mi w głowie siedziało jak miałam 2 latka :)

Gość Jowita2388
Zupełnie mi nie pomogłyście, bo ja nie pytam jaki rower kupic ani czy kupic:O Chodzi mi o to, czy wolałybyście dla dziecka jedną a konkretną rzecz, czy kilka mniejszych?

Gość jak kogoś to obchodzi to dodam
ja wolałabym lepszy rowerek ale taki by dziecko mogło z niego korzystać dłużej niż jeden sezon czyli taki najpierw z 4 kołami i możliwością odkręcenia ich, z hamulcami kaki chociaż do 5 lat

jeden prezent :) nie musi miec oszałamiająca cene bo dziecko i tak sie nie zna

Gość ja mam syna
ja chyba tez bym wolala taki zeby na dluzej wystarczyl a nie taki na jeden sezon ;-0

no i pokazałam rowerek mój dostał go i używamy go a ma 3,5 roku

ja bym wolała lepszy rowerek . Myszka, od jakiego wieku Twój synek jeździ na tym rowerku ?

Gość Phoebe20
jedną czy wiele to zależy od tego CO. może spróbuj podpytać co im potrzeba? a jak nie to może np. jakieś zabawki muzyczne różnego rodzaju albo konia na biegunach, dla dwulatka w sam raz :)

Gość mama9miesięczniaka
ja też bym wolała jedną rzecz a porządną niż pełno dupereli