Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość domdla

2 donoszone ciąże a potem 2 poronienia!!Dlaczego????????????

Polecane posty

Gość domdla

zacznę od tego że w2007.r urodziłam dziecko kolejne w 2009 w grudniu 2010poroniłam miałam zabieg, kolejne poronienie po dwóch miesiącach bez zabiegu od początku ciąży byłam na luteinie ale zawiodła teraz czekam na miesiączkę. Ginekolog powiedział mi bez żadnych wcześniej wykonanych badań że pewnie to przez zaburzenia hormonalne i przepisał mi żelazo z kwasem foliowym oraz tabletki antykoncepcyjne na uspokojenie tych hormonów, kazał mi brać je przez 3 mies.i potem znów się starać. Był może ktoś w podobnej sytuacji do mojej?Strach przed kolejnym poronieniem mnie przeraża obiecałam sobie że to będzie moja ost.próba bo nie dałabym rady tego znieść

Gość domdla
czasami wydaje mi się a może nie że lekarz może jednak się pomylił i ja jestem w ciąży i nie było tego drugiego poronienia

Gość a tarczyca u Ciebie
w porządku jest? sprawdzałaś?

Gość domdla
nie nie sprawdzałam nawet nie wiem od czego zacząć była u dwóch ginekologów i nic się nie dowiedziałam

Gość a tarczyca u Ciebie
to koniecznie zacznij od tego najlepiej zrób na własną rękę badanie podstawowe TSH i zmień lekarza, bo jeśli sam Ci nie zlecił tego badania w pierwszej kolejności, to żaden z niego specjalista

Gość domdla
a potem gdyby było dobrze to jakie badania dalej