Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulinka_krakow

Czy ten pepuszek jest ok?

Polecane posty

Gość paulinka_krakow

http://www.voila.pl/172/ycx4u/?1 córeczka ma juz 9 dni, a ten pepek nadal wyglada tak. Martwi mnie te czarne strupki wokol tego kikuta :(

Gość ale masz nasrane
ty naprawde masz najebane w glowie i to zdrowo.kto wystawia takie foty??????????????? pedofile juz maja radoche. dziewczyno zacznij myslec

Gość paulinka_krakow
ty masz najebane skoro widzisz w tym cos seksualnego. mi by to do glowy nie przyszlo

Gość no faktycznie
to zdjęcie to nie był dobry pomysł. a jak cię coś niepokoi to nie szukaj porad na kafe tylko do lekarza.

Gość no faktycznie
mojemu synkowi odpadł jak miał 10 dni i wyglądał faktycznie lepiej niż twojej córci. tobie może by nie przyszło ale pedofilom by przyszło, ja bym nie chciała żeby jakiś zbok trzepał się przy zdjęciu mojego dziecka

Gość ale masz nasrane
ty durna debilko. i takie debile jak ty maja dzieci.zacznij myslec.poczytaj troche to bedziesz wiedziala o czym mowie.

Gość kaassiiaa
jak nie jest zaczerwienione wokół strupka to nie masz się czym martwić, najlepiej jak będziesz kilka razy da dobę nasączonym spirytusem patyczkiem do uszu przemywać jej te strupki (staraj się to robić tak by po troszkę te strupki najbliżej ciała wyczyścić i się nie bój dziecka to nie boli) położna mi tak poradziła gdy miałam podobny problem.

Gość paulinka_krakow
raz jej chcialam troszke to przeczyscic to kilka kropelek krwi poleciało wiec boje sie tego ruszac, uzywam Octanisteptu, zapsikuje to i przykladam gazik zeby to mocno osuszyc, przy kazdym przewijaniu malej troszke strupkow ma na brzuszku wiec sie to wykrusza

Gość kukuryku:)
kup w aptece octenisept i ty czysc. psiknij kilka razy w nakretke umocz w tym patyczek do uszu i dokladnie wyczysc wokolo, nie boj sie bo to dziecka nie boli, czysc rano i wieczorem, jezeli bedzie troszke krwi to sie nie martw ale jezeli duzo to idz do lekarza!

samo pisikanie nic nie da bo musisz to wyczyscic!!!

Gość paulinka_krakow
ok tak zrobie :)

ja sie na poczatku tez bałam dokladnie oczyszczać , więc deklikatnie tylko przemywałam z zewnątrz. A to trzeba porządnie , patyczkiem do uszu z kazdej strony przemywać i pod tym strupkiem też . Nie zadne tam przykładanie gazików , bo tylko rozmiekczasz a nie przemywasz .

Gość paulinka_krakow
poprostu boje sie ze cos tam naderwe i stad to moje zachowanie. Zobaczylam ost krople krwi i zbladlam

nic sie nie boj ze cos zrobisz swojej dzidzi ja jak zobaczylam jak robia to w szpitalu to zbladlam wiecnapewno nic jej nie zrobisz.

nie bój się , namocz patyczek w spirytusie i podnieś delikatnie pępuszek i wyczyść... Ja na początku też się bałam i zawsze to robiła teściowa , ale któregoś pięknego dnia spróbowałam sama i od tamtej pory przezwyciężyłam strach. Mojej córce pępuszek odpadł po 16 dniach.. Więc bez stresu , no i też jak jej przemywałam , to było trochę krwi na patyczku...