Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawstydzona bezradczyni

coś o analu

Polecane posty

Gość zawstydzona bezradczyni

chciałabym spróbować z moim facetem analu.ale boję się i zupełnie nie wiem jak się do tego przygotować może któraś z dziewczyn powie mi co robi przed i czy bardzo to boli?

Gość tutaj sie nie pytaj
tutaj sie nie pytaj o takie rzeczy. tu nikt analu nie uprawia bo kazdy pisze ze to gejowskie i ze boli i wogole szok. Szukaj na normalnych stronach www na temat anala. Najlepiej wypowiedzi lekarzy , sexuologow itp. tutaj niczego sie nie dowiesz. Ode mnie mozesz sie dowiedziec ze nei trzeba duzych przygotowan. PO przygotowaniu anal nie boli a jest bardzo przyjemny dla kobiety i mzezczyzny. Ale to tylko moja opinia i doswiadczenie.

Gość luzny 31
kazdy facet o tym marzy tylko niewielu o tym mowi

Gość a ja wam powiem ze to
smierdzaca sprawa

Gość iujkoiujh
musisz sobie zrobic lewatywe z dodatkiem domestosu i bedzie git

zawstydzona wejc na gg 21138699 tu sie nieda pisac powaznie

Gość bakałarze
1. higiena: absolutne minimum, to umycie się porządnie, najlepiej po wypróżnieniu, najbardziej wskazana lewatywa 2. warto się zastanowić nad ogoleniem okolic odbytu, żebyś mylnie nie odebrała uczucia wielokrotnego ciągnięcia za włoski przy pieszczotach i późniejszego uczucia podrażnienia za ból związany z seksem analnym 3. gra wstępna, rozgrzanie, zbudowanie podniecenia i nastroju 4. lubrykant, lubrykant, lubrykant, lubrykant, lubrykant, lubrykant. nigdy za mało lubrykantu. 5. trening. nie licz na to że za pierwszym razem zerżnie Cię analnie tak jak waginalnie i będzie cudownie... zacznijcie od pieszczot palcem, zabawkami itd. w większości przypadków penis jest conajmniej podobnego rozmiaru do największej kupy jaką robiłaś. 6. wymiana zdań, stopniowe postępy. Powinno być w każdym momencie dla niego jasne, jak się czujesz w danej chwili, przy danej stymulacji... zazwyczaj nie ma większych problemów, ale można sobie zrobić niezłe kuku, więc lepiej się zabezpieczyć niż żałować 7. miłej zabawy ;) polecam stymulację łechtaczki podczas anala, bo najczęściej sama stymulacja analna, szczególnie na początku może nie być ekstatycznym uczuciem

No i "Bakałarze" napisal wszystko na ten temat. Bardzo dobrze. Anal to przyjemnosc byle nie za czesto i nei za mocno bo po jakims dluzszym czasie moga sie pojawic problemy.

Gość hehhehehehehehhehh
A skromny to jakiś napalony zboczuch ;) jakoś jednak bakałarzom się udało napisać poważnie ;) już kilka widziałem postów skromnego, śmieszny gość, dawno nie ciupciał;)

Gość hehhehehehehehhehh
i w dodatku pisać nie umie... pewnie ma z 16 lat... wejc ;)

Gość 34534576uityjhetg3w54terwf
upik

Gość lizofofka
a ja kiedyś zesrałam się facetowi na fiutka w czasie analu , ale to nie było zamierzone, nawet nie wiedziałam, że takie coś się stało, chciałam mu potem lodzika zrobić i czuje, że wali gównem, ciemno było to nie widziałam.