Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kajaja

PAŹDZIERNIK/LISTOPAD 2011 łączcie się :)

Polecane posty

Gość kajaja

zapraszam wszystkie przyszłe mamusie :)

Gość olgggaa
Jestem:) Fajnie, ze zalozylas ten topik:)

Gość olgggaa
Moja ciaza nie byla planowana ale tez szybko wiedzialam bo obserwowalam swoj organizm i 1 dzien po terminie @ wiedzialam juz ze jestem w ciazy :)

Gość kajaja
olgggaa dalej masz te skurcze? to skurcze, czy bardziej kłucie?

Gość artemiziaaaaa
dolaczam sie :)

Gość kajaja
super :) jest ktoś jeszcze?

Gość olgggaa
Hej:) ale cos nas malo jest ale do czasu mam nadzieje:) Tak mam skurcze, dzis mialam z 3 razy, sa ta skurcze z jakby kluciem, trwaja bardzo krotko i puszczaja. A czemu sie pytasz? Ty nie masz nic takiego?

Gość olgggaa
artemiziaaaaa - Witam:) kiedy sie dowiedzialas o ciazy?? Masz juz jakies objawy? :)

Gość kajaja
no wreszcie ktoś się pojawił :) straszne tu puchy, ale mam nadzieję, że to się szybko zmieni :)

Gość olgggaa
aaa dzis zrobilam bete ,jutro odbieram wyniki:)

Gość kajaja
przeglądałam własnie topic październikowy ale tam się z kolei juz tyle dzieje, że chyba nie mam siły nadrabiać kilkudziesięciu stron

Gość kajaja
no to fajnie, ja nie zdążyłam dzis - robie jutro za to kupiłam sobie książeczkę pt. "w oczekiwaniu na dziecko". wygląda na fajne kompendium

Gość kajaja
ma tylko ponad 600 stron :P

Gość olgggaa
to co ile Ty robisz ta bete?? tez myslalam o jakies ksiazce ale kupie sobie pozniej:)

Gość kajaja
ja mam ból ciągnący, ale to podobno normalne - macica sie przygotowuje. co do kłucia, kłuje mnie prawy jajnik. miałam tam kiedyś stan zapalny, więc sie troche martwię. chce już do gina, a muszę jeszcze tydzień wytrzymać...

Gość kajaja
zrobiłam tydzień temu we wtorek, chce zrobic jeszcze raz, by sprawdzić czy poziom beta prawidłowo wzrasta

Gość kajaja
ja stwierdziłam, że kupię od razu, żeby czegos nie przeoczyć.

Gość olgggaa
a moze i ten bol mozna nazwac ciagnacym:) a masz go ciagle czy co jakis czas? Ja do lekarza w ten czw jade 1 raz

hej dziewczyny, jestem w niecałym 6 tyg, dzidziuś ma prawie 9mm ( bardzo duży :) Termin na ok 20.11, pozdrawiam wszystkie mamusie

Gość olgggaa
bede w empiku to przejze ta ksiazke,moze tez sie skusze:)

Gość olgggaa
Marti..25 - czesc:) o to jestes troszke dluzej niz my:) gratuluje:) jak samopoczucie?

Gość kajaja
Marti 25 witamy!! 9 mm... własnie sobie to wyobraziłam...

samopoczucie ok, jestem oszołomiona choć ciąża była planowana ( nie wiedziałam, że uda nam się tak szybko ;) Pobolewa mnie podbrzusza, mam delikatne mdłości, cały czas pracuje ( w prywatnym przedszkolu 8h dziennie) więc nie jest mi łatwo zwłaszcza gdy rozdaje jedzenie i dolatują do mnie te przedziwne zapachy... :/ Ale ogólnie jest super, dziś widziałam maluszka, biło mu już malutkie serduszko...no wzruszyłam się na maxa :) A wy jak dziewczyny? Oswoiłyście się z myślą, że będziecie mamusiami?

Gość kajaja
olgggaa, powiedziałabym inaczej - raz czuje go mocniej, raz słabiej.

no to i ja sie dolaczam :) test robilam 18/02. i wyszly 2 kreski mimo ze @ ma byc 25/02 :)

Gość kajaja
marti, miałam dokładnie to samo... ciąża była planowana, od kilku miesięcy sie nie zabezpieczalismy, ale nawet nie przypuszczałam, że stanie się to tak szybko... nawet nie zdążyłam zacząć fiksować, że nie mogę zajść :P żadnych świec, mierzenia temperatury itp. rzeczy :P a tu trach!

Gość kajaja
TAMAGOCI witamy i zapraszamy! jakieś objawy?

Gość olgggaa
Marti..25 - to na pewno wspaniale uczucie! nie moge sie doczekac kiedy ja uslysze bicie serduszka:D TAMAGOCI - witaj:) to bardzo szybko wyszedl Ci test Moja ciaza byla nieplanowana ale tak samo sie ciesze:)

kajaja ja tym bardziej w szoku, od 2 lat stosowaliśmy stosunek przerywany, nie zaszłam w ciąże aż pomyśleliśmy sobie że to pora i w jeden płodny cykl zaszaleliśmy...no i zakończyło się to ciążą :) Myślałam, że skoro przy stosunku przerywanym tak długo nie "wpadłam" to będzie ciężej ale gdzie tam..mam już małą istotkę w brzuchu :) Olgggaa to faktycznie wspaniałe uczucie :) Niedługo sama tego doświadczysz :) tamagoci- bardzo szybko test wykazał ci ciąże, ja robiłam pierwszy gdy okres spóźniał mi się 3 dni i wyszła jedna max gruba krecha i druga bladzieńka, dopiero po 10 dniach od spodziewanej @ wyszły dwie grubaśne krechy.

Gość olgggaa
mi 2 dni po @ wyszla juz druga kreska:) pozniej powtarzalam i byly juz 2 grube :)