Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stokrotka bez 100

gry planszowe, zabawki dla 4-latka

Polecane posty

Gość stokrotka bez 100

Czy możecie polecić jakąś grę planszową dla 4-latka? Mały będzie miał urodziny i nie mam pojęcia co mu kupić. Zabawkami zbytnio się nie interesuje. Jest jedynakiem i najczęściej spędza z nami czas na graniu (mamy grzybobranie, piranie, warcaby i autobusy). Przydałaby się jakaś nowa bo ile można? Syn nie potrafi a może i nie chce sam się sobą zająć, więc może polecicie coś co jest hitem w waszym domu, jakaś zabawka w tych robotów???? 🌼

Gość chinczyk, zgadni
kto to w wieku 4 lat robilo furrore

Gość polecam z doświadczenia
piankolina - farma, pizzeria, itp. Syfu z tego sporo ale będzie się sam tym bawił gra planszowa.... hmmm u nas jest kilka ale żadna nie robi furrory, dziecko ma również 4 lata. moja lubi domino układać, ma też grę doktora, nawet nawet.

Gość stokrotka bez 100
co to za piankolina? coś jak ciastolina?

Gość stokrotka bez 100
może jeszcze jakieś propozycje?

Gość PODOBNY DO MNIE
HALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO?

moze to nie wypada tak sie reklamować, ale co tam :P ja mam wyprzedaz zabawek, gry też mam .... gier dla 4 latka w sumie jest niewiele....moze chcialabys cos w dobrej cenie np: http://allegro.pl/gra-szalony-nosorozec-mattel-najtaniej-i1471101733.html albo http://allegro.pl/gra-planszowa-kreciki-jawa-najtaniej-i1471101755.html reszte mam dla starszych, chociaż zapraszam - zajrzyj tez na inne :D jest kilka od 6+ ...

Gość Mama 567
Ja kilka bardzo fajnych gier dla swoich dzieci kupiłam na tej stronie http://targowo.istore.pl/ i mogę polecić,to solidna i uczciwa firma.

i z granny: mój pierwszy quiz (choć dla 4 latka wg mnie to już za proste) - lepiej chyba zagadnki smoka obiboka, patyczaki poza tym to jeszcze mi się przypominaja takie małpki na drzewku tylko nie pamiętam jakiej to było firmy, bo my mieliśmy podróbkę i nam się połamała przy przeprowadzce :( a z droższych to nie pękaj prosiaczku, operacja, golf taki z krokodylem (nasz się coś pechowo zacina i nie oddaje piłki :( ) - choć wg mnie to te ostatnie gry nie warte są swojej ceny..

Gość Targowo.Istore.pl
Warto szukać gier planszowych w dobrych i sprawdzonych sklepach internetowych,tam mamy szeroki wybór i cena również jest w porządku. Zobaczcie na www.Targowo.Istore.pl

elo dzieki za info o konkursie z legoduplo właśnie wzięłam z córą udział. Fajnie że do wygrania są te zestawy szpital. Bo córa od niedawna pasjonuje się zawodem lekarza. Super spraw jak dla mnie. Pozdrawiam i jeszcze raz dzięki

Gość blonyneczka45
teraz tez nie wiem czy widziałyscie na stronce duplo poza konkursem rozdaja kupony rabatowe 20 procentowe na zakupuy lego w sklepach smyk , rewelka chyba im sie udzielił klimat swiateczny ;)

moja corka ma 4,5 roku, uwielbia tez bawic sie zestawami Playmobil, dosyc drogie ale bardzo fajne; synka tez ciagnie do tych zabawek chociaz nie ma jeszcze dwoch lat, tylko musze na niego uwazac bo tam jest duzo malusienkich elementow;

Coraz częściej możemy spotkać kilkuletnie dzieci posługujące się sprawnie smartfonem czy tabletem. Technologia otacza nas z każdej strony więc jest to nieuniknione ale warto pokazać dziecku jak można ciekawie i bezpiecznie korzystać z tego typu urządzeń. Istnieją różne gry edukacyjne, dostepne rowniez na telefon np. platforma edukacyjna Squla. Wiem o niej z artykułu który spotkałam w internecie: http://www.matkamezatka.pl/2017/02/gry-online-dla-4-latka.html Świetna propozycja dla mniejszych dzieci. Nauka w formie zabawy jest chyba najlepszą opcja dla dziecka.

Gość gość
Moj synek ma 4,5'roku lubi : 5 sekund junior, nogi stonogi, potwory do szafy, kamuflaz, kotobirynt, zebaty wilk, super farmer , zagadki czuczu A z zabawek ostatnio kroluja u niego klocki Incastro