Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julkaaaa z mazooooo

facet w co on gra? i po co? szkoda moglismy byc znajomymi

Polecane posty

Gość julkaaaa z mazooooo

zagadal do mnie facet na NK z pracy , zaczelismy czesto pisac najpierw nk potem telefon miesiac prosil o spotkanie w koncu sie zgodzilam (codzienne smsy,rozmowy natomiast- telefony- tylko wtedy kiedy mnie gdzies zapraszal - rzadko korzystalam z tych zaproszen ) , nagle musialam wyjechac na kilka tygodni na polnoc kraju i co , i cisza dzien dwa 4 w koncu sie odezwal , wrocilam na kilka dni do miasta znowu codzinne telefony zaproszenia ( chce dodac ze tez czest oodzywam sie pierwsza ) jak sie spotykamy czuc to "cos" ale trzymam go na dystans zadnych przytulasow calusow nic . Znowu musialam wyjechac i znowu cisza , nic sie nie odzywa , w koncu zadzownilam , pelen radosci odebral buzia mu sie nie zamykala i zaprosil mnie na weekend powiedzialam ze sie zastanawie i dam znac , na drugi dzien wyslalam eska ze oki ( ilez mozna ciagnac pseudo znajomosc) po czym nie odpisal juz ?? nie odzywa sie od kilku dni nie wiem co o tym sadzic?? jak mysllicie ?

Gość julkaaaa z mazooooo
nie ma tu nikogo ?

Gość julkaaaa z mazooooo
up

Gość manianaaana
dziwny jakis. zapytaj moze wprost o co mu chodzi? moze czeka na wieksza inicjtywe?

Gość Julia mazoooo
Moja inicjatywa była dość spora stanęło na wyslanym esie ze ok , wiec już chyba z mojej strony to wszystko , jak rozmawiamy to on jest super widać ze mnie szanuje i w ogóle ale kiedy zaczynaja się smsy wtedy bywa inny - oschly radzicie coś jeszcze ??

Gość Julia mazoooo
Iktwiecej ?

Może po prostu byłaś tak zdystansowana, że już ma dość ? Teraz cie złapał na tym, że zgodziłaś się na spotkanie i przez to Ty o tym rozmyślasz a on ma psychiczny spokój. Jeżeli długo by mnie jakaś kobieta zwodziła, i byłbym na tyle sprytny, to tak bym zrobił aby psychicznie się odciąć od tej osoby. Specjalnie, za to, że w moim mniemaniu sama nie wiedziała czego chce. Ale to tylko spekulacje. Ale faktycznie powinnaś sie najpierw zastanowić nad tym jak Ty go traktowałaś a nie szukac winy w nim. To takie powszechne.

Gość gwarekk
może nie doszedł sms

Gość julkaaaa z mazooooo
hmmmm traktowalam go normalnie jak znajomego , odiwedzialam go czasami zadzownilam pogadac , w koncu zeby nie bylo wlasnie ze ciagle trzymam go na dystans zgodzilam sie na ten weekedn i hop , nic sie nie dzeije nie odzywa sie , moze nie zyje :P :)

Gość julkaaaa z mazooooo
gwarek doszedl , odpisal mi porozmawiamy w sobote i jakos si enie odezwal :)

W takim razie jeżeli Ci na nim zależy jako materiał na coś więcej to warto z nim porozmawiać o tym, o czym piszesz tutaj. Jeżeli to ma być jedynie Twój znajomy, jak masz ich więcej, daj sobie spokój.

Gość julkaaaa z mazooooo
hmmmm01 pomyslam ze moglby byc kims wiecej dlatego sie zgodzilam ale skoro ja napisalam wykazalam inicjatywe on ppowiedzial porozmawiamy i cisza to chyba w sumie jasne ze ma mnie w duoie i nie szanuje jako kobiety ? i co mam zadzownic i powiedziec co sie stalo?? to torche nie w moim stylu , a moze sie myle ?

No nie powinnaś pierwsza dzwonić. Ale jeżeli ci na nim zależy to możesz go opierdzielić zawsze. :) Grunt to dobre dogadywanie.

Gość NIe martw się,
On tylko wpadł pod samochód, tylko ktoś go zamordował albo zginął w pożarze domu i dlatego nie może się do Ciebie odezwać. :-D :-D :-D A tak serio, jako kobieta, która ma wyjątkowego pecha trafiać na podrywaczy, piszę Ci, że on mi wygląda na takiego faceta, który traktuje Cię jedynie jak trofeum, które musi zdobyć i zaliczyć. To widać wyraźnie po tym, że zamiast dążyć do poznania Ciebie na spotkaniach, traci zapał z tego powodu, że się szanujesz i szybko nie dajesz się obściskiwać. Kiedy już Cię zdobędzie, szybko straci zainteresowanie. Innymi słowy mówiąc: nie zależy mu na Tobie, więc i nie traci zbytnio środków finansowych i energii na Ciebie, by Cię zdobywać, gdy nie ma Cię w pobliżu, a więc i tak nie ma szansy na przespanie się z Tobą. Dlatego nie odzywa się, gdy wyjeżdeżasz, ale ucieszył się, gdy zadzwoniłaś ztego wyjazdu (bo bardzo połechtało jego ego to, że za nim biegasz i nie możesz się doczekać rozmowy z nim, wtedy takiemu gęba się nie zamyka - wiem, bo jeden narcyz, na którego miałam pecha trafić, zachowywał się identycznie). No i jeszcze druga zła wiadomość: nie jesteś jedna. Tacy faceci lecą na kilka frontów - są tak przekonani o własnej atrakcyjności, że uderzają, do kogo się tylko da.

Gość julkaaaa z mazooooo
nie martw sie , moze masz racje a szkoda ... no nic znam swoja wartosc ..dam sobie rade :) hmmm01 dzieki za wszystko w jaki sposob mialabym to zrobic , nie chce wyjsc na taka ktorej to zalezy za bardzo :)

Gość NIe martw się,
Aha, słusznie podejrzewasz brak szacunku. Tacy mężczyźni nie szanują kobiet, a nawet nimi gardzą. I typowe jest dla nich też to, że nawet jeśli już się umawiają z jakąś kobietą i ona naturalnie po którymś spotkaniu zdecyduje się mu sama zaproponować jakieś wyjście, to oczywiście taki ogromnie się ucieszy, będzesz wyraźnie słyszała jego radość, ale w dniu spotkania dziwnym zbiegiem okoliczności ;-) "zapomni" o tym i się w ogóle nie odezwie (wygląda na Twój przypadek) lub zadzwoni, że właśnie mu wypadło coś równie prawdopodobnego jak Armageddon :-D , więc nie może przyjść. Przyjdzie tylko na te spotkania, które sam zaproponował, czyli wtedy, kiedy mu wygodnie, a od tych zaproponowanych przez kobietę zawsze się wykręci lub je oleje.

Gość IMO13256
Ja pierdolę, ksężniczki... Najpierw zwodzi faceta w chuj czasu, a jak coś nie po jej myśli to oczywiście JEGO WINA!

Gość julkaaaa z mazooooo
nie martw sie ... kilka razy odmoil spotkan , podobnie jak ja , kilka razy chetnie na nie przystał , czesto mnie zapraszal do restauracji etc naprawde sie wyilal pierwszy msc , i wiesz co kochana tak sobie mysle ze masz racje tylko po co to wszystko bylo ?? tyle zachodu zeby co zeby przestac sie odzywac ? bez sensu i tak postepuja dorosli faceci?? nigdy nic osbie nie obiecywalismy ale i tak go opierdole za to zachwanie cos czuje :)

Gość NIe martw się,
Po prostu mam już takie doświadczenie, bo jakoś zawsze niestety muszą za mną biegać takie dupki, więc to, co napisałaś o zachowaniu Twojego znajomego, nie jest dla mnie niczym nowym. Typowy schemat zachowania narcystycznych facetów.

Gość julkaaaa z mazooooo
imo a gdzie moje ksieznictwo ?? nie wie moze ty od razu wpadasz w ramiona osoby ktora poznajesz ?? dla mne fakt ze go odwiedzialam kilka razy dzwonilam pogadac ( zaprzyjaznialiosmy sie ) sweitnie sie nam gadalo i co od razu do lozka mialam mu wskoczyc ?? nie rozumiem

Gość szalona jolanta w koronkach31
faceci, to żałosna rasa :o też miałam z takim do czynienia; gdy trzymałam go na dystanas, to smsy o północy, wydzwaniał jak szalony, żyć nie mógł beze mnie, gdy w końcu pomyślałam, że może faktycznie mu zależy, to pozwalałałam na więcej i po 4 miesiącach mu się znudziło :D po miesiącu nie miał czasu napisać smsa, zapracowany biedaczek :) Ja to już tracę nadzieję, że jakiegoś normalnego po 30 :o

Gość IMO13256
Bla bla bla i jak zwykle z dupy wyciągniete wnioski.

Gość NIe martw się,
Tak Julka, bo oni potrafią się nadzwyczajnie wysilać, i nieraz nie jest to nawet 1 miesiąc czy 2, ale nawet pół roku, byle tylko zdobyć kobietę. Ale przez ten czas próbują zdobyć też kilka innych, dlatego często są z nimi dłuższe przerwy w spotkaniach, a im samym bardzo jest na rekę, gdy mogą się z Tobą przez jakiś czas nie kontaktować, bo wtedy mogą się zająć tą inną. Przykre, ale doświadczyłam tego dwukrotnie na własnej skórze.

Gość julkaaaa z mazooooo
nie martw sie ... on moze byc narcyzem kobiety mogly go zepsuc , napawiac go nuie chce :) wiesz zdziwilo mnie jego zachowanie bo naprawde sie zakolegowalismy nawet mowil ze jedzie tu do jakiejs panny, cos tam wspominal o innych bo zaznaczylam na poczatku ze ja na randki nie chodze , moze rzeczywiscie za bardzo sie z nim "zakumplowalam" ( odbieralam te jego wywyody jako zachete do zazdrosci) kurde :p

Gość NIe martw się,
IMO - nie z dupy, tylko z doświadczenia. Na własnej skórze doświadczyłam tego oszukiwania i podchodów, jak również odrzucenia, gdy uznali, że już zostałam zdobyta.

Gość julkaaaa z mazooooo
nie martw sie to przykre , normalnych facetow nie ma juz? co za dupki , to z jakimi laskami oni sie wiaza na stale ?/ przeciez musi nadejsc taki moment w ich marnym zyciu :)

Gość julkaaaa z mazooooo
imo a co niby w takich sytuajach , jakie wyciagac wnioski jak nie te co zostaly napisane powyzej ??

Gość IMO13256
Bo na takich leciałaś i nie unoś się wielką moralnością, gdyż niemal wszystkie kobiety jakie kiedykolwiek znłem robiły to samo.

Gość NIe martw się,
Narcyzami się stają przede wszystkim przez przykre dzieciństwo, najczęściej z powodu braku poczucia miłości ze strony rodziców lub tego, że ci rodzice stawiali przed nimi wciąz to nowe wymagania, by zasłużyli sobie na ich pochwałę i uwagę, których nie mogli spełnić. Ale nie zmienia to faktu, że jako dorośli ludzie mają upośledzoną emocjonalną stronę osobowości, nie potrafia kochać i nie mają wyrzutow sumienia, że kogoś ranią.