Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julkaaaa z mazooooo

facet w co on gra? i po co? szkoda moglismy byc znajomymi

Polecane posty

Gość julkaaaa z mazooooo
ishierka oczywiscie ze bym zadzownila jasne ale ost krok byl wlasnie z mojej inicjatywy teraz chyba kolej na niego , odpisal na esa porozmawiamy w sobote i ciszaa heeh :) nie martw sie opinia kazdego faceta sie liczy ale Twoje doswiadczenia tez sie przydaja :) moz mi wyparowal :)

Gość julkaaaa z mazooooo
nie nie ma na pewno ( znam kilka osob z jego otozneia ;) )

Gość NIe martw się,
Piszę, żeby Cię uchronić przed takim rozczarowaniem, a przede wszystkim traumą, że ktoś mógł być do tego stopnia bezczelny, żeby sądzić, że może Cię wykorzystać, do czgeo mu się tylko spodoba. No ale jeśli wolisz zrobić inaczej, to Twoja sprawa, Twoje życie. Tylko będziesz tego niestety żałowała. Ale może dobrze, bo potem stosunkowo szybko rozpoznasz taki typ osobowości i już nie dasz się wmanewrować.

Dziwne, że mu zależało, dostał odpowiedź, która z pewnością go ucieszyła...i się nie odezwał...ja z natury nie wytrzymałabym, żeby nie dowiedzieć się o co chodzi:P no taka jestem:P

Gość NIe martw się,
julkaaaa z mazooooo nie nie ma na pewno ( znam kilka osob z jego otozneia ) Nasi znajomi też tak długo sądzili, on świetnie to ukrywał.

Gość IMO13256
Julka on wycofał sie raz, Ty z kolei jak sama napisałaś często mu odmawiałaś jak Cię zapraszał. Teraz po tym wszystkim jego ostateczny bybryk pokazuje, że gra - skutecznie zresztą. Nie martw się, Ty się w dyskusje nie wdawaj, tylko śmigaj po aparat robić zdjęcie swoich cycków.

Gość julkaaaa z mazooooo
bo ja to widze tak :) nic mi nie obiecywal ja jemu tez nie poznawalismy sie , wiec nie ma obowiazku zachowywac sie wobec mnie jak wobec partnerki , ja mu powtrarzlaam ze jest fajnym kolega i wogole , spotykajac sie z nim byly podteksty "partnerskie" alw spotkania wygladaly czysto kolezensko nie wiem czy to wazne ale napisze :)

moze jakas jego Inna dorwała komórkę, przeczytała smsy od Ciebie i rozwaliła mu telefon, zabrała kartę sim i spłukała ją w toalecie:P

Gość IMO13256
Rzadko, który facet chce się spotykać z kobietą na koleżeńskiej stopie...

Gość julkaaaa z mazooooo
iIMOO no walsnei dziala , nigdy bym nie pomyslala zawsze mialam sie za ogranieta i za taka bede malo skromna ktora zonglowala jak chciala i bagle dalam sie w taka gierke wciagnac i nie wiem co robic jak sie zachowac , kurdeee nooo , w ogole nie wiem czy to gierka , TY jako facet - meski umysl bardzo pomagasz :)

Gość julkaaaa z mazooooo
isjoierka moze wpadl pod pociag :D hahahaha nie ja nie wierze w takie bzdury :) tylko zastanowilo mnie jego zachowanie czy dal se siana czy zaczal pogrywac a jesli zaczal pogrywac to dlaczego i po co skoro wyrazilam ta zasrana chec jechania z nim na ten zasrany weekend

Gość IMO13256
Odpuść sobie, a jeśli jest to dla Ciebie zbyt dużo to zrób porządne rozeznanie kim on tak naprawdę jest.

Gość julkaaaa z mazooooo
IMO oki odpuszcze ale przyznaje pierwszy facet ktry sprawil ze napisalam na forum heheheh:) gierki sa dobre dla licealistow :)

Gość IMO13256
Ishkierka, to nie bardzo tak. Dla faceta lepszym, duzo lepszym kolegą jest inny facet. To działa w dwie strony. Facet bez kolegów z większościa koleżanek, przeważnie ma cos nie tak z głową, tak samo kobieta z facetami-kolegami. Sorry.

Gość NIe martw się,
Ishkierka - jego ego już zostało połechtane, wystarczyła mu informacja, że Julka chce się z nim spotkać, czym potwierdziła jego atrakcyjność. To podobny mechanizm do mechanizmu erotomanów-gawędziarzy - ci w kółko będa nawijali o seksie i o tym,czego to oni nie mogą i...na tym koniec.

Gość julkaaaa z mazooooo
czyli nie tak cos jest ze mna bo ja mam wiecej kolegow akurat :)

Gość IMO13256
Julka teraz wyciągnij wnioski i zapamiętaj nauczkę. Żebys wiedziała jak następny bedzie pogrywał o co biega, a także jak czuje sie facet, gdy TY tak robisz...

Gość IMO13256
Julka czy określisz siebie słowami jako kobietę, która nie lubi się kolegować z innymi babkami bo sa popieprzone? Jeśli tak, to sorry - masz nasrane w baniaku... "Nie martw się", widzę, że odpowiadasz, ale nie widzę cycków.

Gość julkaaaa z mazooooo
oki IMO zapamietam i przepraszam wszystkich facetow ktorym to robilam :) odp mi jeszcze na pytanie jedno zebym lekcje pochlonea w calosci - skoro doszlismy do wniosku ze on pogrywa - to po co pogrywaja faceci z laskami nie latwiej powiedziec sory mala ale spadaj ? po co te gierki wszystkie ze strony facetow oczywiscie ??

Gość julkaaaa z mazooooo
nie imo mam kilka kolezanek ktore uwielbiam ale kolegow wiecej tak to juz jest :) dlaczego mialabym o kobietach mowic ze sa popieprzone to najwspanialsze istoty na swiecie :)

Gość IMO13256
@julkaaaa z mazooooo "odp mi jeszcze na pytanie jedno zebym lekcje pochlonea w calosci - skoro doszlismy do wniosku ze on pogrywa - to po co pogrywaja faceci z laskami nie latwiej powiedziec sory mala ale spadaj ? po co te gierki wszystkie ze strony facetow oczywiscie ??" Czemu też graja kobiety? BO TO KURWA JEDNAK DZIAŁA. Jak sama widzisz. Gra, aby "wygrać" trzeba jednak umieć...

Gość NIe martw się,
Julka, sama sobie odpowiedz po prostu na jedno pytanie: chcesz być z kimś, kto z Tobą pogrywa? Jeśli prowadzi gierki, to znaczy, że coś tu nie tak. Tam, gdzie ludziom na sobie zależy, nie mają miejsca żadne gierki, bo nie są do tego potrzebne osobom, które są w sobie naprawdę zakochane i są wobec siebie uczciwe. Sama pomyśl, po co grać kogos innego, jeśli chce się być akceptowanym za to, jakim się jest i takim doceniamym i kochanym? Jak się nie odezwie albo odezwie się trzeciego dnia od Twojego sms-a, to będzie pewne, że stosuje na Tobie tricki.

Gość IMO13256
"Jak się nie odezwie albo odezwie się trzeciego dnia od Twojego sms-a, to będzie pewne, że stosuje na Tobie tricki." Tutaj się zgodzę. Stara, skuteczna sztuczka, stosowana NA POCZĄTKU znajomości. A skoro sie juz z Toba zgadzam, to Ty możesz pokazać mi swoje CYCKI!

julkaaaa jakby facet powiedzial "spadaj" rzeczywiscie byloby prosciej...wlasnie dlatego tak nie robi. zeby wlasnie tym sposobem zawrocic kobiecie w glowie

Gość julkaaaa z mazooooo
ale o milosci slowa nie powiedzialam ja go dopiero zaczelam lubiec :) i wiesz " nie martw sie " nie wyobrazam sobie byc kims kto probuje ze mna pogrywac , nie jestem glupia takie rzeczy widze jesli chodzi o wiazanie sie , tutaj dopiero zaczynala sie znajomosc wiec nie zwracalam na to uwagi wiekszej , dlatego zadalam pytanie czy on moze pogrywac np po to zeby wzbudzic we mnie jakies uczucia wyzsze niz np kolezenstwo

Gość NIe martw się,
julkaaaa z mazooooo oki IMO zapamietam i przepraszam wszystkich facetow ktorym to robilam odp mi jeszcze na pytanie jedno zebym lekcje pochlonea w calosci - skoro doszlismy do wniosku ze on pogrywa - to po co pogrywaja faceci z laskami nie latwiej powiedziec sory mala ale spadaj ? po co te gierki wszystkie ze strony facetow oczywiscie ?? ------------ Jak to po co? Zazwyczaj po to, żeby się z kobietą przespać. Ale są też tacy, że robią tak np. po to, aby dzięki związkowi z kobietą wspiąć się po szczeblach kariery, aby skończyć studia, co w innej sytuacji mogłoby być bardzo trudne lub niemożliwe lub by znaleźć kogoś, z kim dla wygody będzie można na pewien czas zamieszkać i na niej żerować do czasu aż nie znajdzie następnej, itp.

Gość julkaaaa z mazooooo
IMO to jest poczatek znajomosci :) dlatego pytam :)

Gość julkaaaa z mazooooo
Nie martw sie rzeczywiscie trafialas w zyciu na dupkow skoro teraz wszystkich "gierkowiczow" wrzucasz do jednego worka :)