Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julkaaaa z mazooooo

facet w co on gra? i po co? szkoda moglismy byc znajomymi

Polecane posty

Gość julkaaaa z mazooooo
IMO kurwa mac czyli sugerujesz ze zeby pokazac - stary mozemy byc czyms wiecej niz znajomymi powinnam byla od razu mu wskoczyc do lozka :D ???????????

Gość NIe martw się,
julkaaaa z mazooooo nie martw sie to przykre , normalnych facetow nie ma juz? co za dupki , to z jakimi laskami oni sie wiaza na stale ?/ przeciez musi nadejsc taki moment w ich marnym zyciu Nie wiążą się, bo nikt nie chce takiego palanta (znam też takiego, który jest po 50-tce i wciąż sam), albo wyjątkowo z takimi, które się w końcu nie zorientują, że ten człowiek nimi manipuluje. Ale zwykle szybko kończy się to rozwodem.

Gość IMO13256
A ta dalej swoje.

Gość julkaaaa z mazooooo
nie martw sie , szkoda i go troche odpuszczac ale z tego co piszesz to widze ze chyba warto wiac , jak sie odezwie to co? powiedziec sorry spadaj ? :) jak Ty konczylas znajomosci z takimi typami :)

Gość julkaaaa z mazooooo
IMO to wytlumacz mi , zebym wiecej podobnego bledu nie popelnialam bo naprawde nie wiem o co Ci chodzi nie ogarniam Twojego przekazu :)

Gość IMO13256
Jak się odezwie to będziesz miła, grzeczna, ale troche zajęta. A potem NO CONTACT z Twojej strony.

Gość NIe martw się,
IMO13256 Bo na takich leciałaś i nie unoś się wielką moralnością, gdyż niemal wszystkie kobiety jakie kiedykolwiek znłem robiły to samo. Ciekawe, że mnie nie znasz i nic o mnie nie wiesz, ale jesteś pewien, że na nich leciałam. :-D Twoje logika doprawdy poraża. Nie leciałam na nich, tylko oni na mnie lecieli. Ja żadnego z nich nie chciałam, z różnych powodów, i odmawialam jednemu i drugiemu po parę miesięcy. Ale oni stawali na głowie, aż w końcu dla świętego spokoju zgodziłam się z nimi spotkać. Ale długo to nie trwało, bo dostrzegałam, jacy są i kończyłam znajomość z nimi.

Gość IMO13256
Dobra wytłumacze ci czemu sie czepiam. WSKAŻ MI, W KTÓRYM MIEJSCU MOICH POSTÓW NAPISAŁEM ABYŚ DAŁA MU DUPY?! CZEKAM.

Gość julkaaaa z mazooooo
IMO czylli udawac spoko nic sie nie stalo?? a moze jakas lekcyjke na temat szacunku :D Nie maerrtw sie a dalas ktremu kolwiek szanse pokazania sie od lepszej strony czy od razu ich spalawialas bo wiedzialas "co to za typ??

Gość julkaaaa z mazooooo
IMO ale zarzucales mi ze bylam ksiezniczka bo chcialam najpierw sie zakumplowac i zapoznac

Gość IMO13256
Nie mratw się, ale Ty pieprzysz. Najpierw leci standardowe: "nie oceniaj mnie, bo mnie nie znasz" A potem twierdzisz, że idziesz na randkę z fagasami, których nie lubisz, aby dali ci spokój... Dobra, pokaż cycki! Będe Cie ZAMĘCZAŁ tą prośbą, aż pokażesz...

Gość julkaaaa z mazooooo
IMOOO daj sobie siana z tymi pojazdami kazda laska jest inna i koniec i z uwagi na to ze jesrtes facetem - przesralam ta znajomosc?????

Gość NIe martw się,
julkaaaa z mazooooo nie martw sie , szkoda i go troche odpuszczac ale z tego co piszesz to widze ze chyba warto wiac , jak sie odezwie to co? powiedziec sorry spadaj ? jak Ty konczylas znajomosci z takimi typami Jasno i wyraźnie mówiłam im, na jakim kłamstwie ich przyłapałam i że widać ich obojętność (bo wydawało im się, że mnie zdobyli :-D ). Było to dla nich tak duże zaskoczenie, że ich zatykało. I zaraz dodawałam, że to koniec i żeby nie dzwonili więcej. I tyle. Oni przyłapani na kłamstwie zwykle nie mają już odwagi kontynuować znajomości. Po tym, jak im pokażesz, że ich przejrzałaś, nie będą juz się odzywać - najchętniej zaszyliby się gdzieś, gdzie ich nie znajdziesz, bo w rzeczywistości to tchórze, tylko zgrywają wspaniałych, gdy chcą się popisać przed kobietą.

Gość IMO13256
Zarzucałem Ci, że jestes księżniczką bo bawiłaś się w gierke "paniusia niedostępna". Lekcja szacunku pokaże mu tylko, że jestes zła, a złość to emocje - czyli ma dalej szansę.

Gość julkaaaa z mazooooo
IMO w nic sie nie bawilam poprostu chcialam go poznac lepiej nie mam w naturze bycia od razu dostepna :) spoko nie bedzie lekcji o szacunku nie odzywac sie pierwsza ( to wiedzialam ) badz mial i udawaj ze nic sie nie stalo??

Gość NIe martw się,
IMO - znów Twoja logika szwankuje. Nigdzie nie napisałam, że szłam na randke z kimś, kogo nie lubię. Sam pomyśl: skąd mam niby wiedzieć, czy kogoś lubię czy nie lubię, skoro go nawet nie znam? A przed spotkaniami przecież ich nie znałam. :-P

Gość julkaaaa z mazooooo
kurde nigdy nie mialam problemow z facetami i nagle trafil sie gagatek :)

Gość dobre dobre dobre
zaden zdrowy facet nie wlezie w takie badziewie

Gość IMO13256
"Ja żadnego z nich nie chciałam, z różnych powodów, i odmawialam jednemu i drugiemu po parę miesięcy." Określ się dziewczyno.

Gość NIe martw się,
Jak zwykle bzdura IMO - jesteś dowodem na to, jak Wy faceci wyobrażacie sobie zbyt wiele. Na jednego z tych narcyzów naprawdę byłam wściekła i nie miało to nic współnego z tym, że miał szansę, tylko dokładnie z tym, że o jakiejkolwiek szansie mógł zapomnieć. Byłam wściekła, że tak sobie ze mną pogrywał i chciałam tą złością dać mu do zrozumienia, żeby się ode mnie odczepił.

Gość julkaaaa z mazooooo
IMOOO wydajesz sie byc ogarnietym facetem wtemacie wiec poradz cos :D Nie martw sie - a moze poprsotu nie iskrzylo po glebszym zapoznaniu sie ??

Gość dobre dobre dobre
no to sie odczepil. powinnas byc szczesliwa. o co sprawa?

Gość NIe martw się,
Napisałam "różne powody", a Ty juz dośpiewałeś sobie resztę. Nie miało to niczego wspólnego z tym, że ich nie lubiłam, bo na tym etapie nie mogłam tego określić, ani z tym, że zgrywałam księżniczkę. Innych powodów może być wiele i nie muszę Tobie ich tutaj tłumaczyć.

A ponoć mężczyźni lubią "niedostępne" kobiety? Lubią być typem łowcy..:)

Gość IMO13256
Julka po prostu daj sobie spokój. No chyba, że ego boli...

Gość dobre dobre dobre
typem lowcy to mozna byc jak jest co lowic.

Gość IMO13256
Pozabiegać o babkę jest fajnie, ale nie o taką co gra w gierki: tak spotkamy się, nie nie spotkamy się, tak spotkamy się - a może nie.

julkaaaa, jak to mówią "tego kwiatu jest pół światu", jak nie ten, to trafi się inny...

Gość julkaaaa z mazooooo
IMO ego boli jak cholera i o ot w tym wszystkim chodzi :) eeee co robic co robic :) ide zrobic balwana i aniola na sniegu :) piekna pogoda na zewnatrz :))

Gość NIe martw się,
julkaaaa z mazooooo Nie martw sie - a moze poprsotu nie iskrzylo po glebszym zapoznaniu sie ?? ----------- A słyszałaś o manipulacji? Ja ją wyczuwam wyjątykowo dobrze, więc mnie wchodzenie w związki z kimś takim, kto chciał wykorzystać mnie do swoich celów, nie interesowało. Choć przyciaganie było niemałe, z obydwoma.