Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julkaaaa z mazooooo

facet w co on gra? i po co? szkoda moglismy byc znajomymi

Polecane posty

IMO, w zupełności się z Tobą zgadzam. Moja siostra też tak robiła, ale jak w końcu znalazł się ten Jedyny, całkiem zmieniła się i swoje postępowanie...

Gość julkaaaa z mazooooo
ishierka kochana masz racje w dupie go mam a jak sie odezwie - a cos podjerzewam ze sie odezwie to wtedy wciele w zycie rade imo :) zreszta nie bedzie trudno ciagle jestem zajeta -no dzis mam wolny wieczor to wariuje :)

Gość NIe martw się,
Z jednym nawet trudno było się "głębiej" zapoznać, skoro na tych spotkaniach miał skłonność do wygłaszania monologów. :-D

Gość IMO13256
Nie martw się, pokaż cycki!

Gość NIe martw się,
A IMO zdecydowanie do rozsądnych nie należy, poczytaj go trochę na Kafe - co wątek, to ręce opadają.

z tym "niedostępem" czasem można przesadzić...ale i tak uważam, że facet opisany przez julkaaaa to typowy podrywacz- zaliczacz...nie znam, więc mogę tylko z opisu wnioskować...

Gość NIe martw się,
Spadaj IMO! :-P

Gość julkaaaa z mazooooo
no dobra ishierka troche pogrywalam nie ma co kilka razy specjalnie odwolalam wczesniej ustalona " randke" - przesralam zabawami rodem z lceum fajnie zapowiadajaca sie znajomosc :/ wrrrrr

Gość IMO13256
Pokaż cycki i nie smęć!

Słuchajcie, IMO to facet więc opisuje wszystko z perspektywy faceta, a takie uwagi również są cenne. Kto lepiej zrozumie faceta jak nie drugi facet???

Gość NIe martw się,
Ishkierka - no właśnie o tym cały czas piszę: to typowe zachowanie takiego zaliczacza-oblatywacza.

Nie przesrałaś, bo jak można coś przesrać, co się nawet nie zacZęło na dobre???

Gość julkaaaa z mazooooo
lubie byc zdobywana i odpowiadalo mi to jak sie lasił i prosil potem odpuscil torche wiec sama inicjowalam spotkanka ktore byly super :) no ale jak wiadac zostalam z reka w nocniku :)

Gość IMO13256
Ishkierka ma rację, jestem facetem i oczekuję zobaczyć cycki "Nie martw się".

Gość julkaaaa z mazooooo
ishierka no racja , ale moglo sie fajnie rozwinac a teraz dupa nie rozwinie sie :P

Gość IMO13256
I dobrze! Jeśli chcesz juz grać to nie w "Panią Niezdecydowaną", tylko w "Panią Bardzo Zajętą". Pani Niezdecydowana wkurwia facetów szczególnie jak się z planów wycofuje. Pani Bardzo Zajeta jest intrygująca, gdyż "obie" strony pracują nad znalezieniem dla siebie czasu.

Gość NIe martw się,
Ishkierka Słuchajcie, IMO to facet więc opisuje wszystko z perspektywy faceta, a takie uwagi również są cenne. Kto lepiej zrozumie faceta jak nie drugi facet??? Z perspektywy faceta może być to cenne, o ile nie jest to IMO. I jest jeszcze jedna sprawa - często nawet najlepszy kumpel nie zna prawdziwej natury i prawdziwego podejścia do kobiet takiego narcystycznego zaliczacza, bo oni bardzo dbają o swój wizerunek. W oczach znajomych i kumpli chcą uchodzić za normalnych i szanujących kobiety. Ja z tym jednym mieliśmy wspólnych znajomych i oni niczego nie wiedzieli, byli zdziwieni, gdy im powiedziałam, jaki to typ człowieka. Ale pewnego dnia przypadkiem jeden z nich zobaczył go na mieście z inną, a potem usłyszał od kolegi, że tamten widział go jeszcze z inną kobietą w niedwuznacznej sytuacji.

julkaaaa, mojej siostry ten Jedyny starał się o nią ponad rok, ona była zupełnie jak Ty...zawsze mi mówiła, że to ona ma być zdobywana, itp. a i tak jego miała w d... Ale on nie popuszczał...w końcu postanowił sobie dać spokój. wtedy to ona została jakby trafiona strzałą amora...i są ze sobą już sporo, obydwoje w równym stopniu pielęgnują swoje uczucie. Po prostu nie trafiłaś na fajnego faceta, któremu zależałoby na Tobie. odpuszcza szybko tylko taki facet, który chce, by mu dać d... Facet, który chce więcej - zaczeka i bardziej się postara...A lepiej być trochę niedostępną niż pomiataną przez faceta...

Gość julkaaaa z mazooooo
napiszcie ostani raz jak sie odezwie to i tak powiedziec soryy ale spadaj , jak uslysze to jeszcze raz to dam sobie siana - dlatego tak mecze -bo zakloca mi zastanwianie sie nad tym wszystkim moj plan dnia :)

kochana, jeśli się odezwie to pierwsze Twoje pytanie powinno byc, co sie stalo, ze sie nie odzywal...

Gość julkaaaa z mazooooo
ishierka wlasnie o to chodzi ze ja dwa miechy bylam nieulegla i wogole , ale inicjowalam czasem spotkanka na zasadzie " nie mam cie calkowicie w dupie" i tak sie bawilam mialam go gdzies na dobra sprawe i dopiero jak on mnie olal to nagle zaczelam szalec :) tak to dziala

Gość IMO13256
Julka włącz mózg. Nic nie będziesz słała, a jak sie odezwie to kulturalnie wytłumaczysz mu, że nie za bardzo masz czas na rozmowy i sie pożegnasz (na sms'y nie odpiszesz). Nie martw się, gdzie te cycki, bo nie widzę?

Gość julkaaaa z mazooooo
ishierka to wtedy wedlug imo pokaze ze mi zalezy i emocjonalnie sie wciagnelam :) heheh jestem stara a glupia :) a Twoja siostra przypomina mmi mnie sama :)

Gość NIe martw się,
IMO13256 Pani Niezdecydowana wk**wia facetów szczególnie jak się z planów wycofuje. Czy Ty potrafisz czytać? To on się póki co wycofał z planów, to on gra niezdecydowanego. A prawda jest taka, że on po prostu w ten sposób ćwiczy przejęcie kontroli nad Nią - spotka się z Nią tylko, kiedy to on będzie tego chciał i kiedy będzie mu to na rekę (czytaj: kiedy Ona będzie z powrotem w domu i będzie mógł mieć nadzieję na pzrespanie się z nią, a przy okazji nie będzie miał na ten dzień zaplanowanego spotkania z inną kobietą, nad którą równolegle pracuje).

Gość julkaaaa z mazooooo
yhym a jak sie zacznie wtedy starac ?? juz raz taka przerwa byla jak pierwszy raz wyjechalam i jak wrocilam to wielki lowelas codziennie dzownil i sie staral tym razem rozumiem ze mam odpuscic?/ nie jest wart i wogole ???? :)

No to może sobie odpuścił już...albo czeka na przejęcie inicjatywy...ja bym się na pewno odezwała do niego z pytaniem co tam u niego, czy sms doszedl, bo to różnie bywa. jesli Ci na nim zalezy, to co Ci zalezy zadzwonic?

Gość NIe martw się,
julkaaaa z mazooooo ishierka to wtedy wedlug imo pokaze ze mi zalezy i emocjonalnie sie wciagnelam heheh jestem stara a glupia a Twoja siostra przypomina mmi mnie sama No chyba jesteś, skoro rzeczywiście masz swoje lata, a wierzysz IMO. Wierz kobietom, które z takimi typkami miały do czynienia, bo oni całkiem inaczej zachowują się wobec zdobywanych kobiet niż wobec znajomych. Są doskonałymi aktorami i przed wszystkimi grają, tyle że inne role.

Gość julkaaaa z mazooooo
Nie martw sie ma racje to on sie nagle wycofal - nieodpisujac z planow ktore sam zreszta zaproponowal :) dziwak :)