Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julkaaaa z mazooooo

facet w co on gra? i po co? szkoda moglismy byc znajomymi

Polecane posty

Gość NIe martw się,
Ishkierka julkaaaa jakby facet powiedzial "spadaj" rzeczywiscie byloby prosciej...wlasnie dlatego tak nie robi. zeby wlasnie tym sposobem zawrocic kobiecie w glowie I też dlatego, żeby przy okazji zostawić sobie otwartą furtkę, jakby nagle mu się seksu zachciało. Gdyby powiedział "spadaj", to już nie miałby odwrotu, bo zakończyłby znajomość. A tak zawsze może się znów odezwać i wcisnąć Jej jakiś kit, że nie mógł się wtedy odezwać, bo akurat porwali go Marsjanie, by zrobić na nim eksperymenty (sama rozumiesz... :-D ).

Gość IMO13256
Nie martw się, zamiast grać rolę wściekłej, zgorzkniałej suki, pokazała by mi cycki.

Gość julkaaaa z mazooooo
ludzilam sie jeszcze ze moze skoro w normalny sposb nie zdobyl jakiegos mojego uczucia to moze gierkami myslal ze sie mu uda , no ale widze ze bez szalu :)

Gość NIe martw się,
Julka, to nie dlatego, że trafiałam na dupków, bo bylam też z dwoma normalnymi, porządnymi mężczyznami. Z jednym łączyła nas wzajemna miłość. Dlatego mam porównanie. Gierek nie stosują uczciwi ludzie, nie ci, którym rzeczywiście zależy, a nie tacy, którzy tylko tak twierdzą, aby kobiecie zamydlić oczy.

Gość julkaaaa z mazooooo
NIE MARTW SIE istnieje szansa ze wpadl mimo wszystko pod pociag :)

Gość NIe martw się,
;-) Jeśli wpadł, to będzie miał szczęście, bo w drodze wyjątku nie złoisz mu skóry za to, że nie odpowiedział. :-D

Gość IMO13256
NIE MARTW SIĘ. PRZESTAŃ UDAWAĆ, ŻE MNIE NIE MA, TYLKO POKAŻ CYCKI!!

Gość julkaaaa z mazooooo
heeh to najlepsze co moglo mu sie przytrafic :) w sumie gdyby ni efakt ze zaczal te zagrywki ze mna po cos tam i dopiero to mnie zaintrygowala ( ? ) hehe to moge szczerze powiedziec ze na dzien dzisiejszy stwierdzam ze nie ma nic w nim szczegolnego , w sensie wygladem to on nie grzeszy , przeszla mu kolo nosa zajebista dupa jaka jestem :D a co poslodzic trzeba sobie :)

Gość dobre dobre dobre
ale po co wam dziewczyny te wszystkie gierki? Lubicie to? bo jesli nie to nie rozumiem,. julcia juz sie sama zlapalas-gralas gralas kombinowalas a teraz sama nogami przebierasz. a nie lepiej prosto i otwarcie. biale jest biale a zielone jest zielone. czy to dla was za trudne moze jest?

Gość julkaaaa z mazooooo
dobre doszlam do wniosku ze to bezsensu , ja tez juz nie bede pogrywala , chce to ide nie chce to nie spotykam sie i koniec :) a ten jak zadzowni to powioem mu wprost ze jezeli probuje pogrywac to nie spada daaaaaelkooo dlaeko :)

Gość dobre dobre dobre
on pewnie nic nie pogrywa tylko robi co mu mowisz. powiedzialas ze chcesz tylko po kolezensku no to jest tylko po kolezensku. do kolezanki przecziez nie musi tesknic jak wyjezdza.

Gość NIe martw się,
Julka, dotarłaś do sedna sprawy. Właśnie o to chodzi: nie ma w nich niczego szczególnego i właśnie dlatego oni grają swoje role i manipulują ludźmi, aby innym wydawało się, że mają to coś, czego w rzeczywistości im brakuje. Jak przebijesz się przez tą skorupę (a uwierz, że nie warto się przez nią przebijać), którą z zaparciem budują wokół siebie, to okazuje się, że w środku nie ma...nic. A oni to tylko zakompleksieni tchórze, którzy boją się najmniejszej konfrontacji.

Gość NIe martw się,
dobre dobre dobre - ja nie jestem osobą, która z kimkolwiek pogrywa, nie lubię gierek. Ale w pewnym momencie z tymi dwoma nie miałam innego wyjścia, bo gdy wyczuwasz, że ktoś na Tobie trenuje gierki, to obronić się przed nimi i odkryć ich prawdziwe zamiary możesz jedynie podejmując z nimi tę grę.

"julkaaaa z mazooooo dobre doszlam do wniosku ze to bezsensu , ja tez juz nie bede pogrywala , chce to ide nie chce to nie spotykam sie i koniec a ten jak zadzowni to powioem mu wprost ze jezeli probuje pogrywac to nie spada daaaaaelkooo dlaeko " Obyś była pewna tego co piszesz i nie wyszła na idiotkę. Widzę, że szybko zmieniasz zdanie. Nie zauważyłaś, że tak naprawdę byłaś sama w stosunku do niego zdystansowana. Jak bym był nim to sam bym się z Tobą już nie spotykał. Jesteś pewna albo nie. Nie ma niczego po środku. To co jest po środku jest na nie. Więc jak Ty jesteś po środku to po prostu daj jemu spokój. Teraz możesz udawać taką fajną ale tak naprawdę to on jest teraz górą. Chore. Tak się zaczynają właśnie gierki.

Gierki zaczynają się głównie z przyczyn kobiet. Faceci nie są na tyle sprytni, żeby w nie grać. One są jedynie następstwem tego, że facet czuje się odrzucony. Jeżeli kobieta tego nie widzi, do tego szuka przyczyn u faceta jest zwyczajnie niezbyt mądra.

Gość julkaaaa z mazooooo
hmmmm szczerze to nie zamierzam robic nic , co ma byc to bedzie i wszystko zaden facet nie bedzie gorowal ?? bo niby dlaczego on jest nade mna ?? sluchaj zaprzyjaznilam sie z nim i wszystko bylam posrodku trudno oczyscilam sie na tym forum i wszystko :)