Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ziemski

czy ktoras z pan bierze na dziecko zasilek pielegnacyjny? Mam pytanie

Polecane posty

Gość ziemski

zlozylismy z zona papiery zeby przyznali zasilek dla corci, dostalem dzis odpowiedz z terminem komisji lekarskiej. Napisali tez zeby wziasc dokumenty i "opinie psychologiczna z okresleniem ilorazu inteligencji". Co to u licha znaczy, mam isc do psychologa z dzieckiem? Ona ma rok i 3 mies dopiero.

Gość nananannanana
u nas nic takiego nie było psycholog był na komisi warto tam zadzwonic i sie dowiedziec

Gość U mnie tez nic takiego nie byl
o tez bylam z 3 miesiecznym dzieckiem psycholog byl na miejscu robil z nia wywiadna samym poczagtku lepiej zadzwonic i sie dowiedziec:)

Gość moze im
sie cos pomylilo

Gość dokładnie tak
na komisji o orzekaniu o niepełnosprawnosci jest psycholog dziecięcy i on przeprowadza wywiad-w tym przypadku z rodzicami,na podstawie ktorego bedzie wydane orzeczenie,dziecko bedzie tez zbadane przez obecnego tam lekarza.

Gość ziemski
ale tam jest napisane zeby miec to ze soba, ten dokument od psychologa

Gość pracownik socjalny ,.......
żeby starać się o zasiłek musisz mieć jakies podstawy - historia leczenia, zaświadczenia, opinie... a na komisji swoją drogą lekarz bada dziecko - bez względu jaka to choroba

A co ty myślisz, że 1,5 rocznemu dziecku nie da się sprawdzić ilorazu? Po prostu testy będą na ten wiek, czy siada, czy staje, czy coś zaczyna mówić, itp.

Te koimsje to jedna wielka bzdura i siedzą na nich kretyni co w ogóle nie znają sie na niczym. Patrza tylko w papiery i przepisują. Dlatego chca mieć badania.