Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olekkkkkwielkikier

Hiszpański - przetłumaczyć krótki tekst

Polecane posty

Gość olekkkkkwielkikier

Polacy znani są na całym świecie ze swojej gościnności i otwartości. Wysoka jakość usług świadczonych dla turystów oraz rosnący poziom życia sprawiają, że goszczący w Polsce cudzoziemcy są zachwyceni wrażeniami z pobytu w naszym kraju. Dla amatorów wypoczynku aktywnego i zwiedzania, korzystania z kąpieli morskich i wspinaczek górskich, Polska ma tak wiele propozycji, że zachęca do ponownego przyjazdu i odkrywania kolejnych regionów.

Gość kskcmcosjoja
Fajny dowcip z tą Polską :D Sam to wymyśliłeś? Co do tłumaczenia, to uczę się hiszpańskiego od roku, więc nie za bardzo umiem przetłumaczyć, ale na pewno ktoś się znajdzie :)

Gość olekkkkkwielkikier
hehe nie, ja też uczę się dopiero od roku,a już jest ode mnie wymagana znajomość tylu słówek i na dodatek pisania wypracować na dosyć dziwne tematy

Gość olekkkkkwielkikier
błagam niech mi ktoś pomoże translator google się nie sprawdzi ;P

Gość olekkkkkwielkikier
proszę. hehe ;)

Gość olekkkkkwielkikier
jest ktoś ?

Gość olekkkkkwielkikier
to może wymyślisz mi coś lepszego ? ja już sam nie wiem -.-

Gość silla1n
Polacy znani są na całym świecie ze swojej gościnności i otwartości. Wysoka jakość usług świadczonych dla turystów oraz rosnący poziom życia sprawiają, że goszczący w Polsce cudzoziemcy są zachwyceni wrażeniami z pobytu w naszym kraju. Dla amatorów wypoczynku aktywnego i zwiedzania, korzystania z kąpieli morskich i wspinaczek górskich, Polska ma tak wiele propozycji, że zachęca do ponownego przyjazdu i odkrywania kolejnych regionów. Los Polacos son famosos en todo el mundo de su ... itd chetnie bym ci pomogla juz zaczynalam pisac ale musze konczyc bateria laptopa mi pada a nie mam tu kabla sorka potem napisze ci reszte papa

Gość silla1n
Los polacos son mundialmente conocidos por su hospitalidad y apertura. Los servicios de alta calidad para turistas y el nivel creciente de la vida, hacen que el husped en Polonia, los extranjeros son entusiastas impresiones de su estancia en nuestro pas. Para los amantes de turismo activo y turismo, el uso del bao en el mar y el montaismo, Polonia tiene tantas propuestas que fomenten la reentrada y explorar otras reas. powino byc w 89% dobrze

Gość silla1n
* en el nuestro pais powinno byc bledy sa bo pisalam szybko jak sie uczysz to popraw sobei tam literowki

Gość olekkkkkwielkikier
dziękuję :* jak mam ci się odwdzięczyć ?