Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oszołom

ale generalnie, czy tu są kobiety szczęśliwe i zadowolone z życia

Polecane posty

Gość oszołom

czy tylko ciągle nadające na falach, że jest fatalnie i bieda i nawet bez majtek aby zaoszczędzić nad podpaskach a co ma się wylać to się i tak wyleje pod kiecką ?

Gość oszołom
chociaż jedna to już brzmi optymistycznie :)

Gość fcghfgj jdhkjfhakdjfhk
jestem jestem....szczesliwa bo szczescie daje mo moja druga polowa ale doradzcie gdzie znalezc prace bo w tej miescinie to sie chyba nie da juz w żaden sposób...ale szczesliwa :)

Gość oszołom
do szukającej pracy , jeżeli faktycznie poszukujesz pracy a nie udajesz, że poszukujesz i ciągle nie możesz niczego trafić to powiem wprost, w dużych miastach restauratorzy aż piszczą za kelnerkami i proponują 2000 netto zarobku miesięcznie , spółka WARS która ma swoje wagony również ciągle poszukuje pracowników do obsługi , na początek kariery nikt nie nastawia się na etat dyrektorski i od czegoś trzeba zacząć i ważne jest aby nie mieć uczulenia na pracę :)

a ja dołączę do tych narzekających.... brak faceta, brak pracy, brak pieniędzy, wręcz nędza ostatnio.... nie wiem co z robić z życiem... a za rok kończe studia...zmieniłam miasto... brak zanjomych....starych znajomych....i z czego się cieszyć?? zdrowa też nie jestem raczej....bo łysieje...i nie potrafię tego zahamować:/

chyba żartujesz z tymi kelnerkami???? ja szukam we Wrocławiu i jest krucho...we wrezsniu jeszcze była sznsa ,a le teraz??? wszędzie chcą doświadczenie, ja mimo to skłądam CV ale jakoś bez odzewu... w jakim warsie? byłeś kiedyś w warsie? jakie kelnerki? hahaha

mogę pracować w sklepie, być kelnerką, pracować w biurze, szkol jako nauczycielka......kurde nawet na nianię trzeba mieć doświadczenie:/

widze ,z e topik umarł, ide oglądać moj serialik, jak kto ma ogerte pracy to pisać na furgonetka3@o2.pl ;)